КПК

Прагляд Поўнай Версіі : магчыма, зараз больш не існуе

dejanira17
11-11-2013, 18:42
я купіў леанарда прыгожы моцны ў некаторых адносінах , графічны інтэрфейс вельмі прыгожы,
але 6000,00 інструмент не варта.

leandro89
11-11-2013, 18:48
? добрае правіла з'яўляцца ў спецыяльным раздзеле

Чайнік
11-11-2013, 19:03
Выбачайце, калі не то чаму? вы купілі, вы не пераканаліся, што compravi?

dejanira17
11-11-2013, 19:28

упэўнены, што ў мяне ўстаноўлена, я не сказаў, што ? кідалі, але калі ce l' я ,адправілі назад 3 разы, а затым вяртаецца зноў пасля ліста адваката бачыш!!!!

tecnoecu
19-11-2013, 00:23
глядзіце 6000 еўра nnli варта цяпер, але калі ? выйшаў ен з функцый.

sportknight
19-11-2013, 08:37
я памятаю, напрыклад, быў адзіным, хто мог уключыць новыя аксэсуары на бартавы кампутар на fiat,напрыклад, на 159 мог уключыць індыкатар cruise control,ніхто іншы гэта рабіў..

dejanira17
19-11-2013, 19:24
прабачце мой "accinni не існуе pi?" не тое, што я хацеў сказаць , прама зараз яны ўключылі ўсе ў леанарда ,на жаль, есць шмат памылак .
сення ж я быў пастаўлены тэлефон з імі праблема, на дыягностыцы fiat multipla 1.6.bp .
увялі новы дыягназ танней, у gallileo таксама.
цяпер, пасля выставы, якія мелі ў Лас-Вегасе, я, здаецца, працуюць, каб укараніць праграмнае забеспячэнне, я спадзяюся і веру, як мне сказалі, з прыгожымі сюрпрызы .я гаварыў з г-н Accinni вы ўсе там?
затым інструмент ? прыгожая і моцная, пад пэўную кропку гледжання, як вы сказалі .
"іншы выдатны інструмент, які мне выдалі ў пятніцу? texa axone 4 грозны цяпер робіць diagniosi таксама заводы спг арыгінальныя і не мае шмат ficate......

spatullo
20-11-2013, 20:31
Глядзіце, дыягнастычных, усе так жа. У дыягнастычны выдатна, таму што ўсе аўтамабілі, не існуе. TEXA, tecnomotor, tecnotest....усе яны маюць якія-небудзь памылкі, і ўсе маюць недахопы. Daltronde інструмент, мультыбрэндавы, nn пу? прэтэндаваць на месяц.

dejanira17
20-11-2013, 21:00
добры дзень, гэта бяспечна, на жаль, дома, маці, што захапіць усе, і не маглі нават зрабіць гэта ў пі? мы знаходзімся ў Італіі.
? тое ж самае, калі давала гарантыі, толькі калі легкавая машына, то portavi ў аўтарызаваных сэрвісных цэнтрах.
? па крайняй меры, гэтую бітву ? была выйграная , цяпер машыны можна? прынесці ў любы autoriparatore проста прытрымлівацца працу з іх палітыкай.
і гэта павінна быць для дыягнастычных інструментаў.

spatullo
21-11-2013, 08:58
Мінімальны аб'яднання c'? была шмат гадоў таму з увядзеннем OBD, ? gi? што-то. ? так, занадта шмат пратаколаў дыягнастычных уладальнікаў

riccardo59
14-08-2014, 22:27
Я выкарыстоўваю TEXA для грузавікоў я зрабіў, курсы інжынераў texa, і я магу запэўніць, што вы робіце, курсы texa інструмент выкарыстоўваецца на 80%, у адваротным выпадку задзейнічаны толькі на 30% сваіх магчымасцяў.-

Я інструмент texa у камплекце з кабелямі для грузавых 12 кабеля я ? варта было ? 5.800 плюс пдв

mobilservice
13-04-2015, 09:11
Я хацеў бы таксама дадаць, што курсы нават, здавалася б, непатрэбных адкрываюць пераважнага канала ў бок фірмы-дыстрыб'ютара, падаючы дапамогу і кансультацыі вар'іруецца.