Прагляд Поўнай Версіі : супастаўленні альфа 159 170 л.с., выдаленне dpf
nerocarbonio77
24-08-2012, 19:05
Паважаныя эксперты, электроніка ў мяне есць праблема, я спадзяюся, вы зможаце, калі не вырашыць яе, па меншай меры, накіраваць мяне да вырашэння..:)
нядаўна я зрабіў супаставіць мая альфа 159 170cv еўра-5 з выдаленнем фізічнай і электроннай dpf ... толькі што пасля прыкладна 600 км ? гарыць індыкатар "ачыстка dpf не выключайце харчаванне аўтамабіля" аўтамабіль ? вадкасці толькі гэты індыкатар ? гарыць ужо каля 1000 км і 5 дзен... мне сказалі, што ідзе адключаны лічыльнік з бетону, запланаваныя... гэта гэта? а як можна? прызнаць яго ў карту..? help... conosiderato, што кі я зрабіў сваю працу, да жаль, у цяперашні час знаходзіцца ў 900 км (я быў у адпачынку...!!!)
Паважаныя эксперты, электроніка ў мяне есць праблема, я спадзяюся, вы зможаце, калі не вырашыць яе, па меншай меры, накіраваць мяне да вырашэння..:)
нядаўна я зрабіў супаставіць мая альфа 159 170cv еўра-5 з выдаленнем фізічнай і электроннай dpf ... толькі што пасля прыкладна 600 км ? гарыць індыкатар "ачыстка dpf не выключайце харчаванне аўтамабіля" аўтамабіль ? вадкасці толькі гэты індыкатар ? гарыць ужо каля 1000 км і 5 дзен... мне сказалі, што ідзе адключаны лічыльнік з бетону, запланаваныя... гэта гэта? а як можна? прызнаць яго ў карту..? help... conosiderato, што кі я зрабіў сваю працу, да жаль, у цяперашні час знаходзіцца ў 900 км (я быў у адпачынку...!!!)
тым часам вы маглі б размясціць файлы крычы, і мадэляванне, і, безумоўна, вы атрымаеце адказы ў гэтым форуме есць шмат людзей, якія цябе могуць пракансультаваць.
magi1984
24-08-2012, 19:13
дакладна, вы зрабілі даць зыходны файл і змяніў???
nerocarbonio77
24-08-2012, 19:15
можа быць, я мог бы... я паўтараю, працу я зрабіў, калі я быў у адпачынку... і так як машыне каля 600 км, не даў мне праблемы, я не думаў, дазвольце мне даць файлы, затым, калі я ехала дадому па аўтамагістралі ? гарыць ен шпіен.. зноў жа, я не ад праблем з машынай...
magi1984
24-08-2012, 19:18
ты нейкі інструмент, chiptuning, каб чытаць карту зменены ID вашага блока?
арыгінальны файл можам яго аднавіць з дапамогай ID вашага эбу, але якім-то чынам, вы павінны прачытаць яго, у адваротным выпадку ? доўжыцца дапамагчы тут
можа быць, я мог бы... я паўтараю, працу я зрабіў, калі я быў у адпачынку... і так як машыне каля 600 км, не даў мне праблемы, я не думаў, дазвольце мне даць файлы, затым, калі я ехала дадому па аўтамагістралі ? гарыць ен шпіен.. зноў жа, я не ад праблем з машынай...
не праблема спампаваць мод арыгінальнай знаходзім яго
а пост трэба было ствараць у адпаведным раздзеле.
nerocarbonio77
24-08-2012, 19:24
nerocarbonio77
24-08-2012, 19:26
прабач мяне.. што мне скачать? і дзе.. калі я памыліўся раздзелам прашу прабачэння...
fatteli адправіць x і -**** затым мы бачым, папытаеце ў краме онлайн-форум x паслядоўны
nerocarbonio77
24-08-2012, 19:34
ок, я павінен купіць, ці што?
msport (exil77grande)
24-08-2012, 19:56
ок, я павінен купіць, ці што?
Прывітанне,так гэта абмеркаванне перанесці ў адпаведным раздзеле,то для вашай праблемы, што спакойна можна вырашыць без асаблівай трасяніны,то перайдзіце ў краму і купіце mpps v5, з якім вы зможаце без праблем чытаць ваш файл, у цяперашні час у эбу, дзе і была зробленая праца супастаўленні+ выдаленне FAP,а потым яго паслалі праз ***** наш сэрвіс Files on line, і мы будзем знайсці файл врі і паглядзець, дзе праблема,калі выправім тое, што вам reinvieremo файл cos? вы можаце пісаць зноў у блок, і мы скончылі,ціха ўсе гэта з максімальнай даступнасці і наша дапамога і ў інтэрнэце, і праз сотавы,калі хочаце, напішыце мне ў лічку ваш нумар, на які вы называю і я вам усе растлумачу я.
azz... sar? адзін banalit?... але дзе вы знаходзіцеся? ніхто ў горадзе, хто можа табе дапамагчы?
nerocarbonio77
02-09-2012, 13:04
azz... sar? адзін banalit?... але дзе вы знаходзіцеся? ніхто ў горадзе, хто можа табе дапамагчы?
кома :(:( магчыма, там быў хто-то quanin раене... help
magi1984
02-09-2012, 13:23
я-мілана, не ? што менавіта паблізу кома, у любым выпадку глядзіце самі. У адваротным выпадку, я магу прапанаваць травы гараж mp, яго завуць мэцью, і я запэўніваю вас, што ў гэтай галіне ? сапраўдны настаўнік.
msport (exil77grande)
02-09-2012, 16:28
кома :(:( магчыма, там быў хто-то quanin раене... help
Глядзіце, што працу, якую павінны рабіць не толькі будзе " banalit?", але ты прыйдзеш затым, крок за крокам,акрамя таго, я думаю, што вы таксама эканомія,або вы можаце проста даслаць нам блок, і робім усе мы, - пі? гэтага я не ведаю, што вам сказаць.