Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : FORD Focus c-max 1.6 tdi

michele30
12-11-2013, 21:07
У мяне праблема на гэтай машыне рипы , cio? слязу, не ? што так празмерна, але ? раздражняе і тое, што раней не рабіў.
Машына мае 75000km не ? адзін fap 2008 год
Замены розных фільтраў.
вам ? ніколі не было праблем на valvoe egr на гэтыя мадэлі?
У вас есць савет?

baraldino
12-11-2013, 21:18
У diagniosi есць памылкі? У любым выпадку
На 1600 psa я ўжо? былі праблемы з сістэмы рэцыркуляцыі ог ўтвараюцца некалькі шумавіння, калі ? адзін, які ідзе павольна і таму, паездкі на кароткі адлегласць, нават калі праблема больш часта ? засмечвання дызельнага фільтра

legendaryslave
12-11-2013, 21:19
avoglia egr я пачаў бы менавіта з іх

enzopezzano
14-11-2013, 11:11
avoglia egr я пачаў бы менавіта з іх

Сапраўды, сапраўдныя ciofeche тыя клапаны, smontala, верагодна, sar? інкруставаны і не працуе бясплатна.

tecnoecu
15-11-2013, 23:17
мне прывітанне ? давялося праблема, так на с4 я вырашана шляхам замены клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог. увага: калі выдаліце з карты ў некаторых выпадках павялічваецца вельмі fumosita я таму? яго новая

spatullo
20-11-2013, 20:18
І слезы, або больш? на аказанне зубчасты? Таксама я indagherei, як і раней, што на сістэмы рэцыркуляцыі ог.

Alfiuccio
24-11-2013, 13:11
у мяне таксама былі падобныя праблемы car з першай перадачы на хуткасць зніжаецца поддерживающ пастаянныя seghettamenti.....я вырашыў праблему, паставіўшы пласціны з адтулінай (калі я правільна памятаю, 5-6 мм), і я вырашыў праблему......я заяўляю, што курэнне на выхлап павялічыўся дастаткова.....

michele30
24-11-2013, 14:46
Тады разрыў ? у піваварнай вельмі адчувае, на 3000 сядзіць і праз некаторы час адчувае штуршок.
Першую працу я памяняў фільтр дызель, але не ? нічога не змянілася.
Я хацеў бы паспрабаваць з клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, каб зачыніць карту , але ? праўда, што паліць пасля гэтага?
Кантрольная лямпа рухавіка не гарыць і нуль памылак у дыягностыцы

voglioimparare
24-11-2013, 15:09
упэўнены на 99%, што і клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог, што ад непрыемнасцяў.. калі вы можаце, перш чым выключыць яе з ecu закрыць яго фізічна і пайсці паспрабаваць аўтамабіль, нават калі вам гарыць рухавік...вы ўбачыце, што праблема заключаецца ў іх!ці пошта файл крычы, што есць, давайце паглядзім, зачыняемся ад sw;)

michele30
27-12-2013, 18:44
я зрабіў работы, cio? разабралі клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог чысты, нават не было брудна, нават самы дрэнны ен там, дзе і выходзіць у паветравод aspirazioneche знаходзілася дрэнна, праверыў засланкі-ок.
тое, што я заўважыў ? што c'? шмат алею ў калектары, машына ў 69000 км, нават шмат, і тады ўладальнік ? той, які не ідзе ні моцным, яны робяць так гэтыя машыны?
у любым выпадку ўсе зрабілі і праблема ? ім яшчэ, магчыма, што-то лепш ідзе, але не вялікая
я хацеў выдаліць egr ад карты, але ўбачыў, што ад паслядоўнага порта magpro2 не закон, я павінен зрабіць гэта ў bdm і не ўдалося.
датчыкі ці паветра ( maf ) даюць праблемы на гэтых машынах?

motorsport
27-12-2013, 18:58
Гэта я прапаную зрабіць гэта ў bdm,то пошта часопіса мы бачым, параметры maf /egr/turbo г. д., дыягназ знаходзіцеся памылкі???

Alfiuccio
27-12-2013, 21:10
на гэты аўтамабіль я паставіў пласціны з адтулінай 5-6 мм, зробленыя каля 60 000 км не гарыць....

fuorigiri12000
27-12-2013, 22:58
У мяне таксама былі праблемы з гэтым аўто, вядома ? у egr.

Omt
28-12-2013, 01:38
я на я змянілася, тры!! у тым ліку 2 арыгінальных і дрэнных! Калі карацей, вы не ў бок. А безумоўна ? то дэфект!!

legendaryslave
28-12-2013, 01:44
Гэта я прапаную зрабіць гэта ў bdm,то пошта часопіса мы бачым, параметры maf /egr/turbo г. д., дыягназ знаходзіцеся памылкі???
я зрабіў гэта некалькі разоў у бд, і я павінен сказаць, што калі вы ідзяце тэрміны, у лісце нічога не адбываецца, у адваротным выпадку бывай кадоўкі варыянтаў, значна больш ціхі ў bdm

motorsport
28-12-2013, 15:50
Вы згодны,але і заўседы есць рызыка...група psa rognose,і з блізкай адлегласці, яны страціць паўгадзіны, перш чым mezzagiornata пасля....

