Перегляд Повної Версії : Файл ДОВІДКИ ori mercedes b-класу
привіт, друзі в мене є problemone про це авто я цей файл ori після avwer зробив eliminayione системи рециркуляції ог не більше makkina і навіть переписавши файли ori nn боку, я, як діагноз помилка програмування centralina. думаю, погано читаємо файл хтось ще?блок управління і bosch 0281012435 ecm файл ori виявляє cn коди 1037375626 1037505804
допоможіть будь ласка, я в паніці спасибі
додаю файл, який я letto6075
leandro89
12-11-2013, 18:36
з який інструмент ви прочитали і написали?
Galletto v53-небудь проблеми до
leandro89
12-11-2013, 19:11
ви читали, bdm?
dejanira17
12-11-2013, 19:33
привіт
може бути, я повинен мати роботу завтра guqrdo і я намагаюся снд?: confused:
Backgroop
12-11-2013, 20:00
проблема полягає в контрольній, що, безумовно, півень в стадії написання розраховує, що погано, flash, ви читати окремо, або у вас є bachup ecu?
legendaryslave
12-11-2013, 20:01
mo я знаю, caxxi дивіться сюди, що говорить evc при завантаження ос файли:
Question:
У BDM project doesn't have an EEprom element / WinOLS message 'Virtual EEprom found'
Answer:
Normally, which changes very often, is stored in an EEprom. These kind of memories have the special property that it must not be erase to write a new value into it. The old value can simply be overwritten. That is especially at the important іммобілайзер. Деякі manufacturer use 'rolling codes', which changes for example after every 10th starting process.
Now some manufacturer like Mercedes-leave out this EEprom and simulate this function in the flash eprom. Отже, a special memory area is defined, which is much larger than the EEprom space. At first the EEprom contents is programmed at the start of this area. If something changes the new contents is programmed behind the first one. This is done until the whole space is filled. Then the whole area is erased and the new contents is programmed at the beginning again.
For the tuner appears the problem that a readout original file is possibly not valid any more after the next of starting the engine, because the data in the flash eprom has changed.
Valid is always the last file, which has started successfully the engine !
рекомендую переписати e2p більш flash орі, і спробуйте запуск в іншому випадку потрібно перепрограмувати (mb star
Перевірити я перевірив з ecm і йде bn і в записі я вибрав " ні " на розрахунок контрольної суми. У bdm прочитав тільки flash eeprom nn l прочитав
Backgroop
12-11-2013, 20:09
згоден повністю legendaryslave але, можливо, рішення c'? ) всі ми робимо ясності про версію файлу:
це HW 0281012435 SW 1037375626
або HW 0281012435 SW 1037505804
після цього ви виявили, на версії точне дозвольте мені знати, що ви розрахунку cecksum
Реєстрація nn частина сім'ї, edc16+? І потім, якщо я пишу в файл, який я читав без зміни, реєстрації ne нічого не повинно йти правило, або я помиляюся?
Backgroop
12-11-2013, 20:31
Реєстрація nn частина сім'ї, edc16+? І потім, якщо я пишу в файл, який я читав без зміни, реєстрації ne нічого не повинно йти правило, або я помиляюся?
Читайте все, що c'? написав пост legendaryslave, говорить, що всередині EEprom c'? система з динамічним кодом, які синхронізовані дуже точно за допомогою іммобілайзера, при кожному включенні змінюється, практично c'? віртуальний eprom всередині eeprom, яка містить flash вихідний файл, не ? pi? дійсним, так як цикл і змінилося
Читайте все, що c'? написав пост legendaryslave, говорить, що всередині EEprom c'? система з динамічним кодом, які синхронізовані дуже точно за допомогою іммобілайзера, при кожному включенні змінюється, практично c'? віртуальний eprom всередині eeprom, яка містить flash вихідний файл, не ? pi? дійсним, так як цикл і змінилося
ах nn знав це і тому те, що я повинен був робити?якщо я роблю scodifica, що пу? статися?мені потрібно зробити видалення egr, як я повинен був зробити тоді?
