Перегляд Повної Версії : info трактор fendt vario обмін
всім привіт мені було цікаво, якщо хтось мав справу з такою трактор у мене є друг, який має камаз з коробкою передач vario, і я питав, чи можна ? можна зняти обмежувач швидкості? але я, не маючи на це ніколи не робили я навіть не знаю, з чого почати, якщо хтось має інформацію, я хотів би aprofondire аргумент
дякую
Atec-Technologie
18-11-2013, 21:40
я чув, хтось f? робота, треба зрозуміти, як читати ecu в обмін !!!
але.... ? впевнений, що ? ебу коробки передач, що робить цей блок??? або ? гальмується від ecu двигуна????
Це обмежувач ? у блоці обмін
покладіть точної моделі трактора es: fendt 926..
деякі з них ручне розблокування діє на клапан обмеження press масла різного...
розблокований, то можуть робити навіть 90 км/год...
у німеччині та дозвіл...
серія ? fendt 200 vario мій друг, якщо бути точним має 209
покладіть точної моделі трактора es: fendt 926..
деякі з них ручне розблокування діє на клапан обмеження press масла різного...
розблокований, то можуть робити навіть 90 км/год...
у німеччині та дозвіл...
серія ? fendt 200 vario мій друг, якщо бути точним має 209
я не маю інформації на ньому....на жаль, від нас не бачать Fendt vario 200/209....
у будь-якому випадку рада, я можу допомогти вам....
дивіться добре за підйомник ззаду на корпус вагона під преси гідравлічні повинна бути дверцята прямокутна 10х5 см з 2 bulloncini від 17...відкрийте її...всередині ви знайдете клапана з болт, шестигранна 6 мм з контргайкою, блокування від 13мм, якщо вигвинтіть болт з шестигранною головкою збільшується подача масла з насосів на різному...отже у вас є більше швидкість з тієї ж відкритості і відносини/обертів vario....
все, що існує, очевидно....
в іншому випадку, і всі, з електронним управлінням...
Спасибі Манро тепер перевіряю
а відповідь дуже правильний