Перегляд Повної Версії : FORD Focus c-max 1.6 tdi
michele30
12-11-2013, 21:07
У мене проблема на цій машині ріпи , cio? сльозу, не ? що так надмірно, але ? дратує і те, що раніше не робив.
Машина має 75000km не ? один fap 2008 рік
Заміни різних фільтрів.
вам ? ніколи не було проблем на valvoe egr на ці моделі?
У вас є рада?
baraldino
12-11-2013, 21:18
У diagniosi є помилки? У будь-якому випадку
На 1600 psa я вже? були проблеми з egr утворюються кілька накипу, якщо ? один, який йде повільно і тому, поїздки на коротку відстань, навіть якщо проблема більш часто ? засмічення дизельного фільтра
legendaryslave
12-11-2013, 21:19
avoglia egr я почав саме з їх
enzopezzano
14-11-2013, 11:11
avoglia egr я почав саме з їх
Точно, справжні ciofeche ті клапани, smontala, ймовірно, sar? інкрустований і не працює безкоштовно.
tecnoecu
15-11-2013, 23:17
мені привіт ? довелося проблема, так на с4 я вирішена шляхом заміни клапана egr. увага: якщо видалити з карти в деяких випадках збільшується дуже fumosita я тому? його нова
spatullo
20-11-2013, 20:18
І сльози, чи більше? на надання зубчастий? Також я indagherei, як і раніше, що на EGR.
Alfiuccio
24-11-2013, 13:11
у мене теж були подібні проблеми car з першої передачі на швидкість знижується підтримуюча їх материнсь постійні seghettamenti.....я вирішив проблему, поставивши пластини з отвором (якщо я правильно пам'ятаю, 5-6 мм), і я вирішив проблему......я заявляю, що паління на вихлоп збільшився достатньо.....
michele30
24-11-2013, 14:46
Тоді розрив ? у пивоварної дуже відчуває, на 3000 сидить і через деякий час відчуває поштовх.
Першу роботу я поміняв фільтр дизель, але не ? нічого не змінилося.
Я хотів би спробувати з клапана egr, щоб закрити карту , але ? правда, що курить після цього?
Контрольна лампа двигуна не горить і нуль помилок в діагностиці
voglioimparare
24-11-2013, 15:09
впевнений на 99%, що і клапан egr, що від неприємностей.. якщо ви можете, перш ніж виключити її з ecu закрити його фізично і піти спробувати автомобіль, навіть якщо вам горить двигун...ви побачите, що проблема полягає в них!або пошта файл-орі, що є, давайте подивимося, закриваємося від sw;)
michele30
27-12-2013, 18:44
я зробив роботи, cio? розібрали клапан egr чистий, навіть не було брудно, навіть самий поганий він там, де і виходить в повітропровід aspirazioneche перебувало погано, перевірив заслінки-ок.
те, що я помітив ? що c'? багато масла в колекторі, машина в 69000 км, навіть багато, і тоді власник ? той, який не йде ні сильним, вони роблять так ці машини?
у будь-якому випадку все зробили і проблема ? їм ще, можливо, щось краще йде, але не більша
я хотів видалити egr від карти, але побачив, що від послідовного порту magpro2 не закон, я повинен зробити це в bdm і не вдалося.
датчики або повітря ( maf ) дають проблеми на цих машинах?
motorsport
27-12-2013, 18:58
Це я пропоную зробити це в bdm,пошта журналу ми бачимо, параметри maf /egr/turbo т. д., діагноз знаходитесь помилки???
Alfiuccio
27-12-2013, 21:10
на цей автомобіль я поставив пластини з отвором 5-6 мм, зроблені близько 60 000 км не горить....
fuorigiri12000
27-12-2013, 22:58
У мене теж були проблеми з цим авто, звичайно ? у egr.
я на я змінилася, три!! в тому числі 2 оригінальних і поганих! Якщо коротше, ви не в бік. А безумовно ? то дефект!!
legendaryslave
28-12-2013, 01:44
Це я пропоную зробити це в bdm,пошта журналу ми бачимо, параметри maf /egr/turbo т. д., діагноз знаходитесь помилки???
я зробив це кілька разів в бд, і я повинен сказати, що якщо ви дотримуєтеся терміни, в листі нічого не відбувається, в іншому випадку прощай кодування варіантів, тихіший в bdm
motorsport
28-12-2013, 15:50
Ви згодні,але і завжди є ризик...група psa rognose,і з близької відстані, вони втратити півгодини, перш ніж mezzagiornata після....
carlo abarth
28-12-2013, 20:56
для потіння масла і недолік цих машин...крім tranciamnto труби apirazione в bedimentro і controlallo останнім, після чого ...перевіряти її, а також управління turbo... труби депресії lesionano даючи мізерні уявлення в останньому перейти на egr......!!!!але не варто недооцінювати впускний шланг, що йде на датчик витрати повітря, той, дилера слід замінити шланг і датчик витрати повітря на корпусі повітряного фільтра близько 130 євро!!!!
