КПК

Перегляд Повної Версії : Kess V2

giose34
08-11-2013, 16:56
Bonasera,я купив десь місяць Kess V2, я помітив, що я не можу використовувати файл для pi? машини,але кожен раз, коли я повинен запросити іншого, маючи ту ж модель авто з такою ж ебу,двигун etc etc Хтось із вас знає, як вирішити цю проблему? Велике спасибі

ugoboss
08-11-2013, 17:22
Bonasera,я купив десь місяць Kess V2, я помітив, що я не можу використовувати файл для pi? машини,але кожен раз, коли я повинен запросити іншого, маючи ту ж модель авто з такою ж ебу,двигун etc etc Хтось із вас знає, як вирішити цю проблему? Велике спасибі

у частину, що ви знаходитесь в розділі презентації, і це не здається мені презентацію :) але тим, хто робить запит на файл, якщо версія slave.

giose34
08-11-2013, 17:49
Вибачте,я зареєструвався вчора, і не дуже розумію.... А я Kess Slave і файли, я їх посилають послуги On_line....

lombian
08-11-2013, 17:52
Привіт і ласкаво просимо

ugoboss
08-11-2013, 18:08
Вибачте,я зареєструвався вчора, і не дуже розумію.... А я Kess Slave і файли, я їх посилають послуги On_line....

не вам, вибачте мене, я тобі тільки вказав, ви їх посилають від послуги on-line alientech.

leandro89
08-11-2013, 18:11

як вже? сказала це ? у розділі презентації, в цьому розділі ви повинні відкрити нову тему і познайомити вас з пишу ім'я, et?, професія та місце де написати. Форум ? зробив таким чином, дуже просто, просто прочитайте і вам все пояснив.
це обговорення перенести його в розділ початківців.