Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : файл ducati performance для 749 cod. 96443204B

кома
15-11-2013, 12:16
Напрыклад, па тэме шукаю вышэйзгаданых файл для эбу 59м, а затым 256 mb

Загадзя дзякуй!!

m999
22-11-2013, 20:36
Код 96443204B азначае ўвесь камплект (выхлапная труба 57 мм поўны, паветраны фільтр і блок кіравання). Я не ведаю, я пастаўляецца з блокам кіравання 5-й РАНІЦЫ, а затым-файлы ад 304kb.

M999

ducati83
23-11-2013, 10:17
павінна быць 320kb......я ведаю, што можа быць у мяне? я маю на ўвазе панядзелак? чаму? я ключ у майстэрні....але калі 5AM 320 чытае і піша, і каб убачыць яго з titanium скарачэнняў 304....
а вопыт...з картай dp і арыгінальны рухавік, я павінен быць сумленным на тых, хто не ? максімум, у асноўным, з сістэмай зліву і фільтр, і калі ен працуе ў інтэрнэце?, soffrir? у imbrattamenti і 90% вы страціце ўніз....або лепш у фазе рухавіка, які выкарыстоўвае гуляеце ў горадзе?....тады не ведаю, карысць будзе? зрабіў з матацыкла....але калі вы паглядзіце добра паміж авансы і ціскам...вы заўважыце, пустэч, якія легка colmabili і andr? значна лепш карты dp.
прывітанне

кома
23-11-2013, 17:26
павінна быць 320kb......я ведаю, што можа быць у мяне? я маю на ўвазе панядзелак? чаму? я ключ у майстэрні....але калі 5AM 320 чытае і піша, і каб убачыць яго з titanium скарачэнняў 304....
а вопыт...з картай dp і арыгінальны рухавік, я павінен быць сумленным на тых, хто не ? максімум, у асноўным, з сістэмай зліву і фільтр, і калі ен працуе ў інтэрнэце?, soffrir? у imbrattamenti і 90% вы страціце ўніз....або лепш у фазе рухавіка, які выкарыстоўвае гуляеце ў горадзе?....тады не ведаю, карысць будзе? зрабіў з матацыкла....але калі вы паглядзіце добра паміж авансы і ціскам...вы заўважыце, пустэч, якія легка colmabili і andr? значна лепш карты dp.
прывітанне

Дзякуй усім, але, на жаль, працу і " градыент".
Кліент занадта патрабавальным.
Вы не ведаеце, " што хацеў!!!
:)

ducati83
23-11-2013, 17:40
разумею цябе....я, у асноўным, механічныя працы, а таксама некаторыя карты,...і часта, калі я, здараецца, усяго толькі другі....многія не разумеюць нават, чаму? бензін згарыць....спрабуюць цягнуць 20 30 рэзюмэ ад просты карце...не разумеючы, што на такія рухавікі...больш, што для паляпшэння прадастаўлення і fruibilit? вы не можаце зрабіць нічога іншага,....і лічаць таксама, што для іх атрымаць****....
ба....

m999
23-11-2013, 23:24
Вы, 304 або 320 мы кажам у асноўным адзін і той жа памер файла і тып эбу (так, для яснасці тых, хто чытае) ;)

Пацвярджаю, як сказаў ducati83: гэта тыповы карту DP, падыходзіць для выкарыстання толькі трэк з абаротаў і магутнасці толькі ў верхняй, і ў любым выпадку, каб прымусіць яе ісці добра, вы павінны спарить прыгожай ўстаноўка механічны этап.

M999

ducati83
23-11-2013, 23:34
відавочна, што механічны этап ідзе паляпшэнне...і адчувае сябе значна больш гэтай карце, але, як ты кажаш, толькі на трасе, калі яны могуць карыстацца дабротамі....потым калі матацыкл арыгінальны вы зрабіць цюнінг этапу механіка...не пашкадуеце...моцна зменіцца паводзіны рухавіка....

каб удакладніць яшчэ раз памер файла....вы НЕ павінны пісаць ад 304kb,вы рызыкуеце заблакаваць або, калі запіс ідзе добра, не частцы.....за выключэннем, калі вы зрабілі scodifica за ўсе.

m999
24-11-2013, 11:47
Дазвольце, але адносна памеру файла для запісу, усе залежыць ад інтэрфейсу, які вы выкарыстоўваеце, і таксама незалежна ад таго, зроблена ці не scodifica поўнай або частковай. Я ў залежнасці ад таго, што я павінен рабіць, я пішу ад 304 або 320, у boot або паслядоўны, scodifico або няма, я выдаляю кіравання иммо або няма, я выдаляю кіравання прыборнай панэлі або няма. Усе залежыць ад таго, што мне трэба?.

M999

ducati83
24-11-2013, 16:53
правільна вы маеце рацыю, я не ўказаў мовы інтэрфейсу:mpps для 59м файл чытаць/напісаць ад 256 для 5am чытайце 320кб,калі вы хочаце змяніць з дапамогай titanium скарачэнняў 304kb але пісаць 320кб, як апісана вышэй....

вы нейкі інтэрфейс выкарыстоўваеце?? цікава ведаць, што гэтыя рэчы,не ? мая асноўная праца? на матацыклах, працую ў асноўным механічныя, але таксама і супастаўлення, калі трэба.

maurof650
25-11-2013, 13:09
На гэтыя блокі можна бяспечна выкарыстоўваць нават просты MPPS12.

ducati83
30-11-2013, 09:38
і тады вочы на тое, што я напісаў больш аб і заўседы імкнецца выправіць chk.....могуць узнікнуць праблемы.

maurof650
30-11-2013, 10:09
Не ? як карты для аўто; карты для Ducati, калі робіш проста змена карты не c'? трэба зрабіць chk; праўда ? што MPPS пры запісу на карту матацыклаў Ducati пад вас надпіс выправіць chk, але вы можаце пісаць без prpblemi.
Вядома, калі вы робіце змены ў карту (авансы, бензін) cks яго трэба абавязкова зрабіць, інакш матацыкл не частка, але ў любым выпадку, калі потым зараджае карту, што было раней назад усе ок.

ducati83
30-11-2013, 13:05
глядзіце, не хацелася б прапусціць, чым няма, але, здаецца, бесперапыннае паўтарэнне, аб чым ужо гаварылася,сярод іншага, не разумею, які сэнс будзе пісаць тое, што вы ? ложак без зменаў...я выказаў мае меркаванне і мой вопыт, пра....так што я б сказаў, падводзячы вынікі, у выпадку розных праблем і розных метадаў, якія выкарыстоўваюцца, каб атрымаць поўную карціну праблемы і акуратнасці, мець з розных інтэрфейсаў, якія выкарыстоўваюцца.

maurof650
30-11-2013, 17:44
Здараецца, выдаткавалі зрабіць толькі абмен карту, каб выкарыстоўваць блок кіравання выкарыстоўваецца мадэль матацыкла для выкарыстання на і створыць іншы ровар, або у вас есць блок кіравання з стандартнай карце, і вы хочаце загрузіць DP, і т. д., Толькі ў гэтых выпадках зрабіць запіс у карту без chk.