Перегляд Повної Версії : зіставленні альфа 159 170 к.с., видалення dpf
нещодавно я зробив зіставити моя альфа 159 170cv євро-5 з видаленням фізичної та електронної dpf ... тільки що після приблизно 600 км ? горить індикатор "очищення dpf не вимикайте живлення автомобіля" автомобіль ? рідини тільки цей індикатор ? горить вже близько 1000 км і 5 днів... мені сказали, що йде відключений лічильник з бетону, заплановані... це? а як можна? визнати його в карту..? help... conosiderato, що ки я зробив свою роботу, на жаль, в даний час знаходиться в 900 км (я був у відпустці...!!!)
нещодавно я зробив зіставити моя альфа 159 170cv євро-5 з видаленням фізичної та електронної dpf ... тільки що після приблизно 600 км ? горить індикатор "очищення dpf не вимикайте живлення автомобіля" автомобіль ? рідини тільки цей індикатор ? горить вже близько 1000 км і 5 днів... мені сказали, що йде відключений лічильник з бетону, заплановані... це? а як можна? визнати його в карту..? help... conosiderato, що ки я зробив свою роботу, на жаль, в даний час знаходиться в 900 км (я був у відпустці...!!!)
тим часом ви могли б розмістити файли орі, і моделювання, і, безумовно, ви отримаєте відповіді в цьому форумі є багато людей, які тебе можуть проконсультувати.
точно, ви зробили дати вихідний файл і змінив???
може бути, я міг би... я повторюю, роботу я зробив, коли я був у відпустці... і так як машині близько 600 км, не дав мені проблем, я не думав, дозвольте мені дати файли, потім, коли я їхала додому по автомагістралі ? горить він шпигун.. знову ж таки, я не від проблем з машиною...
ти якийсь інструмент, chiptuning, щоб читати карту змінено ID вашого блоку?
оригінальний файл можемо його відновити з допомогою ID вашого ебу, але якимось чином, ви повинні прочитати його, в іншому випадку ? триває допомогти тут
може бути, я міг би... я повторюю, роботу я зробив, коли я був у відпустці... і так як машині близько 600 км, не дав мені проблем, я не думав, дозвольте мені дати файли, потім, коли я їхала додому по автомагістралі ? горить він шпигун.. знову ж таки, я не від проблем з машиною...
не проблема завантажити мод оригінальної знаходимо його
а пост треба було створювати в правильному розділі.
прости мене.. що мені скачати? та де.. якщо я помилився розділом прошу вибачення...
fatteli відправити x -**** потім ми бачимо, попросіть в магазині онлайн-форум x послідовний
ок, я повинен купити, чи що?
ок, я повинен купити, чи що?
Привіт,так це і не переходжу у відповідному розділі,а ваша проблема, що спокійно можна вирішити без особливої трясіння,то йдіть у магазин і купуйте mpps v5, з яким ви зможете без проблем читати ваш файл в даний момент в ебу, де і була зроблена робота зіставленні+ видалення FAP,те, яке через ***** наш сервіс Files on line, і будемо ми знайти файл орі і подивитися, де проблема,коли-виправлена помилка, що ви reinvieremo файл, cos? ви можете писати знову в блок, і ми закінчили,тихо все це з максимальною чуйні і наша допомога і в інтернеті, через стільниковий,якщо бажаєте, напишіть мені в лічку ваш номер, на який ви називаю і я вам все поясню я.
azz... sar? один banalit?... але де ви знаходитесь? ніхто в місті, хто може тобі допомогти?
azz... sar? один banalit?... але де ви знаходитесь? ніхто в місті, хто може тобі допомогти?
я-мілана, не ? що саме поблизу комо, в будь-якому випадку дивіться самі. В іншому випадку, я можу запропонувати трави гараж mp, його звуть метью, і я запевняю вас, що в цій галузі ? справжній учитель.
Дивіться, що роботу, яку повинні робити не тільки буде " banalit?", але ти прийдеш потім, крок за кроком,крім того, я думаю, що ви також економія,або ви можете просто надіслати нам блок, і ми робимо все, - пі? цього я не знаю, що вам сказати.