Прагляд Поўнай Версіі : bmw і 90 памылку 3ff1
прывітанне, хлопцы. у мяне праблема з bmw 320 d e90 2005 года з 120квт. зрабіў дыягностыку, і ў мяне памылка расходомер паветра код 3ff1. хныкаў як мінімум, не заўседы, потым праходзіць, а потым вяртаецца. на вуліцы гэтак жа, рыдала, і страта магутнасці з fumosit? чорная,потым праходзіць, а потым вяртаецца. я заўважыў, што калі адключаю расходомер, ікаўка сыходзіць і вяртаецца толькі з наступным падключэннем la spinetta.я таксама заўважыў, што ? забруджванне алею ў рухавіку, і я праверыў, гульня, турбіны, трохі гульні ў колы, але, гледзячы на кола, здаецца, усе нармальна. яшчэ адна рэч, я заўважыў, што застаецца рэгулятар геаметрыі рухавік выключаны і карціну з кручка, па меншай меры, чвэрць гадзіны. ці ведаеце вы, даць мне які-небудзь савет. загадзя дзякуй
legendaryslave
07-11-2013, 21:27
глядзіце всасываемого паветра і obbiettiva, як яны значэння ў дыягностыцы ,але ікаўка, я думаю, drivi ад egr паспрабуйце пакатацца з ліста або паспрабуйце зачыніць egr ад ecu рухавіка
мой інструмент дыягностыкі, а мне ад гэтых параметраў... толькі на датчык абсалютнага ціску і ціску наддува. seguir? ваш савет,пачала выдаленне egr
прывітанне, хлопцы. мне ўдалося зрабіць дыягностыку з ceck star marelli . на датчык выдатку паветра, падобна, вымераць добра, для? у гэты інструмент я адзін код памылкі p3264,я думаю, звязаная з fap або што-то падобнае. што вы мне параіце
infinityecu
08-11-2013, 05:17
можа быць у мяне датчык rail або sovraalimentazione
sportknight
08-11-2013, 08:38
верагодна ? у egr..
дзякуй, сення увечары паспрабую выключыць
прывітанне ўсім , то дзякую усім за парады . сістэмы рэцыркуляцыі ог-праверка і выключаны, але ўсе роўна, датчык rail ок, не ? нават тое, што. я зрабіў для дыягностыкі texa idc4 . 2 памылкі. 3f35 трубаправод наддува,кантролю мінімум,памылкай.
3ff1 расходомер паветра,памылка прысутнічае.
што вы мне параіце? замяніць гэты датчык выдатку паветра?
Вы частак датчык выдатку паветра! Penei пашкоджаны ад алею. Гэта можа быць выклікана празмернай вентыляцыі рухавіка, а таксама для пу? быць выклікана pdf забітыя, swirl забітыя, і інш... Спадзяюся, што патлумачыў шлях
вам дзякуй, вельмі добры.. я хацеў.. пацверджанне cambiero таксама юніт? вентыляцыі, нават калі гульні, якая мае турбіну не люблю наогул... зноў жа дзякуй
вам дзякуй, вельмі добры.. я хацеў.. пацверджанне cambiero таксама юніт? вентыляцыі, нават калі гульні, якая мае турбіну не люблю наогул... зноў жа дзякуй
Зрабіце яшчэ адзін крок за адзін раз