КПК

Перегляд Повної Версії : Mito 1.4 t-jet 120

Emanu88
06-11-2013, 01:49
привіт всім, у мене проблема з mito 1.4 t-jet 120 на практиці власник зламав турбіна оригінал, і мені довелося замінити його в 155hp тільки тепер у мене проблема на практиці машина мені закриває метелик, коли щуки overboost так що я думаю, якщо це було можливо, - єдиний, де кількість обладнання для запису файлів в 155 на 120, або мені потрібно, щоб змусити йти, щоб видалити біт метелик файлу 120 подякувати всіх, хто хоче мені допомогти

voglioimparare
06-11-2013, 08:48
потрібно riadeguare все,в іншому випадку порівняйте свою карту з цією 155 hp і дивитися відмінності..або знижує пік тиску залежить від того, що ви хочете зробити..

Emanu88
06-11-2013, 10:49
На практиці машина мені відірватися, особливо, коли вона простягла до 4, і я хочу вирішити цю проблему діагностики я бачу, що тут тільки піку тиску закривається falfalla. Що ви розумієте під riadeguare tt? Крім того, мене цікавить, чи є ? можлив. обмін карт на бб обладнання?

voglioimparare
06-11-2013, 11:00
На практиці машина мені відірватися, особливо, коли вона простягла до 4, і я хочу вирішити цю проблему діагностики я бачу, що тут тільки піку тиску закривається falfalla. Що ви розумієте під riadeguare tt? Крім того, мене цікавить, чи є ? можлив. обмін карт на бб обладнання?

ви не можете зробити обмін з іншим hw. порівняйте карту 155 с, що на 120 і коригувати тиск в турбо-overboost і ін'єкції. в іншому випадку завжди від ecu знизьте пік overboost і проблема зникне. і нормально, що єдиний, тиск turbona більше spienge більше повітря. і мене 7.9.10 працюю в ціль, як стратегії відновлення закриває дросельну заслінку. від diagosi не вирішуйте нічого, не застрахований.

Emanu88
06-11-2013, 12:45
Дякую за інформацію по обміну карт це цікавило мене, а ? нормально і вони в курсі, що там? що ви говорите про тематики роботи турбокомпресора і діагностика л я використовуваний, щоб зробити журнал ще раз спасибі привіт

infinityecu
06-11-2013, 13:16
привіт всім, у мене проблема з mito 1.4 t-jet 120 на практиці власник зламав турбіна оригінал, і мені довелося замінити його в 155hp тільки тепер у мене проблема на практиці машина мені закриває метелик, коли щуки overboost так що я думаю, якщо це було можливо, - єдиний, де кількість обладнання для запису файлів в 155 на 120, або мені потрібно, щоб змусити йти, щоб видалити біт метелик файлу 120 подякувати всіх, хто хоче мені допомогти

Отримати файл tjet 155cv можливо, з hw ідентичний травень? картку і голос у голос, порівнює і намагається копіювати схожих значень і помістити їх на карту 120 cv вручну, перш за все, розглядаю, добре, гостинний лімітери і параметри turbo........

Emanu88
06-11-2013, 20:08
Дякую за пораду, а то я зробив на час, сьогодні, щоб зробити карту, однак, якщо я повинен був доставити машини я стояв механічно на рг якраз мені повідомляє, вирішую на карті. Я хотів би запитати вас, якщо linitazione метелик можна зрозуміти, порівнюючи два файла-єдиний, hw 1.4 атмосферне, у версії 78 і 100hp?

infinityecu
06-11-2013, 20:39
Дякую за пораду, а то я зробив на час, сьогодні, щоб зробити карту, однак, якщо я повинен був доставити машини я стояв механічно на рг якраз мені повідомляє, вирішую на карті. Я хотів би запитати вас, якщо linitazione метелик можна зрозуміти, порівнюючи два файла-єдиний, hw 1.4 атмосферне, у версії 78 і 100hp?

Не для всіх ситуацій і дійсно, але все залежить від того, що ви повинні зробити і отримати

legendaryslave
06-11-2013, 21:05
ви повинні завантажити файл 2 мега 155 к. с. з тим же hw

Emanu88
07-11-2013, 01:54
ви повинні завантажити файл 2 мега 155 к. с. з тим же hw
хто каже мені, що треба пу? робити, хто ви, я новачок і повинні завдавати шкоди, а мені йде саме nn мене, я беру з вас ? мій вентиляційних.... ви коли-небудь зробили подібне зміна програмного забезпечення на тому ж обладнанні?

