КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема гарячого повітря 500 abarth санта-змішувач гарячої і холодної маршрут

oakley1
15-11-2013, 09:20
Привіт, як "назва" я пишу, щоб поставити це питання. Мій 500 ? страждає від цієї проблеми, і вишукувати? деякі душі, піа, що вирішити без зміни всій печі, але тільки в ремонті люка. Може бути, якщо хтось має l вибухнула де ця санта-б, що приємним. Спасибі. Oakley

enzopezzano
15-11-2013, 09:29
лопаті змішувача і всередині пакета опалення, за панеллю. Потім сонта ari bag,contakm,автомагнітола,команди, опалення,кермо, і ін..... видали всі панелі приладів і після цього? після завантаження зверніть увагу, що кондиціонери та відключення обладнання посилки опалення у відсіку двигуна, демонтуйте з салону і потім його потрібно буде відкрити. Удачі. Має ,якщо ви не тип, пацієнт залишає ніколи і дірку зробити іншим.

oakley1
15-11-2013, 09:55
Привіт, дякую за відповідь...я хотів би знати, якщо ? l єдине рішення, крім його залишити, cos?.... Не пу? побачити люка, з-під, наприклад.? Я не знаю навіть де ? розташований поблизу вентилятора або в іншому місці

Backgroop
15-11-2013, 09:55
проблема полягає в передачах, які відкривають і закривають portellino змішувача, трапляється, що вони ламаються, я не знаю, якщо ви можете? доступ розбиранням вироби, двері об'єктів, в іншому випадку слід зняти plangia приладової панелі і перевірити без демонтажу нагрівача, яка portellino несправний з діагнозом активного та ін

oakley1
15-11-2013, 10:02
Я зробив діагностику і насправді я у відсотках дивні відкриття закриття... стартер працює, але я вважаю, що люк заблоковано. Треба тільки зрозуміти, як ? якщо ви можете отримати доступ з поза, не видаливши повністю

egs
15-11-2013, 10:14
Я йду трохи в пам'яті зараз, але то змішувач повинен бути змонтований з боку переднього пасажира, трохи нижче корпусу приладової панелі, ви повинні туди дістатися, видаливши тільки панель, яка покриває частину. І ? недолік, який мають всі ці машини. Тільки, що запчастини не їх, "Fiat", а потім йому слід змінити...

oakley1
15-11-2013, 10:23
Спасибі . Cos? ти мені адресовано . Pi? пізно починаєте? розібрати перегородки з боку пасажира і подивитися трохи. Можливо, дії portella діагноз, і я бачу точно, де знаходиться.... І я сподіваюся, що зможу змінити і зробити його функціональним. Тут, в Сардинії холодно чи не холодно, але ви ніколи не знаєте. Я тримати вас в курсі

ugoboss
15-11-2013, 10:40
Я йду трохи в пам'яті зараз, але то змішувач повинен бути змонтований з боку переднього пасажира, трохи нижче корпусу приладової панелі, ви повинні туди дістатися, видаливши тільки панель, яка покриває частину. І ? недолік, який мають всі ці машини. Тільки, що запчастини не їх, "Fiat", а потім йому слід змінити...

згоден в повному обсязі, що сказав, приводу і на стороні пасажира, і ми повинні прибути, проблема виникає, якщо вам потрібно змінити portella, що потрібно зняти приладову панель, перш, але я пропоную зробити навчання в положення portelle в діагноз, ви ніколи не знаєте.

oakley1
15-11-2013, 11:21
Привіт l навчання люка тільки з офіційним діагнозом?

ugoboss
15-11-2013, 12:07
ви повинні досягти навіть з fiat сталевий алхімік або з autocom, ви повинні спробувати.

egs
15-11-2013, 12:16
Проблема не ? навіть зняти приладову панель, але ? що вам не дають, тільки совок....

oakley1
15-11-2013, 12:59
Ви, я знаю, що продають пічку повністю, але... трохи manualit? la portella в
Кладу все в порядку. Звичайно, якщо порти в Fiat не довіряють здійснювати ремонт побачив що машина ? мій мене страх і ризик... Якщо я можу діяти без зняття все було б дуже добре

egs
15-11-2013, 16:15
Ви, ви, ви зможете зробити що-небудь змінити і як зняти стартер без зняття багато...

oakley1
15-11-2013, 16:22
Потім лопаті змішування повинні бути за двигун, правильно?

enzopezzano
15-11-2013, 16:28
Тоді, якщо c'? проблема з електродвигуном з навчання не вирішити, якщо у вас є проблеми з передачами, з навчання не вирішити і так далі. Якщо шестерні, які керують лопаті ламаються, і тільки тому, що? c'? проблеми всередині групи опалення. Як останній засіб після того, як перевірив всі з діагностики, перш ніж розбирати всю машину, ви можете спробувати з блоком управління кліматом. Якщо ви знайшли рівних використовувати.

egs
15-11-2013, 17:30
Потім лопаті змішування повинні бути за двигун, правильно?