carlo abarth
28-12-2013, 20:56
для потение алею і недахоп гэтых машын...акрамя tranciamnto трубы apirazione ў bedimentro і controlallo апошні, пасля чаго ...правяраць яе, а таксама кіравання turbo трубы... дэпрэсіі lesionano даючы бедныя прадстаўлення ў апошнім перайсці на egr ......!!!!але не варта недаацэньваць впускной шланг, што ідзе на датчык выдатку паветра, той, дылера варта замяніць шланг і датчык выдатку паветра на корпусе паветранага фільтра каля 130 еўра!!!!
я зрабіў работы, cio? разабралі клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог чысты, нават не было брудна, нават самы дрэнны ен там, дзе і выходзіць у паветравод aspirazioneche знаходзілася дрэнна, праверыў засланкі-ок.
тое, што я заўважыў ? што c'? шмат алею ў калектары, машына ў 69000 км, нават шмат, і тады ўладальнік ? той, які не ідзе ні моцным, яны робяць так гэтыя машыны?
у любым выпадку ўсе зрабілі і праблема ? ім яшчэ, магчыма, што-то лепш ідзе, але не вялікая
я хацеў выдаліць egr ад карты, але ўбачыў, што ад паслядоўнага порта magpro2 не закон, я павінен зрабіць гэта ў bdm і не ўдалося.
датчыкі ці паветра ( maf ) даюць праблемы на гэтых машынах?

michele30
30-12-2013, 13:35
памылкі ў дыягназе няма, трубы дэпрэсіі пад кантролем .
Трубка, што ты кажаш, Carlo Abarth і тое, inferro, і тое гумовыя, што частка з турба і ідзе на датчык выдатку паветра? ( ? есць гума), што, магчыма, ен можа быць зламаны, дакладна?
і што ? ок secomnuque.
самае дзіўнае, што я не разумею ? што гэты дэфект ? выйшаў так, з нічога, машына ? як калі б сыходзіў з тармазамі " цягнуць " ? 90 cv не, што грудзей ляціць , але вы адчуваеце, што прагрэсаванне не ? нармальна.
Проста я чытаю ад bdm экю, і я бачу, выдаліць egr.
Але карта, якая каштоўнасці бачаць maf/ turbo?

michele30
18-01-2014, 17:33
рага ен змог прачытаць гэта benetta ecu, ? праўда, што вы можаце ўбачыць значэння maf або іншы?
гэты ecu ? арыгінальны , ніколі не дакранаўся адзінае, што я зрабіў ? выпрабаванне зачыніць egr на карце, але я яшчэ не вырашыў нічога, што вы мне параіце?

todos
18-01-2014, 18:56
Прывітанне,пачынае зняць з карты ў egr, і тады вы будзеце бачыць?...

baraldino
18-01-2014, 19:19
Але ў diagniosi ціску turbo ок?
Масы паветра і ціску паліва?
Partirei ад іх

franco75
18-01-2014, 20:51
Я б карты педаль у самы паступовае
паводле вам карту ў 1c39da cos'

michele30
19-01-2014, 14:34
l egr ? ужо зачыненыя, карту і назад роўныя.
карту, што я выклаў ? ori, такім чынам, не есць змены.

franco75
19-01-2014, 15:02
вы, я зразумеў, што яны арыгінальныя, але яны рэдка паступовыя

michele30
20-01-2014, 19:54
і што б вы хацелі сказаць, што ford не добра зрабіў карту?

franco75
20-01-2014, 21:32
мне не падабаюцца, растуць хутка і потым раптам costane, а затым ўсплеск.

6806

таксама мне здаецца дзіўным, што Ford зробіць што-то падобнае, не ведаю, што сказаць :(

crteam
21-01-2014, 13:06
паспрабуйце, зачыніўшы на ўсе egr.controlla дэпрэсіі на elettrovalvole.controlla кошык танк

michele30
29-01-2014, 13:36
тады я думаў, што вырашана, але яшчэ не мы, машына дзярэ нават з клапанам сістэмы рэцыркуляцыі ог адключаны, альбо карту, якая з фланцем. ? туды добра на некалькі дзен, і цяпер паўтараецца.
тое, што я заўважыў ? што масы паветра, калі вы знаходзіцеся ў прагрэсіі, што робіць гэты дэфект, dimiusce і пастаянна павялічваецца, як, калі, адкрыўшы клапан egr, хоць ? зачынены фізічна.

crteam
29-01-2014, 13:42
так, то ў вас турбіна ke робіць дурань, або расходомер guasto.hai спрабаваў без корпуса фільтра?толькі з расходомером усталяваны?

michele30
03-02-2014, 13:44
шчыра кажучы няма, ва калега мне сказаў, што гэта можа быць кавалак пластыкавай трубкі перад впускным калектарам, дзе над c'? напалі як датчык ціску засланка.
Кажа, што ўтворацца маленькія адтуліны, і машына рве я глядзеў, але не знайшоў нічога, аднак маяк' кіраванне больш дакладным.

granderobocop
03-02-2014, 18:31
добры вечар усім, не ведаю, калі я магу вам дапамагчы, але мне ? давялося ж праблема, і пасля некалькіх гадзін, каб праверыць усе, я замяніў потенциометр на педаль акселератара, consigliatomi нават сябар, які працуе ў ford

michele30
04-02-2014, 13:56
не якія-небудзь памылкі ў дыягназе?

granderobocop
04-02-2014, 16:40
прывітанне ўсім, прывітанне міхаіл 30, я павінен сказаць, што адмоваў адпаведных няма, але я вырашыў праблему, замяніўшы potenziometro.Mi казаў мой сябар ў ford, які таксама fiesta прадставіў гэтую праблему.