Перегляд Повної Версії : grandepunto 75hp
привіт всім, як назва я grandepunto, що мені дає збої зрозуміти, що він' в практиці seghettamento 1000/ 1800 об його перевірена на практиці, здається, кінь в русі, я зробив діагноз, але все на місці, я чистий, датчик тиску в декількох кілометрах ок, але потім повертається з тією ж проблемою. хто допомагає мені зрозуміти, з чого почати, для цієї машини
leandro89
08-11-2013, 16:29
робить він це на всіх передачах або тільки на першій чи другій?
робить це тільки з першою на старт і низька швидкість на практиці, коли ви знаходитесь в русі, то висока швидкість все ок
napo2000
08-11-2013, 18:44
контролює повернення від igniettori якщо не всі рівні, а може бути igniettore, що не слід регулювати і двигун йде в трьох циліндрах
leandro89
08-11-2013, 20:39
також може бути проблема зчеплення, якщо він говорить, що здається, що кінь хоче сказати, що не ? у seghettamento "нормальний", але надмірне
це дуже клопітка справа, але я думаю, що це зчеплення, чому? якщо accellero постійно 1500 оборотів, відчувають злети і падіння, не постійні і не стабільні або намагався побачити, якщо у кошику є домішок, але немає нічого
я думаю, що iniziero' від форсунок, перевірка повернення
legendaryslave
08-11-2013, 21:39
egr закрити його для безпеки
Привіт ? інжектор starato перейти тихому фолів переробити та виправити
Я повинен звернути 4 форсунки, їх я намагаюся, і я йду на безпечно
краще, cos? дайте нам знати, якщо вирішите.
carlo abarth
09-11-2013, 20:47
мій друг був ебу навіть !!!змінився двигун, турбіна, витратомір повітря ...fien і залишився ебу і було ..не skerzo!!
tecnoecu
09-11-2013, 21:42
привіт, якщо ви хочете зробити тест, покладіть в діагноз автомобіль тест, щоб побачити, що тиск в закон rail тому, коли дефект, якщо ? більш високою, ніж зазвичай, спробуйте перевірити клапан, який стоїть за rail ж доказів, то ви можете це зробити за допомогою пульсацій в% від egr після перевірити герметичність
привіт, якщо ви хочете зробити тест, покладіть в діагноз автомобіль тест, щоб побачити, що тиск в закон rail тому, коли дефект, якщо ? більш високою, ніж зазвичай, спробуйте перевірити клапан, який стоїть за rail ж доказів, то ви можете це зробити за допомогою пульсацій в% від egr після перевірити герметичність
якщо у вас інжектор прибив тиску nn ? стабільно так ? значним, як випробування мені ? сталося так, що регулятор тиску на рейку, був прибитий, і я ніс тиску в рампі на зірки збивав з збожеволіла, але якщо робив злети і падіння, то багато курив, а мені здається, в цьому випадку
мій друг був ебу навіть !!!змінився двигун, турбіна, витратомір повітря ...fien і залишився ебу і було ..не skerzo!!
у діагностиці nn давав нічого?
ні, це не помилки, а параметри хороші
однак, я рік приніс форсунки спробувати завтра я їх, якщо з цим нічого не вирішую, я думаю, що горобець' на ебу
tecnoecu
10-11-2013, 23:22
якщо там стоїть інжектор прибив безпечного мінімуму nn ? стабільна і двигун подає щось я не завжди тиску змінює, але тільки збільшує витрату повернути що стосується докази того, що я писав раніше, я не збирався побачити, чи є помилки, але це тільки перевірити значення, бо в цей діапазон, ці компоненти працюють більше
тому, як я розумію, до мінімуму, вам слід налаштувати до 4?
ви йдете в 4 regolarissima і не стукає автомобіль, однак, сьогодні я намагаюся форсунок, які, я впевнений, що підходять всі, вранці ще, що ще сказати і хочеться це виправити.
leandro89
11-11-2013, 11:03
прискорення і на місці та тримати обороти від 1000 до 1800 ви вібрує однаково?
ви вібрує однаково, то або замінити всі форсунки, проблема, все-тепер я хочу спробувати замінити ебу, що ви думаєте?
хлопці, хороша новина, я пішов, щоб прийняти ecu використовується той scodificata встановлюється і все ок, машина не більше, ознаки seghettamento ne аномалії або просто переписати форсунок з діагнозом решта все ок, що абсурдно, як вірити, екю та інший номер sw, але я думаю, що не має значення!
безумовно, деякі conndensatore пілотування форсунок ? andano кращого життя, я б точно цікаво стежити за цією ecu за допомогою осцилографа з'ясувати, cos? успіх
Безумовно, щось маяк, щоб спробувати зрозуміти, що і успіхи.
хлопчики відкрита, я знайшов конденсатор в золотий колір, підірвані, але, як і могло статися
якщо у вас є друг, з examiner ви робите оновлення ecu саме з цієї проблеми ;)