? допустимий завжди останній файл, що має почати писати файл, який заводився?
legendaryslave
12-11-2013, 21:18
насправді winols, коли відкрити файл попереджає вас цю річ і відправляє вас на сайт spiegandoti, що це, але впевнений, що не існує ep2 я ripristinerei все, як у від'їзді
але насправді, я поясню, я читав вихідний файл, я врятований, і я відкрив ecm, щоб перевірити, cks, і якщо він tt ok.потім після того як я відкрив раз, щоб побачити, якщо я робив видалення egr там стояв я так і зробив,управління cks і не було в порядку.я виправив, а потім натисніть ok.я переписав без контролю cks півня,засунув блок управління і nn частина і вставляють вентилятори та введення в діагноз я від см збої помилка програмування ебу тепер я пам'ятаю код.потім я переписав файл орі, що я читав раніше, і не хотів більше дізнатися ділити.st? думаєте scodificarla в цей момент, і я повинен також побачити, якщо ви можете? зробити
legendaryslave
12-11-2013, 21:32
та я згоден з вами, але повинно бути читання eepom 95320, щоб спробувати зробити riverginazione
якщо з ecuvonix я часткової e2p я повинен вирішити?ви можете перевірити, якщо файл egr remove, і зроблено добре?
хлопці, сьогодні я зламався блок управління, але eeprom) я вважаю,...
Backgroop
13-11-2013, 11:04
хлопці, сьогодні я зламався блок управління, але eeprom) я вважаю,...
що ви отримали в результаті розкладання читання bdm?
хлопці, пам'ятайте завжди, що ці блоки управління копію, щоб зробити читання в bdm багато разів не йдуть, ще включаються вентилятори і не відходять, багато разів обрізаються, щоб читати їх, навіть не відкриваючи їх, я в послідовний півень у мене зроблені десятки для egr і я, як користувач, ліжко змінений і переписаний, все ок, для мене проблема з моменту відкриття.
уго вибачте, але, якщо він був пошкоджений у відкритті не було страшно зайти в діагностиці або я помиляюся?замість цього переходить в діагноз змушує мене бачити значення змушує мене писати і читати в bdm і як відмова мені помилку ебу.тоді я відкриті потік цих та nn, і ніколи не сталося аналогічна проблема, тепер я можу зрозуміти, що саме.потім eprom, nn ce зрозуміло, під конденсатори, ба.
Backgroop
13-11-2013, 11:18
Crteam пошти файли ліжка знову від ecu...
це і файл орі і більше, навіть, змінити з volta6084
уго вибачте, але, якщо він був пошкоджений у відкритті не було страшно зайти в діагностиці або я помиляюся?замість цього переходить в діагноз змушує мене бачити значення змушує мене писати і читати в bdm і як відмова мені помилку ебу.тоді я відкриті потік цих та nn, і ніколи не сталося аналогічна проблема, тепер я можу зрозуміти, що саме.потім eprom, nn ce зрозуміло, під конденсатори, ба.
я розповів тобі мою чому це сталося багато людей, навіть мій колега входив в діагностиці і міг підключатися через bdm, але се не було нічого, щоб зробити ці блоки управління mercedes-менш відкриваються і краще, то процедура і завжди, що на всі блоки управління, і, перш ніж зробити що-небудь, щоб повернути його на машині, і поклав його назад в мотоцикл, а ви впевнені, що ви не зробили шкоди на відкритті, - це ти зробив?
Backgroop
13-11-2013, 11:35
це і файл орі і більше, навіть, змінити з volta6084
Проводить читання, а також після невдалого запуску cos? давайте подивимося, що змінюється в virtual eeprom
вже зробив, і ідентичні.для удо на жаль, не я зробив цей тест :(
вибачте, це і читання flash, що ви маєте на увазі під virtual eeprom,і всередині flash?
Backgroop
13-11-2013, 11:48
вибачте, це і читання flash, що ви маєте на увазі під virtual eeprom,і всередині flash?
перечитайте ебу після невдалого пуску ? поштовий файл, всередині флеш-квест? ecu мають віртуальний eeprom, як класичний, E2prom, але всередині керованої віртуальним
тому, якщо я хотів би scodificare ви не можете? робити?
ось файли
з компаратора мене їх ідентичними
і ідентична першої, просто дивитися cks.
