КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Vivaro 2012 edc17c42

spiki_x
11-11-2013, 22:54
Такім чынам, я хацеў бы падзяліцца з вамі рашэннем, каб чытаць гэты эбу ў Boot з каня, і цікава ваша меркаванне па некаторым збянтэжанасцю.

6054

6055

вось врі

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4660-Vivaro&p=67515#post67515

Я выкарыстаў усе рэзістары 1kOhm. Я певень клон V51, што не ў спісе гэтай centrlina, але ў спісе працэсар TC1767. Затым павінны ісці добра. Я яшчэ не напісаў, які файл быў зменены, таму што я хацеў бы растлумачыць усе. Асцярожным.

spiki_x
11-11-2013, 23:02
Я знайшоў гэты сэрвіс ад Magic:

TPROT OFF/ RSA патч service:

RENAULT EDC17C42 MY2013 (example: Renault Traffic 2012)
цана: 10 GREEN COINS (free services coins or 100 еўра + VAT)

Renault Traffic equiped with EDC17C42 MY2012 after modification start once. Затым ECU content is corrupted. You must send your MOD file by SERVICE REQUEST on Helpdesk and you will receive file to write directly to the ECU.
Затым ECU content will not be corrupted больш.
Same protection will be introduced by Renault і Dacia у most of MY2013.

????? Што гэта значыць? Гэта разбэшчвае, калі яно напісана праз OBD .....??? але калі вы толькі ў BOOT..... Я трохі баюся, гэта....

spiki_x
11-11-2013, 23:07
І яшчэ адна рэч .. зона OTP ад 14000 да 17ffff і ўсе з нуля.... Што гэта значыць? Што не закон, або, што і сапраўды пусты?

legendaryslave
11-11-2013, 23:27
І яшчэ адна рэч .. зона OTP ад 14000 да 17ffff і ўсе з нуля.... Што гэта значыць? Што не закон, або, што і сапраўды пусты?
вобласці опцыя не паглядзець лепей гэтай галіне ? да нуля, чаму? ? да нуля, па-мойму, калі ты чытаць boot riscrivila ў boot не павінна быць праблем, за выключэннем таго, што не вы, выбраўшы сям'і правільнай, таму певень можа, а я кажу можа памыліцца пераразлік cks і rsa, але гэта толькі здагадкі, пасля таго, як вы я ведаю, abbottati вочы, каб паставіць рэзістары паўторна калі ласка, увядзіце яго, дрэнна, што ідзе не остави ў врі і ідзі з богам, усе edc17 вы заўседы id памятаеце, нават калі вы e2p і flasch у нуль "я кажу з асабістага вопыту' аднавіць, заўседы і ў любым выпадку ў boot,
дзве дарогі, вы можаце рушыць услед за 1 пакладзеце mod файл і націсніце разлічыць cks al gallo і rsa і паспрабуйце
2 памылкі з файла з cks ўжо разлічылі і я бачу, што winols можа стаяць сям'я, а вы кажаце ў певень не разлічыць cks
дайце мне ведаць, як яна заканчваецца віншаванні для intrapendenza і зацятасць
ps я, я напісаў бы :cool:

spiki_x
11-11-2013, 23:39
Дзякуй за падтрымку :)

Я купіў мод файл з CHK ўжо разлічаны, таму не робіць пераразлік з пеўня, таму што я не давяраю, pervia з прычын таго, што вы працытавалі, вы.

Я памяняў усе лямпы ў гасцінай з halogene , таму што з "эфектыўныя" вы не ўбачыце, трубы... да шчасця, я купіў на ebay рэзістараў кітайцы, ногі тонкія, што я яму зварныя на працэсар. Затым я вымераў і rimisurato, каб пераканацца, што не зрабілі нейкі кароткі. ....
Эбу я пакінуў на вітрыне у гасцінай усе напалі на. Заўтра я пішу і буду ведаць.

legendaryslave
11-11-2013, 23:43
Дзякуй за падтрымку :)

Я купіў мод файл з CHK ўжо разлічаны, таму не робіць пераразлік з пеўня, таму што я не давяраю, pervia з прычын таго, што вы працытавалі, вы.

Я памяняў усе лямпы ў гасцінай з halogene , таму што з "эфектыўныя" вы не ўбачыце, трубы... да шчасця, я купіў на ebay рэзістараў кітайцы, ногі тонкія, што я яму зварныя на працэсар. Затым я вымераў і rimisurato, каб пераканацца, што не зрабілі нейкі кароткі. ....
Эбу я пакінуў на вітрыне у гасцінай усе напалі на. Заўтра я пішу і буду ведаць.
вы, то паўторна ўвядзіце яго, кажучы певень не разлічыць cks напісаць толькі flasch, хто ў паперу гэтыя ecu таму што робіць чытанне паслядоўнага іх блакуе, а затым, каб знайсці файл, ложак у boot квашанай капусты, па мне, працуе добра ведаю, певень srive, а таксама графіці на сценах, калі не пачынаецца па нейкай прычыне ў вас заўседы есць магчымасць вярнуць на врі, дайце мне ведаць, прывітанне і добры вечар

legendaryslave
12-11-2013, 19:22
spiki_x футбольны sa машыны ?

spiki_x
12-11-2013, 23:11
Перамогі!!!

