Прагляд Поўнай Версіі : info трактар fendt vario абмен
усім прывітанне мне было цікава, калі хто-то меў справу з такой трактар у мяне есць сябар, які мае камаз з скрынкай перадач vario, і я пытаўся, ці можна ? можна зняць абмежавальнік хуткасці? але я, не маючы на гэта ніколі не рабілі я нават не ведаю, з чаго пачаць, калі хто мае інфармацыю, я хацеў бы aprofondire аргумент
дзякуй
Atec-Technologie
18-11-2013, 21:40
я чуў, хто-то f? праца, трэба зразумець, як чытаць ecu ў абмен !!!
але.... ? упэўнены, што ? эбу скрынкі перадач, што робіць гэты блок??? або ? тармозіцца ад ecu рухавіка????
Гэта абмежавальнік ? у блоку абмен
пакладзеце дакладнай мадэлі трактара es: fendt 926..
некаторыя з іх ручная разблакіроўка дзейнічае на клапан абмежаванні press алею рознага...
разблакаваны, то могуць рабіць нават 90 км/ч...
у германіі і дазвол...
серыя ? fendt 200 vario мой сябар, калі быць дакладным мае 209
пакладзеце дакладнай мадэлі трактара es: fendt 926..
некаторыя з іх ручная разблакіроўка дзейнічае на клапан абмежаванні press алею рознага...
разблакаваны, то могуць рабіць нават 90 км/ч...
у германіі і дазвол...
серыя ? fendt 200 vario мой сябар, калі быць дакладным мае 209
я не інфа аб гэтым....на жаль, ад нас не бачаць Fendt серыі 200/209 vario....
у любым выпадку савет, я магу дапамагчы вам....
глядзіце добра за пад'емнік ззаду на корпус вагона пад прэсы гідраўлічныя павінна быць дзверцы прамавугольная 10х5 см з 2 bulloncini ад 17...адкрыйце яе...унутры вы знойдзеце клапана з болт, шасцігранная 6 мм з контргайкой, блакаванне ад 13мм, калі вывинтите болт з шасціграннай галоўкай павялічваецца падача алею з помпаў на розным...такім чынам у вас есць больш хуткасць з той жа адкрытасці і адносіны/абаротаў vario....
усе, што існуе, відавочна....
у адваротным выпадку, і ўсе, з электронным кіраваннем...
Дзякуй Манро цяпер правяраю