Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема гарачага паветра 500 abarth санта-змяшальнік гарачай і халоднай маршрут

oakley1
15-11-2013, 09:20
Прывітанне, як "назву" я пішу, каб задаць гэтае пытанне. Мой 500 ? пакутуе ад гэтай праблемы, і адшукваць? некаторыя душы, піа, што вырашыць без змены ўсей печы, але толькі ў рамонце люка. Можа быць, калі хто-то мае l выбухнула дзе гэтая санта-б, што прыемным. Дзякуй. Oakley

enzopezzano
15-11-2013, 09:29
лопасці змяшальніка і ўнутры пакета ацяпленне, за панэллю. Затым сонта ari bag,contakm,аўтамагнітола,каманды, ацяпленне,руль, і інш..... адвядзі ўсе панэлі прыбораў і пасля гэтага? пасля загрузкі звярніце ўвагу, што кандыцыянеры і адлучэння абсталявання пасылкі ацяпленне ў адсеку рухавіка, дэмантуюць з салона, і потым яго трэба будзе адкрыць. Поспехі. Мае ,калі вы не тып, пацыент пакідае ніколі і дзірку зрабіць іншым.

oakley1
15-11-2013, 09:55
Добры дзень, дзякуй за адказ...я хацеў бы ведаць, калі ? l адзінае рашэнне, акрамя яго пакінуць, cos?.... Не пу? убачыць люка, з-пад, напрыклад.? Я не ведаю нават дзе ? размешчаны паблізу вентылятара або ў іншым месцы

Backgroop
15-11-2013, 09:55
праблема заключаецца ў перадачах, якія адкрываюць і зачыняюць portellino змяшальніка, здараецца, што яны ламаюцца, я не ведаю, калі вы можаце? доступ разборкай вырабы, дзверы аб'ектаў, у адваротным выпадку варта зняць plangia прыборнай панэлі і праверыць без дэмантажу награвальніка, якая portellino няспраўны з дыягназам актыўнага і інш

oakley1
15-11-2013, 10:02
Я зрабіў дыягностыку і на самай справе я ў працэнтах дзіўныя адкрыцця закрыцця... стартар працуе, але я лічу, што люка заблакаваная. Трэба толькі зразумець, як ? калі вы можаце атрымаць доступ з па-за, не выдаліўшы цалкам

egs
15-11-2013, 10:14
Я іду трохі ў памяці цяпер, але тое змяшальнік павінен быць змантаваны з боку пярэдняга пасажыра, крыху ніжэй корпуса прыборнай панэлі, вы павінны туды дабрацца, выдаліўшы толькі панэль, якая пакрывае тую частку. І ? недахоп, які маюць усе гэтыя машыны. Толькі, што запчасткі не іх, "Fiat", а затым варта яму змяніць...

oakley1
15-11-2013, 10:23
Дзякуй . Cos? ты мне адрасавана . Pi? позна пачынаеце? разабраць перагародкі з боку пасажыра і паглядзець трохі. Магчыма, дзеянні portella дыягназ, і я бачу дакладна, дзе знаходзіцца.... І я спадзяюся, што змагу змяніць і зрабіць яго функцыянальным. Тут, у Сардзініі не холадна холадна, але вы ніколі не ведаеце. Я трымаць вас у курсе

ugoboss
15-11-2013, 10:40
Я іду трохі ў памяці цяпер, але тое змяшальнік павінен быць змантаваны з боку пярэдняга пасажыра, крыху ніжэй корпуса прыборнай панэлі, вы павінны туды дабрацца, выдаліўшы толькі панэль, якая пакрывае тую частку. І ? недахоп, які маюць усе гэтыя машыны. Толькі, што запчасткі не іх, "Fiat", а затым варта яму змяніць...

згодны ў поўным аб'еме, што сказаў, прывада і на баку пасажыра, і мы павінны прыбыць, праблема ўзнікае, калі вам трэба змяніць portella, што трэба зняць прыборную панэль, перш, але я прапаную зрабіць навучанне ў становішча portelle у дыягназ, вы ніколі не ведаеце.

oakley1
15-11-2013, 11:21
Прывітанне l навучанне люка толькі з афіцыйным дыягназам?

ugoboss
15-11-2013, 12:07
вы павінны дамагчыся нават з fiat сталевы алхімік або з autocom, вы павінны паспрабаваць.

egs
15-11-2013, 12:16
Праблема не ? нават зняць прыборную панэль, але ? што вам не даюць, толькі савок....

oakley1
15-11-2013, 12:59
Вы, я ведаю, што прадаюць печку цалкам, але... З крыху manualit? la portella ў
Кладу ўсе ў парадку. Вядома, калі парты ў Fiat не давяраюць ажыццяўляць рамонт у ўбачыў, што машына ? мой мяне страх і рызыка... Калі я магу дзейнічаць без зняцця ўсе было б вельмі добра

egs
15-11-2013, 16:15
Вы, вы, вы зможаце зрабіць што-небудзь змяніць і як зняць стартар без зняцця шмат...

oakley1
15-11-2013, 16:22
Затым лопасці змешвання павінны быць за рухавік, правільна?

enzopezzano
15-11-2013, 16:28
Тады, калі c'? праблема з электрарухавіком з навучання не вырашыць, калі ў вас есць праблемы з перадачамі, з навучання не вырашыць і гэтак далей. Калі шасцярні, якія кіруюць лопасці ламаюцца, і толькі таму, што? c'? праблемы ўнутры групы ацяпленне. Як апошні сродак пасля таго, як праверыў усе з дыягностыкі, перш чым разбіраць ўсю машыну, вы можаце паспрабаваць з блокам кіравання кліматам. Калі вы знайшлі роўных выкарыстоўваць.

egs
15-11-2013, 17:30
Затым лопасці змешвання павінны быць за рухавік, правільна?