отже, висновок і померла?
якщо він знайшов у руїнах можна? scodificare?
але ніхто файлу ori зможемо поставити і спробувати?
отже, висновок і померла?
якщо він знайшов у руїнах можна? scodificare?
на цьому не можу тобі допомогти, може накласти свій бекап, визнав, що був повним, і не йти на компроміс, але в будь-якому випадку ви повинні також відкрити цей блок управління, і я думаю, що в будь-якому випадку, вам потрібно буде встановити його з офіційним діагнозом, ми відчуваємо, якщо хтось із кращих ідей.
але ніхто файлу ori зможемо поставити і спробувати?
для вас файл, в комплекті-ліжко, bdm, і не легко знайти, то ви завжди проблема e2prom віртуального flash.
? якщо я повинен знайти блок управління, рівності і писати цей файл, послідовний, без " вашого користувача правило, повинен почати з, якби cenrtralina з ладу?чи я помиляюся?
leandro89
13-11-2013, 12:53
хлопці, пам'ятайте завжди, що ці блоки управління копію, щоб зробити читання в bdm багато разів не йдуть, ще включаються вентилятори і не відходять, багато разів обрізаються, щоб читати їх, навіть не відкриваючи їх, я в послідовний півень у мене зроблені десятки для egr і я, як користувач, ліжко змінений і переписаний, все ок, для мене проблема з моменту відкриття.
я можу порадити вам звернутися в службу підтримки форуму, я клас практично в тому ж ecu приміщенням, моя ? було саме від адміністратора форуму, в bdm з відмінними результатами
Backgroop
13-11-2013, 12:58
6086
CRteam ми можемо зробити тест, я змінив маркер rolling code всередині virtual Eprom тест файл і дайте мені знати..
ок, ви надішлете мені через ****?
Backgroop
13-11-2013, 13:04
ок, ви надішлете мені через ****?
Я не можу mandartelo далі *****я не розумію, що у вас максимальний поріг повідомлень для nokia, вибачте, намагається зрозуміти, c'? постановою, і не було б справедливо відносно інших користувачів
звичайно, я розумію, але я в м'яч, насправді.
Backgroop
13-11-2013, 13:12
звичайно, я розумію, але я в м'яч, насправді.
я розумію, що ситуації, напишіть в адмін msport він тебе зможе вам у цьому? допомогти, я вважаю себе людиною, підготовлений..
ну, давай, якщо у мене повідомлення, як і пу? мені допомогти?
Backgroop
13-11-2013, 13:15
ну, давай, якщо у мене повідомлення, як і пу? мені допомогти?
пишіть у розділі сервіс онлайн-форум
Backgroop
13-11-2013, 13:17
але ви кажете, для файлів?які допомагають мені, щоб файли?
або що мені робити завантажити файл ваш?
я можу порадити вам звернутися в службу підтримки форуму, я клас практично в тому ж ecu приміщенням, моя ? було саме від адміністратора форуму, в bdm з відмінними результатами
дякую за пораду, але у мене немає проблем я, проблема ce користувач crteam і ми намагаємося допомогти йому, і, враховуючи, що ви говорите, що ви його ж ecu приміщенням, бо немає місць, резервне копіювання, що ми бачимо, якщо його читати і " місце!
Я не можу mandartelo далі *****я не розумію, що у вас максимальний поріг повідомлень для nokia, вибачте, намагається зрозуміти, c'? постановою, і не було б справедливо відносно інших користувачів
привіт backgroop, враховуючи, що обмін ***** він можливий тільки в розділі продажів, тому що його не продаємо цей файл, скажімо, 1 цент.
p.s. я знаю, що йому зараз admin arrabieranno все ще зі мною, але я вважаю, що коли один потребує' руки терміново потрібно адаптуватися для досягнення мети.
hahahahaha ця фраза дуже добре знаю.сержант ганни...вибачте l ot, хлопці, ви бачите, що ви можете зробити, моя **** ви знаєте, в
Backgroop
13-11-2013, 14:19
привіт backgroop, враховуючи, що обмін ***** він можливий тільки в розділі продажів, тому що його не продаємо цей файл, скажімо, 1 цент.
p.s. я знаю, що йому зараз admin arrabieranno все ще зі мною, але я вважаю, що коли один потребує' руки терміново потрібно адаптуватися для досягнення мети.
