КПК

Прагляд Поўнай Версіі : bmw і 90 памылку 3ff1

нерон
07-11-2013, 21:06
прывітанне, хлопцы. у мяне праблема з bmw 320 d e90 2005 года з 120квт. зрабіў дыягностыку, і ў мяне памылка расходомер паветра код 3ff1. хныкаў як мінімум, не заўседы, потым праходзіць, а потым вяртаецца. на вуліцы гэтак жа, рыдала, і страта магутнасці з fumosit? чорная,потым праходзіць, а потым вяртаецца. я заўважыў, што калі адключаю расходомер, ікаўка сыходзіць і вяртаецца толькі з наступным падключэннем la spinetta.я таксама заўважыў, што ? забруджванне алею ў рухавіку, і я праверыў, гульня, турбіны, трохі гульні ў колы, але, гледзячы на кола, здаецца, усе нармальна. яшчэ адна рэч, я заўважыў, што застаецца рэгулятар геаметрыі рухавік выключаны і карціну з кручка, па меншай меры, чвэрць гадзіны. ці ведаеце вы, даць мне які-небудзь савет. загадзя дзякуй

legendaryslave
07-11-2013, 21:27
глядзіце всасываемого паветра і obbiettiva, як яны значэння ў дыягностыцы ,але ікаўка, я думаю, drivi ад egr паспрабуйце пакатацца з ліста або паспрабуйце зачыніць egr ад ecu рухавіка

нерон
07-11-2013, 22:27
мой інструмент дыягностыкі, а мне ад гэтых параметраў... толькі на датчык абсалютнага ціску і ціску наддува. seguir? ваш савет,пачала выдаленне egr

прывітанне, хлопцы. мне ўдалося зрабіць дыягностыку з ceck star marelli . на датчык выдатку паветра, падобна, вымераць добра, для? у гэты інструмент я адзін код памылкі p3264,я думаю, звязаная з fap або што-то падобнае. што вы мне параіце

infinityecu
08-11-2013, 05:17
можа быць у мяне датчык rail або sovraalimentazione

sportknight
08-11-2013, 08:38
верагодна ? у egr..

нерон
08-11-2013, 13:31
дзякуй, сення увечары паспрабую выключыць

нерон
08-11-2013, 21:50
прывітанне ўсім , то дзякую усім за парады . сістэмы рэцыркуляцыі ог-праверка і выключаны, але ўсе роўна, датчык rail ок, не ? нават тое, што. я зрабіў для дыягностыкі texa idc4 . 2 памылкі. 3f35 трубаправод наддува,кантролю мінімум,памылкай.
3ff1 расходомер паветра,памылка прысутнічае.
што вы мне параіце? замяніць гэты датчык выдатку паветра?

Ужо
09-11-2013, 00:31
Вы частак датчык выдатку паветра! Penei пашкоджаны ад алею. Гэта можа быць выклікана празмернай вентыляцыі рухавіка, а таксама для пу? быць выклікана pdf забітыя, swirl забітыя, і інш... Спадзяюся, што патлумачыў шлях

нерон
09-11-2013, 01:18
вам дзякуй, вельмі добры.. я хацеў.. пацверджанне cambiero таксама юніт? вентыляцыі, нават калі гульні, якая мае турбіну не люблю наогул... зноў жа дзякуй

Ужо
09-11-2013, 10:21
вам дзякуй, вельмі добры.. я хацеў.. пацверджанне cambiero таксама юніт? вентыляцыі, нават калі гульні, якая мае турбіну не люблю наогул... зноў жа дзякуй

Зрабіце яшчэ адзін крок за адзін раз