КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема Fiat Scudo Вентылятар печкі заўседы ўключаны

Іосіф
11-11-2013, 15:58
Усім прывітанне
я пачатковец на Форуме, спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы
У мяне Fiat Scudo TD 97 з праблемай. Практычна кожны раз пры ўключэнні рухавіка ўключаецца вентылятар, ацяпленне, печка салона, карацей кажучы. Я думаў, што праблема паўстала з manapola печкі, я выдаліў, у мяне таксама адключаны за драты, але ўключаецца вентылятар, тое ж самае. Заўвага: калі праблему ? гатэль, вентылятар заставаўся уключаным на максімум, я павінен быў раз'яднаць, зняўшы засцерагальнік. Ад p? час, вентылятар застаецца уключаным, але да мінімуму. Бачыў, што набліжаецца зіма, я хацеў гэта выправіць, па меншай меры, для spannare лабавое шкло. Хто-небудзь ведае што-небудзь пра гэта? Можа быць якое-то Отн

leandro89
11-11-2013, 18:39
Язэп спачатку варта прадставіць у асобным раздзеле, пасля, вядома, хто-то цябе дар? любыя прапановы

Іосіф
11-11-2013, 19:22
Leandro89, у якой профіль вы маеце на ўвазе? я адправіў паведамленне ў раздзел няправільны? :confused:

leandro89
11-11-2013, 20:10
Leandro89, у якой профіль вы маеце на ўвазе? я адправіў паведамленне ў раздзел няправільны? :confused:

будучы новым членам форуму трэба чытаць правілы і прадставіць у прэзентацыі раздзел

crteam
13-11-2013, 18:00
калі і, як мінімум, і нармальна, у адваротным выпадку сара няспраўнасць модуля вентылятар

enzopezzano
15-11-2013, 08:50
калі monopola вентылятара і становішчы нуль, то ж не павінен працаваць, калі паміж імі не ўстаноўлены кандыцыянер, і сняданак уключаны. калі вы пакладзеце яе ў рух, і вентылятар пачынае працаваць, вы можаце паспрабаваць, але я сумняваюся, так, што праблема, замяніўшы супраціў хуткасць? вентылятар жа. калі не дапаможа , прыгатуйце схема падлучэння і кантралюе завод.

crteam
15-11-2013, 09:01
Гэтыя аўтамабілі маюць модуль, які правярае хуткасць? не супраціў.яны алюмініевыя пласціны побач з вентылятарам

enzopezzano
15-11-2013, 09:35
Унутры гэтага modulino ? комплекснае супраціў.