Emanu88
07-11-2013, 01:58
Не для всіх ситуацій і дійсно, але все залежить від того, що ви повинні зробити і отримати

серії, якщо хочете elimirare саме обмеження, що двері закрити, метелик на міф буде дійсний, як взяти в приклад або tt інша логіка пов'язана з тиском, виявлені між asp колектор asp і aps на повітропровід до дросельної заслінки?

клаудіо-abarth
07-11-2013, 15:36
але в 120 кулачки і форсунки не відрізняються від 150?

alfajtd
07-11-2013, 17:11
Звичайно, ви...

infinityecu
07-11-2013, 20:10
але в 120 кулачки і форсунки не відрізняються від 150?

Що я знаю на 120 з 150 відрізняється турбо-форсунки, муфти перемикання, але кулачки мені здається, вони ідентичні

Emanu88
07-11-2013, 21:18
Що я знаю на 120 з 150 відрізняється турбо-форсунки, муфти перемикання, але кулачки мені здається, вони ідентичні

мені здається дивним, що кулачки повинні бути рівні між 120 і 150, я знаю, що вони мають різний l колінчастого вала з його imbiellaggio і відповідні форсунки і турбо і кулачки

єдине, що є спільного датчики aps, які дорівнюють 155

infinityecu
07-11-2013, 21:23
мені здається дивним, що кулачки повинні бути рівні між 120 і 150, я знаю, що вони мають різний l колінчастого вала з його imbiellaggio і відповідні форсунки і турбо і кулачки

Я тільки не сказав з упевненістю, що кулачки повинні бути рівними ", мені здається, не ? джерело безпеки ", але не форсунки turbo зчеплення курс, безумовно, по-різному

Emanu88
07-11-2013, 21:40
infinityecu вибачте, я sbaglito писати і мене виправляє різні між 120 і 150 кулачки

infinityecu
07-11-2013, 21:51
Ні, ви не повинні вибачити, я думав, я зрозумів одну річ за іншу

Emanu88
08-11-2013, 01:21
Я приходжу запитати, якщо заміна програмного забезпечення в паритет? обладнання пу? робити? побачив, що є суперечливі відповіді, про, і я хочу мати чітке уявлення

infinityecu
08-11-2013, 05:13
Я приходжу запитати, якщо заміна програмного забезпечення в паритет? обладнання пу? робити? побачив, що є суперечливі відповіді, про, і я хочу мати чітке уявлення

Залежить від типа Ебу і версії програмного забезпечення, з яким ? у поєднанні апаратних засобів, в теорії, можна? зробити на практиці це пу? зробити, але ризик блокування

alfajtd
08-11-2013, 09:19
Якщо поставити sw-іншому, і велика помилка,
На мій погляд, і краще діяти sw оригінальний і втрутитися
Відповідним чином.

Якщо ви не знаєте, що зробити це було краще, щоб його турбіни вихідної.

Emanu88
09-11-2013, 08:17
Дякую за думку, тепер у мене ідеї більш ясно

legendaryslave
09-11-2013, 13:16
Відповідним чином.

коли вони послав 500 130cv в фіат, щоб перетворити його в сс ? повернулася з ебу змінена з тим же hw, а sw-іншому ? застосована в комплект входить фільтр,амортизатори+пружини, бампера,diski гальма,манометр на панелі і все інше в двигуні не було зроблено записи нічого, та ? була перероблена на буклет з новою кавалерії я pernso, що 130 від 160 відрізняється тільки блоком управління, не існує кладу руку на вогонь, але я думаю так

alfajtd
09-11-2013, 14:48
Це і gp 120 к. с.... Відрізняються частин в двигуні.

infinityecu
09-11-2013, 15:27
коли вони послав 500 130cv в фіат, щоб перетворити його в сс ? повернулася з ебу змінена з тим же hw, а sw-іншому ? застосована в комплект входить фільтр,амортизатори+пружини, бампера,diski гальма,манометр на панелі і все інше в двигуні не було зроблено записи нічого, та ? була перероблена на буклет з новою кавалерії я pernso, що 130 від 160 відрізняється тільки блоком управління, не існує кладу руку на вогонь, але я думаю так

Що вони змінили програмне забезпечення, можливо, для оновлення, після того, як вони внесли зміни до будинку Abarth нічого не забирає, що не abiano зроблені, хоча і дещо навіть на двигуні ви впевнені??

infinityecu
09-11-2013, 15:27
Відповідним чином.