Так, савок ? затрымаўся ў паглыбленне электрарухавіка...

oakley1
15-11-2013, 17:33
Прывітанне ўсім, я разабраў, як сказаць... электрарухавік змяшальніка ? камандаваў клавішы тэмпературы, правільна? І добра, што аўтар мае свой шасцярня паўмесяц, што ? у спалучэнні добры, нічога... Я збянтэжаны....

egs
15-11-2013, 18:21
І ў тым, што менавіта дэфект.-...

oakley1
15-11-2013, 18:38
Cio?? Што павінна быць? Не c'? адсек лопасці. Не есць аскепкі

enzopezzano
15-11-2013, 23:13
Трэба зняць групу ацяпленне, калі вы хочаце вырашыць.

oakley1
15-11-2013, 23:31
Я зразумеў. Але я хацеў бы зразумець, што электрарухавік, дзе павінны дзейнічаць, ўбачыў, што сусед не мае нічога рухаць

enzopezzano
16-11-2013, 09:57
напішыце рамы або нумарны знак аўтамабіля, які я гляджу

oakley1
16-11-2013, 10:58
Пасля provvedo. Іншая справа... Я заўважыў, што шасцярня белы паўмесяц аддзяляецца ад цела, электрарухавік і мае адзін адсек на корпусе печы... я Не хачу, што б вы разбіта баку печы, дзе павінны быць рэбры змяшальнік нета, а я і не заўважыў.

enzopezzano
16-11-2013, 12:11
можа быць, у выпадку, калі вам трэба smontare. пераканайцеся, што добра, перш чым працягнуць.

oakley1
16-11-2013, 12:21
Таксама, чаму? я думаю, што c'? што шасцярэнькі белыя рабы для каманд, клімат кіраўніцтва, дзе замест электрарухавіка для перамяшчэння на калы, a есць іншы механізм

Прывітанне. Я вырашыў праблему санта-цяпер працуе. Але.... L гарачы паветра не выходзіць тое ж самае. Якія-небудзь ідэі?

ртс
17-11-2013, 15:30
Прывітанне ўсім purei ў мяне быў кліент з падобнай праблемай і на каманды ўладальніка, даўшы прадстаўлены prev выдаткаў sistermarla добра, я сказаў, што што-то зрабіць для таго, каб марнаваць мала, я змяніў бабка fissandogli эстафета, якая, як дзейнічаць уручную, запраўлены рукі пад прыборнай панэллю з боку пасажыра і адкрыць і закрыць ацяпленне....гэта разрэз загваздкі выхад бабка, якая адхіляе паветра.

ртс
17-11-2013, 15:32
....шкада, каб зрабіць гэтую працу я паклаў на рахунак у дзве прабіркі voltaren....я павінен быў зрабіць акрабат, каб гэта выправіць

oakley1
17-11-2013, 15:51

ugoboss
17-11-2013, 16:23

я ведаю, што гэта не з'яўляецца звычайнай практыкай , але вы можаце паспрабаваць адлучыць два шланга, якія ідуць на ацяпленне ў маторным адсеку і паспрабаваць soffiargli ўнутры, з кампрэсарам, да плоскасці, а затым з большай сілай.

enzopezzano
17-11-2013, 16:31
Вы ведаеце, што шасцярні маюць месцазнаходжанне, зададзенае пры ўсталеўцы на скутар? Калі не паважаюць рухавік працуе ў няправільным месцы і не працуе!!!!

oakley1
17-11-2013, 16:37
Кантралюецца размяшчэнне электрарухавіка па параўнанні з саўком, а ? ок. Праблема ? у radiatorino холадна..... Так што трэба паспрабаваць рашэнне Уга.... Але я кажу, як капусту робяць у tapparsi sti radiatorini

ртс
17-11-2013, 18:00
Вы недарэчна ? таксама термостатический клапан, які перадаў трубку, нават пасля 30000Km....вар'ят

oakley1
17-11-2013, 18:12
У мяне есць абнаўлення.. Пасля таго як я sfracellato руку, каб дабрацца з маторнага адсека на дзве трубы... і рукі я напампаваў спачатку верхні, а затым ніжні-зусім няшмат раз... Рабіць гэты план, я заўважыў, што ў мяне было вяртанне ў іду, пашырэння ўсе больш і больш... у любым выпадку, пасля таго, як удалося паспрабаваць паветра цяпер ? дастаткова цеплы ... Poso маглі быць задаволеныя. Pi? у правядзе працы? разабраць корпус фільтра і адлучыць 2 шланга для мыцця лепш radiatorino