я зробив роботи, cio? розібрали клапан egr чистий, навіть не було брудно, навіть самий поганий він там, де і виходить в повітропровід aspirazioneche перебувало погано, перевірив заслінки-ок.
те, що я помітив ? що c'? багато масла в колекторі, машина в 69000 км, навіть багато, і тоді власник ? той, який не йде ні сильним, вони роблять так ці машини?
у будь-якому випадку все зробили і проблема ? їм ще, можливо, щось краще йде, але не більша
я хотів видалити egr від карти, але побачив, що від послідовного порту magpro2 не закон, я повинен зробити це в bdm і не вдалося.
датчики або повітря ( maf ) дають проблеми на цих машинах?
michele30
30-12-2013, 13:35
помилки в діагнозі немає, труби депресії під контролем .
Трубка, що ти говориш, Carlo Abarth і те, inferro, і то гумові, що частина з турбо і йде на датчик витрати повітря? ( ? є гума), що, можливо, він може бути зламаний, вірно?
і що ? ок secomnuque.
найдивніше, що я не розумію ? що цей дефект ? вийшов так, з нічого, машина ? як якщо б йшов з гальмами " тягнуть " ? 90 cv що грудях летить , але ви відчуваєте, що прогресування не ? нормально.
Просто я читаю від bdm екю, і я бачу, видалити egr.
Але карта, яка цінності бачать maf/ turbo?
michele30
18-01-2014, 17:33
рага він зміг прочитати це benetta ecu, ? правда, що ви можете побачити значення maf або іншого?
цей ecu ? оригінальний , ніколи не доторкався єдине, що я зробив ? випробування закрити egr на карті, але я ще не вирішив нічого, що ви мені порадите?
Привіт,починає зняти з картки в egr, і тоді ви будете бачити?...
baraldino
18-01-2014, 19:19
Але в diagniosi тиску turbo ок?
Маси повітря і тиску палива?
Partirei від їх
franco75
18-01-2014, 20:51
Я б карти педаль в самий поступове
згідно вам карту в 1c39da cos'
michele30
19-01-2014, 14:34
l egr ? вже закриті, на картку і тому рівні.
карту, що я виклав ? ori, отже, не є зміни.
franco75
19-01-2014, 15:02
ви, я зрозумів, що вони оригінальні, але вони рідко поступові
michele30
20-01-2014, 19:54
і що б ви хотіли сказати, що ford не добре зробив карту?
franco75
20-01-2014, 21:32
мені не подобаються, ростуть швидко і потім раптом costane, а потім сплеск.
6806
також мені здається дивним, що Ford зробить щось подібне, не знаю, що сказати :(
спробуйте, закривши на всі системи рециркуляції ог.контролює натискання на електромагнітних клапанів.контролює кошик танк
michele30
29-01-2014, 13:36
тоді я думав, що вирішено, але ще не ми, машина рве навіть з клапаном egr відключений, або карту, яка з фланцем. ? туди добре на кілька днів, і зараз повторюється.
те, що я помітив ? що маси повітря, коли ви знаходитесь в прогресії, що робить цей дефект, dimiusce і постійно збільшується, як, якщо, відкривши клапан egr, хоча ? закритий фізично.
так, то у вас турбіна ke робить дурень, або витратомір несправний.ви пробували без корпуса фільтра?тільки з витратоміром встановлений?
michele30
03-02-2014, 13:44
чесно кажучи немає, у колега мені сказав, що це може бути шматок пластикової трубки перед впускним колектором, де над c'? напали датчик тиску заслінка.
Каже, що утворюються маленькі отвори, і машина рве я дивився, але не знайшов нічого, однак маяк' керування більш точним.
granderobocop
03-02-2014, 18:31
добрий вечір всім, не знаю, якщо я можу вам допомогти, але мені ? довелося ж проблема, і після декількох годин, щоб перевірити все, я замінив потенціометр на педалі акселератора, consigliatomi навіть друг, який працює в ford
michele30
04-02-2014, 13:56
не які-небудь помилки в діагнозі?
granderobocop
04-02-2014, 16:40
привіт всім, привіт михайло 30, я повинен сказати, що відмов відповідних немає, але я вирішив проблему, замінивши potenziometro.Mi говорив мій друг в ford, який також fiesta представив цю проблему.