Я ўзяў адзін з іх.... чаму? падчас запісу, калі ен вяртаўся ад 86% да 75%, некалькі разоў ... потым ад 100% да 93%..... сара заўважыла памылак запісу і паўтараецца rutine.... Пяро, у рэшце рэшт, і ўсе прайшло гладка ! Машына і гульню, і ідзе выдатна. Заўтра мы кідаем gi? FAP і замяняем з дапамогай спецыяльнай трубкі... Заўтра месца таксама відэа і некалькі фатаграфій.

І я павінен паказаць, што няма Кантрольнай сумы ў winols , ні певень.... Павінен быць зроблены на файл, а напісаў так, com'? , падрыхтаваныя людзі, добра абсталяваная кухня.

legendaryslave
12-11-2013, 23:36
Перамогі!!!

Я ўзяў адзін з іх.... чаму? падчас запісу, калі ен вяртаўся ад 86% да 75%, некалькі разоў ... потым ад 100% да 93%..... сара заўважыла памылак запісу і паўтараецца rutine.... Пяро, у рэшце рэшт, і ўсе прайшло гладка ! Машына і гульню, і ідзе выдатна. Заўтра мы кідаем gi? FAP і замяняем з дапамогай спецыяльнай трубкі... Заўтра месца таксама відэа і некалькі фатаграфій.

І я павінен паказаць, што няма Кантрольнай сумы ў winols , ні певень.... Павінен быць зроблены на файл, а напісаў так, com'? , падрыхтаваныя людзі, добра абсталяваная кухня.
вялікі я ведаю, певень srive ў imppossibile

sportknight
12-11-2013, 23:49
прабачце,я спрабаваў curiosit? і winols я на мяне разлічвае, і разлічвае таксама rsa калі параўнаць арыгінал і зменены...

legendaryslave
12-11-2013, 23:58
прабачце,я спрабаваў curiosit? і winols я на мяне разлічвае, і разлічвае таксама rsa калі параўнаць арыгінал і зменены...
я думаю я таксама, што win ols мы б скарысталіся on мне ен ніколі не памыляецца, ход

sportknight
13-11-2013, 00:33
а мне здавалася, што певень мог прачытаць і іншыя ecu таксама не апісаны,важна ? што падтрымліваецца micro

spiki_x
13-11-2013, 07:20
а мне здавалася, што певень мог прачытаць і іншыя ecu таксама не апісаны,важна ? што падтрымліваецца micro

Прама зараз у вас есць пацвярджэнне. :)

Вось відэа ўстаноўкі і write....

Прагрэс, і памяншаецца назад шмат разоў, думаў, што я не правоў, рабіў дабрацца да канца.

І мы зрабілі трубкі замены ручной FAP... Улічваючы, што аўтамабіль яшчэ на гарантыі.

6083

sportknight
13-11-2013, 09:12
? нармальна, што панэлі назад і ззаду наперад на tricore

alfajtd
13-11-2013, 09:26
- Брава, малайцы...
На vivaro частка? Памылкі dpf?

spiki_x
13-11-2013, 09:38
? нармальна, што панэлі назад і ззаду наперад на tricore

Ups.. я думаў, былі памылкі запісы,.. і што затым паўтараецца запісу блока....

У vivaro частка і лепш, але не так, як той, стары, які мантажуе l' EDC16... для гэтага я зрабіў праграму ў адзіночку, і калі я даваў газ ўздымаў сваю дах :)

carmageddon
13-11-2013, 09:41
рух панэлі паказвае на вобласці, правяраюцца-адменены-напісана-звярніце ўвагу, што панэль паказвае флэш-памяці ад адрасы 0, то pi? высокі

crteam
13-11-2013, 13:21
вобласці опцыя не паглядзець лепей гэтай галіне ? да нуля, чаму? ? да нуля, па-мойму, калі ты чытаць boot riscrivila ў boot не павінна быць праблем, за выключэннем таго, што не вы, выбраўшы сям'і правільнай, таму певень можа, а я кажу можа памыліцца пераразлік cks і rsa, але гэта толькі здагадкі, пасля таго, як вы я ведаю, abbottati вочы, каб паставіць рэзістары паўторна калі ласка, увядзіце яго, дрэнна, што ідзе не остави ў врі і ідзі з богам, усе edc17 вы заўседы id памятаеце, нават калі вы e2p і flasch у нуль "я кажу з асабістага вопыту' аднавіць, заўседы і ў любым выпадку ў boot,
дзве дарогі, вы можаце рушыць услед за 1 пакладзеце mod файл і націсніце разлічыць cks al gallo і rsa і паспрабуйце
2 памылкі з файла з cks ўжо разлічылі і я бачу, што winols можа стаяць сям'я, а вы кажаце ў певень не разлічыць cks
дайце мне ведаць, як яна заканчваецца віншаванні для intrapendenza і зацятасць
ps я, я напісаў бы :cool:

я ў поўным

carmageddon
11-12-2013, 22:26
Прама зараз у вас есць пацвярджэнне. :)

Вось відэа ўстаноўкі і write....

Прагрэс, і памяншаецца назад шмат разоў, думаў, што я не правоў, рабіў дабрацца да канца.

І мы зрабілі трубкі замены ручной FAP... Улічваючы, што аўтамабіль яшчэ на гарантыі.

6083

есць інфармацыя, што спасылкі вы выкарыстоўвалі на поршневыя пальцы ecu для загрузкі?

тыя fgtech ці што яшчэ?

выбачайце, я бачыў цяпер ад відэа, дзякуй