Перегляд Повної Версії : mpps зависає в запису
привіт всім, як назва я mpps v12 ніколи не було ніяких проблем, але я і успішним, що в запису, як приходить у 80% мені помилку і блокує машини його відновити, gallo2 чи спробував ще раз, але завжди одне і те ж, прямо зараз, щоб сказати правду або бояться, щоб написати тест ecu, що я повинен зробити, щоб переконатися, що було пов'язано в цей блок? автомобіль в питання було grandepunto 75cv
sportknight
12-11-2013, 13:13
ви підключили зарядний пристрій?
cinqueturbo
12-11-2013, 15:38
привіт всім, як назва я mpps v12 ніколи не було ніяких проблем, але я і успішним, що в запису, як приходить у 80% мені помилку і блокує машини його відновити, gallo2 чи спробував ще раз, але завжди одне і те ж, прямо зараз, щоб сказати правду або бояться, щоб написати тест ecu, що я повинен зробити, щоб переконатися, що було пов'язано в цей блок? автомобіль в питання було grandepunto 75cv
Наведено дані, ID..
і, можливо, ми зрозуміємо, HW і SW..
на ці ecu mpps іноді буває, що зависає в запису ,мені і щодо часто на hw03p ,але без вимкніть запалювання, просто закрити sw його відкрити знову повернути id і повторіть, як правило, на другий або третій botta записує всі...
я хочу спробувати, подивимося, що відбувається
Очей з MPPS, з деякими автомобіль легко розрахувати Cks навіть в обмежених масштабах, наприклад, в деяких районах карту!
max boost
12-11-2013, 21:07
на ці ecu mpps іноді буває, що зависає в запису ,мені і щодо часто на hw03p ,але без вимкніть запалювання, просто закрити sw його відкрити знову повернути id і повторіть, як правило, на другий або третій botta записує всі...
Також 02A йому не подобаються...справою файлу ви відрізали правильно, 1mb
У мене була така ж проблема з файлами, Golf V, до якої стільці DPF OFF, ви крок до 49% на 3E000, вирішена шляхом Cks hand made!!!
я завжди cks з 2 різних програм, перш ніж писати файли... мати неприємні сюрпризи...
dvdtuning
15-11-2013, 20:41
Спробуйте написати в recovery і подивитися, якщо ви як і раніше висить...
enzopezzano
18-11-2013, 14:03
У v5 і набагато більше? у стабільній v12, у мене зроблені десятки мдж marelli і ніколи ніяких проблем.
нічого не робити або пробував кілька разів, але зависає завжди в кінці мене з'являється вікно, яке говорить, звернутися в службу підтримки для цього причиною. що я повинен перевірити?
dvdtuning
18-11-2013, 20:43
спробуйте завантажити орі recovery, вибір правильний драйвер?...я підтверджую, що v5 ? дуже пі? стабільний.
Спробує? зробити cecksum я дам вам знати
fuorigiri12000
16-01-2014, 11:50
Що значення напруги знаходитесь, чому? для мене це буває також, коли потрапляє напруга пі? низький 12,45 V
також у мене є mpps 12, але я помітив, що не ? дуже стабільний: іноді зависає навіть на читання! Краще використовувати galletto 1260 і galletto 2, v50!!!
dvdtuning
16-01-2014, 18:20
Хлопці мене ви ? заблокований навіть для мене, поки я писала gt edc16c39 але ? був роз'єм, де кріпиться кабель usb ? повинен бути. Однак переписаний мод режиму? recovery ? пішли всі на місці.
ця версія робить майже все mjet від 1 мега...я вчора, щоб написати grande punto 75 коней, я повинен був спробувати в 4 рази, але в кінці кінців, просто спробуйте знову, поки він не зарядка все....а якщо ж ви не можете її перевірити контрольну суму я також мав проблеми з mpps, використовуючи файли, змінені з carsoftware
Mr.Flash
13-02-2014, 12:44
контрольна сума раніше буде розглянута забезпечення MPPS під час попереднього запису , тому, якщо c'? проблема корекції одного і того ж ? марно контролювати його за допомогою з спеціального програмного забезпечення..... у будь-якому разі, для мене, з оригіналом всі ці проблеми не існують. На даний момент, якщо потрібно ризикувати, cos? час від часу, не ? краще використовувати fgtech2 ???
На edc16 dovrebe виправити програміст контрольна сума.Якщо зависає, краще повторіть спробу закрити без рамки,рано чи пізно він пише.
пробував у режимі? recovery?