КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема Fiat Scudo Вентилятор пічки завжди включений

Йосип
11-11-2013, 15:58
Всім привіт
я новачок на Форумі, сподіваюся, що хтось може мені допомогти
У мене Fiat Scudo TD 97 з проблемою. Практично кожен раз при включенні двигуна включається вентилятор, опалення, пічка салону, коротше кажучи. Я думав, що проблема виникла з manapola печі, я видалив, у мене також відключений за дроти, але вентилятор включається, те ж саме. Примітка: коли проблему ? готель, вентилятор залишався включеним на максимум, я повинен був роз'єднати, знявши запобіжник. Від p? час, вентилятор залишається включеним, але до мінімуму. Бачив, що наближається зима, я хотів це виправити, принаймні, для spannare лобове скло. Хто-небудь знає що-небудь про це? Може бути якийсь Відн

leandro89
11-11-2013, 18:39
Йосип спочатку слід представити в окремому розділі, після, звичайно, хтось тебе дар? будь-які пропозиції

Йосип
11-11-2013, 19:22
Leandro89, в який розділ ви маєте на увазі? я відправив повідомлення в розділ неправильний? :confused:

leandro89
11-11-2013, 20:10
Leandro89, в який розділ ви маєте на увазі? я відправив повідомлення в розділ неправильний? :confused:

будучи новим членом форуму треба читати правила і представити в розділ презентації

crteam
13-11-2013, 18:00
якщо і, як мінімум, і нормально, в іншому випадку сара несправність модуля вентилятор

enzopezzano
15-11-2013, 08:50
якщо monopola вентилятора і положенні нуль, то ж не повинен працювати, якщо між ними не встановлений кондиціонер, сніданок включений. якщо ви покладете її в рух, і вентилятор починає працювати, ви можете спробувати, але я сумніваюся, так, що проблема, замінивши опір швидкість? вентилятор ж. якщо не допоможе , приготуйте схема підключення і контролює завод.

crteam
15-11-2013, 09:01
Ці автомобілі мають модуль, який перевіряє швидкість? не опір.вони алюмінієві пластини поруч з вентилятором

enzopezzano
15-11-2013, 09:35
Всередині цього modulino ? комплексне опір.