Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : я разглядаю, каб купіць k-tag клон , які ?

конрад
10-11-2013, 10:45
як вынікае з назвы я бачу на многіх сайтах, k-tag , бачыць іх яны ўсе аднолькавыя ці крыху адрозніваюцца , некаторыя з іх з кейсам нашмат больш? суседзі ўсе арыгінальныя і стаяць на p? pi? па параўнанні з іншымі, якія спакаваныя ў кардонныя скрынкі і k-tag, здаецца, толькі два святлодыеда ...
мне было цікава, калі ў вас есць савет для прызнае што ? лепш нават, калі прыйшлі ? заўседы адно і тое ж .

Дзякуй !

Чайнік
10-11-2013, 11:10
няма вопыту, выбачайце, я хацеў узяць, але, як вы сказалі, ce будзьце асцярожныя, што вы compra. калі вы зможаце знайсці нешта добрае і надзейнае, адчуць, што мы, я думаю, трохі'

конрад
10-11-2013, 12:24
давайце паглядзім, калі хто-то ад дапамогі ;)

sno74
10-11-2013, 16:00
чаму? вы не дзейнічала на абслугоўванне, продаж, форум вам у дапамогу і правераных матэрыялаў, звяжыцеся з адмін, і вы ўбачыце, што ен цябе ведае, каб напэўна........

марка
10-11-2013, 18:13
цру рэстаран пры гатэлі-я ўзяў kess, у форуме і ідзе ад бога, калі вам трэба, k tag звяжыцеся з адмін змогуць

ciroecla
10-11-2013, 20:01
вы можаце мне сказаць, навошта табе k-tag ?
на маю думку ? надзвычай бескарысна, чаму? есць яшчэ праграмісты ( я, напрыклад, у мяне певень, v2 ), якія робяць усе, што есць? вам трэба, і я скажу вам, што робяць усе, усе, усе.
вы не маеце якіх-небудзь абмежаванняў.

конрад
10-11-2013, 21:12
на маю думку ? надзвычай бескарысна, чаму? есць яшчэ праграмісты ( я, напрыклад, у мяне певень, v2 ), якія робяць усе, што есць? вам трэба, і я скажу вам, што робяць усе, усе, усе.

мой певень v53 я спрабаваў паставіць яго ў печ, але не было добра..... акрамя жартаў л я спрабаваў, як узяў на delphi dcm3.7ap ў j-tag, але не хоча ведаць яго прачытаць .... я думала, што k-tag быў вышэй (я заўседы кажу пра cloe )

каб адказаць таксама і для іншых я не ведаў, што форум, які ажыццяўляе продаж гэтых strumennti ... ці бачыў, што з'? крама на форуме, але я думаю, зачынена ці бох .... дайце мне ведаць, спасылкі і даю гранічна., дзякуй

ciroecla
10-11-2013, 21:52
я кажу пеўня v2 v53 на врі і не клон.
гэта delphi я чытаў у jtag без якіх-небудзь праблем.
дазвольце мне ведаць,

msport (exil77grande)
11-11-2013, 21:49
мой певень v53 я спрабаваў паставіць яго ў печ, але не было добра..... акрамя жартаў л я спрабаваў, як узяў на delphi dcm3.7ap ў j-tag, але не хоча ведаць яго прачытаць .... я думала, што k-tag быў вышэй (я заўседы кажу пра cloe )

каб адказаць таксама і для іншых я не ведаў, што форум, які ажыццяўляе продаж гэтых strumennti ... ці бачыў, што з'? крама на форуме, але я думаю, зачынена ці бох .... дайце мне ведаць, спасылкі і даю гранічна., дзякуй

калі вам патрэбна інфармацыя, звяжыцеся з намі ў наш ***** афіцыйны, як у маей подпісы.

artone
11-11-2013, 23:13
калі я правільна зразумеў, певень не праграма denso....

ugoboss
11-11-2013, 23:17
калі я правільна зразумеў, певень не праграма denso....

mitsubishi L200 з эбу denso зроблена ў j-tag з гала-v53 ,прачытаныя і напісаныя без праблем.

artone
11-11-2013, 23:40
Вельмі notiza....магчыма толькі з v 5.3 або нават 5.0????

gezame
12-11-2013, 02:42
Прывітанне
Толькі з v 5.3, два святлодыеда.

artone
12-11-2013, 09:47
тады ? мой prox пакупкі.....затым ідзе добра, нават для denso з astra 110/125 у = 1.7 cdti?

dejanira17
13-11-2013, 21:25
добры дзень, калі ласка, пакіньце страціць мяне, перш чым купляць арыгінальны матэрыял з k-tag клон сапсавалі блок кіравання .я ведаю арыгінальныя яны каштуюць вельмі дорага, але, па крайняй меры, не сапсуе ў ecu з бедным, што капітан .
клон ? выйшаў, чаму? удалося туды на выставе аўтаспорту і не кажу, каб сказаць, я ведаю людзей, на працягу, што мне патлумачылі .

infinityecu
13-11-2013, 22:10
Купіць добры пеўнік v2 клон, і вы ўбачыце, што вы можаце зрабіць усе гэта

artone
13-11-2013, 22:58
вы вырашылі для v53 але цяжка і зразумець, у чым'? чым добра :-) я іду на p? на шчасце

infinityecu
13-11-2013, 23:16
вы вырашылі для v53 але цяжка і зразумець, у чым'? чым добра :-) я іду на p? на шчасце

Ну, вядома, я мог бы, дзе я купіў v51 і ў тым жа месцы я купіў v53 да гэтага часу няма праблем..............Вядома, не для ўсіх пекіна? знайсці певень 2 добра

artone
13-11-2013, 23:55
ясна...
лічыце, я глядзеў два аб'явы, я заўважыў, што адзін паведамляе, sw 2013 і адзін sw 2012, ? параметр, які я павінен разгледзець?

tecnoecu
14-11-2013, 23:02
прывітанне я хацеў бы сказаць вам, ke некаторыя tag k ke прадаюць пасля пэўнага колькасці прог. вы незваротна блакуюць і каб выкарыстоўваць яго, вам прыйдзецца купіць новы чып. рабіце гэта акуратна, што многія пратаколы nn з'яўляюцца стабільнымі кажу гэта, таму што я ў іх выпраўленыя многія калегі і у некаторых выпадках, пасля напісання карту дыягназу дасць памылку, cks