Так, совок ? застряг в поглиблення електродвигуна...

oakley1
15-11-2013, 17:33
Привіт всім, я розібрав, як сказати... електродвигун змішувача ? командував клавіші температури, правильно? І добре, що стартер має свій шестерня півмісяць, що ? у поєднанні хороший, нічого... Я спантеличений....

egs
15-11-2013, 18:21
І в тому, що саме дефект.-...

oakley1
15-11-2013, 18:38
Cio?? Що має бути? Не з'? відсік лопаті. Не є осколки

enzopezzano
15-11-2013, 23:13
Потрібно зняти групу опалення, якщо ви хочете вирішити.

oakley1
15-11-2013, 23:31
Я зрозумів. Але я хотів би зрозуміти, що електродвигун, де повинні діяти, побачив, що сусід не має нічого рухати

enzopezzano
16-11-2013, 09:57
напишіть рами або номерний знак автомобіля, який я дивлюся

oakley1
16-11-2013, 10:58
Після provvedo. Інша справа... Я помітив, що шестерня білий півмісяць відділяється від тіла, електродвигун і має один відсік на корпусі печі... я Не хочу, що б ви розбите стороні печі, де повинні бути ребра змішувач нетто, а я і не помітив.

enzopezzano
16-11-2013, 12:11
може бути, у випадку, якщо вам потрібно зняти. переконайтеся, що добре, перш ніж продовжити.

oakley1
16-11-2013, 12:21
Також, чому? я думаю, що c'? що шестерінки білі раби для команд, клімат керівництва, де замість електродвигуна для переміщення на кілки, a є інший механізм

Привіт. Я вирішив проблему санта-тепер працює. Але.... L гаряче повітря не виходить те ж саме. Які-небудь ідеї?

ртс
17-11-2013, 15:30
Привіт всім purei у мене був клієнт з схожою проблемою і на команди власника, давши представлений prev витрат sistermarla добре, я сказав, що щось зробити для того, щоб витрачати мало, я змінив бабка fissandogli естафета, яка, як діяти вручну, заправляючи руки під приладовою панеллю з боку пасажира і відкрити і закрити опалення....ви розріз штиря вихід бабця, яка відхиляє повітря.

ртс
17-11-2013, 15:32
....вибачте, щоб зробити цю роботу я поклав на рахунок у дві пробірки voltaren....я повинен був зробити акробат, щоб це виправити

oakley1
17-11-2013, 15:51

ugoboss
17-11-2013, 16:23

я знаю, що це не є звичайною практикою , але ви можете спробувати від'єднати два шланга, які йдуть на опалення в моторному відсіку і спробувати soffiargli всередині, з компресором, до площині, а потім з більшою силою.

enzopezzano
17-11-2013, 16:31
Ви знаєте, що шестерні мають місце, заданий при установці на скутер? Якщо не поважають двигун працює в неправильному місці і не працює!!!!

oakley1
17-11-2013, 16:37
Контролюється розташування електродвигуна порівняно з совком, а ? ок. Проблема ? у radiatorino холодно ..... Так що треба спробувати рішення Уго.... Але я кажу, як капусту роблять у tapparsi sti radiatorini

ртс
17-11-2013, 18:00
Ви безглуздо ? також термостатичний клапан, який передав трубку, навіть після 30000Km....божевільний

oakley1
17-11-2013, 18:12
У мене є оновлення.. Після того як я sfracellato руку, щоб дістатися з моторного відсіку на дві труби... і руки я накачав спочатку верхній, потім нижній-зовсім небагато... Робити цей план, я помітив, що у мене було повернення до йду, розширення все більше і більше... в будь-якому випадку після того, як вдалося спробувати повітря зараз ? досить теплий ... Poso могли бути задоволені. Pi? в проведе роботи? розібрати корпус фільтра і від'єднати 2 шланга для миття краще radiatorino