КПК

Прагляд Поўнай Версіі : прывітанне ўсім

cad1990
24-08-2012, 18:28
усім прывітанне, я дыега, студэнт машынабудавання ў рым, і я любіў апрацоўкі! я хацеў бы зразумець, што-то ў пі? на апрацоўку блокаў кіравання, таксама чаму? нядаўна я падарыла millenium і willen, але не s? як іх выкарыстоўваць! існуюць тэксты, дзе пачаць, зразумець, як ен апрацоўвае эбу, то кіраўніцтва некаторых праграм для чытання і рэдагавання карт? я некалькі гаражоў і станцый тэхнічнага абслугоўвання, так і ў рыме, што ў калабрыі, так як я займаюся механічнай апрацоўкі на рухавіках гоначных, і не толькі, з дапамогай асцылографа вельмі добра, і магу зрабіць дыягностыку, дзе самодіагностікі спыняюцца, я стараюся, кампанент за кампанентам, таму я лічу адмову амаль заўседы, але, як вы добра ведаеце, гэта займае вельмі шмат часу. прама цяпер ? ад p? што я хацеў бы зразумець гэты свет! Дзякуй усім і віншаванні для форуму

giarras
24-08-2012, 18:31
прывітанне Дыега, выдатнае прадстаўленне, я жадаю табе прыемнага знаходжання ,актыўна ўдзельнічае ў форуме, безумоўна, вы зможаце знайсці ўсю неабходную інфармацыю, якую вы павінны

nerocarbonio77
24-08-2012, 18:42
прывітанне, бэн прыбыў

msport (exil77grande)
24-08-2012, 19:47
Прывітанне і benarrivato,на жаль, так і сапраўдныя кіраўніцтва не існуе, але, аднак, матэрыял цікавы,як вам было прапанавана, калі вы будзеце актыўна ўваходзіць у некалькі цікавых рэчаў, якія дапамогуць вам шмат на вашым шляху,таксама ў гэтым форуме вы знойдзеце тое, што вы не зможаце знайсці нідзе, і cio? у umilt? таму, калі вы папытаеце інфармацыю вы атрымаеце, безумоўна, выдатныя адказы.

cad1990
25-08-2012, 08:50
ок, тады мы, безумоўна, добра, так? мая характарыстыка ? у umilt? і забяспечанасць?! дзякуй яшчэ раз

sa80libero
25-08-2012, 11:27
прывітанне знаходжання добра