Хлопці, мені здається, це правильний шлях, і тут, як у мо? громадянське є правила, так? ви ризикуєте бути забанені, я розумію, що потрібно? у crteam, але, хлопці, не ? правильно відносно інших користувачів, які чекали і брали і беруть участь старанно на форум сприяє збільшенню
я розумію, добре, тоді ми дамо зробити
leandro89
13-11-2013, 14:48
не місце, чому? зараз без пк, але, як запропонував зверніться до адмін якимось чином можуть допомогти вам
ми не робимо помилок, якщо закони для всіх однакові повинні залишатися такі
Хлопці, мені здається, це правильний шлях, і тут, як у мо? громадянське є правила, так? ви ризикуєте бути забанені, я розумію, що потрібно? у crteam, але, хлопці, не ? правильно відносно інших користувачів, які чекали і брали і беруть участь старанно на форум сприяє збільшенню
мій був тільки тлумачення закону, не хотілося абсолютно violarla, ми сумуємо за тобою. :rolleyes:
ви праві, і я прекрасно розумію, ми з нетерпінням чекаємо поріг
леандро якщо ви знаєте, що файл резервної копії цієї флеш-тебе я був би вдячний
leandro89
13-11-2013, 16:56
у мене в розпорядженні тільки flash, як те, що у вас опубліковано, як ви, але з sw відрізняється чітко
хлопці, я зробила тест читання послідовного cn mpps я читав, але файли мають різні kb рівні, коли я намагаюся писати nn мені пише, говорить мені файл invalido.in ecm бачить і нормально?а то я раніше mpps
ce когось???
друзі, я вирішив відмовитися від підписки у будь-який файл читати cn програміст tt ok.la ебу був guasta.altra ебу використовується написати файл мій і ок автомобіля parte.anche видалення egr eseguito.grazie, у мене все для підтримки
legendaryslave
25-11-2013, 19:32
друзі, я вирішив відмовитися від підписки у будь-який файл читати cn програміст tt ok.la ебу був guasta.altra ебу використовується написати файл мій і ок автомобіля parte.anche видалення egr eseguito.grazie, у мене все для підтримки
я радий, що ви вирішили цю проблему часто трапляється з цими ecu
sportknight
25-11-2013, 19:58
але для цього динамічний код, що робити? також з bdm змінює?
legendaryslave
25-11-2013, 21:28
сьогодні він мені сказав, що переписав його bdm, що він quidi ситуація rolling code, я думаю, повернулася до того стартера перед читанням bdm
ПРОБЛЕМА ВИРІШЕНА
друзі, на жаль, ебу був зіпсований через відкриття плохо.я отримую взяв ебу використовується відкрита для добра, щастя, файл орі до і читав, bene.l'я написав в bdm, і машина, і partita.ringrazio вам за підтримку і consigli.a, завжди дякую
у момент ke читайте в bdm ви також завантажує код в flash.nella flash і була створена eep віртуальна факти в ecu nn ce немає eep.se файл bdm читається bn і отримати інший ебу всі scivi файл читали раніше, і автомобіль parte.il код nn змінити заспокойся
legendaryslave
04-12-2013, 12:15
у момент ke читайте в bdm ви також завантажує код в flash.nella flash і була створена eep віртуальна факти в ecu nn ce немає eep.se файл bdm читається bn і отримати інший ебу всі scivi файл читали раніше, і автомобіль parte.il код nn змінити заспокойся
добре б знати
добре б знати
ви насправді намагаєтеся шкіри речі, як ви розумієте, набагато більше. ####
legendaryslave
04-12-2013, 12:30
ви насправді намагаєтеся шкіри речі, як ви розумієте, набагато більше.#### ?
#### :cool:
leandro89
04-12-2013, 18:55
#### :cool:
нагадую, що повідомлення, як правило, заборонені за правилами
Ви праві, хлопці, вибачте, l ot
legendaryslave
04-12-2013, 19:54
нагадую, що повідомлення, як правило, заборонені за правилами
ок, вибачте