А alfajtd? іноді ризикуючи працює в залежності від типу ecu

legendaryslave
09-11-2013, 17:24
Що вони змінили програмне забезпечення, можливо, для оновлення, після того, як вони внесли зміни до будинку Abarth нічого не забирає, що не abiano зроблені, хоча і дещо навіть на двигуні ви впевнені??
я бачив рахунок, і шматки золота, що вони знають, що я поставив ебу старий, але м'який, ніж в 160 л. с. файл da2mega, і зіставити їх з вихлопної copleto intercouler турбіни на підшипниках і форсунки від 320millgrammi 226cv rullati в школі, ми не кладу руку на вогонь, як я повторюю, але по-моєму змінюється тільки для управління soft і linerizzazione датчиків на 500 на gp, я не знаю, можуть бути різні, не сумніваюся, що зміниться, то

legendaryslave
09-11-2013, 17:27
А alfajtd? іноді ризикуючи працює в залежності від типу ecu
я повторюю вам, що я зробив personalmete змінити soft 130 з чимось 160 файл 2 мега у hw рівні, і, якщо правило свідчить, що кількість hw визначає проводки машини немає ніяких проблем у зміні soft

tecnoecu
09-11-2013, 17:50
привіт, якщо я можу дати вам пораду, порівняйте карту ke ecm titanium називається кут операційної в 120cv і в 155cv

Emanu88
09-11-2013, 17:58
я повторюю вам, що я зробив personalmete змінити soft 130 з чимось 160 файл 2 мега у hw рівні, і, якщо правило свідчить, що кількість hw визначає проводки машини немає ніяких проблем у зміні soft
тоді проводка двигуна від 120 до 150-і 180-я ugiali
180 змінюють датчики aps, що вони пі? читання і коригуються в карту, щоб уникнути recovery потім по мені ? можливо як річ, tant? правда, що, коли вони зроблені trasfrormazioni в abarth ss завантажуються тільки програми, не змінюючи ебу і я скажу вам, чому? у мене grande punto abarth supersport в комплект поставки, монтується завантажується програмне забезпечення, таким чином, завжди pi? переконаний, що ви могли б зробити

Emanu88
09-11-2013, 18:01
Відповідним чином.

що стосується турбіни, якщо я там rimettevo в vl37 але, на жаль, клієнту потрібно було терміново від машини, і я купив цей так се л я належне кріплення для вимагається c? говорили, з мого боку, що каже: " атакує осел, куди хоче господар" я попередив, що могли бути проблеми відновлення

legendaryslave
09-11-2013, 20:00
тоді проводка двигуна від 120 до 150-і 180-я ugiali
180 змінюють датчики aps, що вони пі? читання і коригуються в карту, щоб уникнути recovery потім по мені ? можливо як річ, tant? правда, що, коли вони зроблені trasfrormazioni в abarth ss завантажуються тільки програми, не змінюючи ебу і я скажу вам, чому? у мене grande punto abarth supersport в комплект поставки, монтується завантажується програмне забезпечення, таким чином, завжди pi? переконаний, що ви могли б зробити
немає вам не змінюють soft вам продають eci з тим же hw, але soft-різному

legendaryslave
09-11-2013, 20:09
зверніть очі, то цієї ? те, що я і зробив
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?21-fiat-500-abarth-1-4tjet-135cv-160cv-200cv-bosch-me7-9-10&p=67129#post67129

клаудіо-abarth
09-11-2013, 20:21
тому важливою ? що номер hw блок управління, до якого додайте рівну кількість hw блок управління, до якого копіюєте?

Emanu88
09-11-2013, 22:33
немає вам не змінюють soft вам продають eci з тим же hw, але soft-різному

моїй зробили cos? а мені змінили ecu, але я завантажив карту на 500 abarth давали інший ебу gi? заплановано

питання, але потім файл 2 мега, повинні бути скорочені, щоб написати в бд або ? краще писати tt файл в boot?

Emanu88
12-11-2013, 04:34
обговорення закинутий???????
на жаль, зміни в механіці, що я зробив на wt міфу nn v? або краще в dinamic машина у мене v? в безпеці, але normal просто вимагаю високим навантаженням на двигун для протягну мені він в безпеці, що я думаю, що я можу вирішити, не піти і змінити тиск турбо, встановленого карту, але будуть виступати на картах управління дросельної заслінки я на правильному шляху?

ugoboss
12-11-2013, 07:09
моїй зробили cos? а мені змінили ecu, але я завантажив карту на 500 abarth давали інший ебу gi? заплановано

питання, але потім файл 2 мега, повинні бути скорочені, щоб написати в бд або ? краще писати tt файл в boot?

файл 2 мега повинно бути написано в boot так як' додайте файли в мікро-і не тільки карти.

Чайник
12-11-2013, 10:06
Перейти тихо ви знаходитесь в руках експертів, повірте!