Прагляд Поўнай Версіі : Mito 1.4 t-jet 120
прывітанне ўсім, у мяне праблема з mito 1.4 t-jet 120 на практыцы уладальнік зламаў турбіна арыгінал, і мне прыйшлося замяніць яго ў 155hp толькі цяпер у мяне праблема на практыцы машына мне закрывае дросельную засланку, калі шчупакі overboost так што я думаю, калі гэта было магчыма, адзіны, дзе колькасць абсталяванне для запісу файлаў у 155 на 120 ці мне трэба, каб прымусіць ісці, каб выдаліць біт матылькі файла 120 падзякаваць усіх, хто хоча дапамагчы мне
voglioimparare
06-11-2013, 08:48
трэба riadeguare ўсе,у адваротным выпадку параўнайце сваю карту з гэтай 155 л. с., і глядзіце адрозненні..або памяншэнне піка ціску...залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць..
На практыцы машына мне адарвацца, асабліва, калі яна працягнула да 4, і я хачу вырашыць гэтую праблему дыягностыкі я бачу, што тут толькі піка ціску зачыняецца falfalla. Што вы разумееце пад riadeguare tt? Акрамя таго, мяне цікавіць, ці есць ? магчымасці абмен карт на бб абсталявання?
voglioimparare
06-11-2013, 11:00
На практыцы машына мне адарвацца, асабліва, калі яна працягнула да 4, і я хачу вырашыць гэтую праблему дыягностыкі я бачу, што тут толькі піка ціску зачыняецца falfalla. Што вы разумееце пад riadeguare tt? Акрамя таго, мяне цікавіць, ці есць ? магчымасці абмен карт на бб абсталявання?
вы не можаце зрабіць абмен-адзіны з hw. параўнайце карту 155 з гэтай 120 і карэктаваць ціск турбо,overboost і впрыски. у адваротным выпадку заўседы ecu панізьце пік overboost і праблема risolve. і нармальна, што адзіны, ціск есць turbona больш spienge больш паветра. і мяне 7.9.10 працую мэты, як стратэгіі аднаўлення закрывае farfalla. ад diagosi не вырашайце нічога, не застрахаваны.
Дзякуй за інфармацыю па абмене карт гэта цікавіла мяне, а ? нармальна і яны ў курсе, што там? што вы кажаце аб тэматыцы працы турбакампрэсара і дыягностыка л я які выкарыстоўваецца, каб зрабіць часопіс яшчэ раз дзякуй прывітанне
infinityecu
06-11-2013, 13:16
прывітанне ўсім, у мяне праблема з mito 1.4 t-jet 120 на практыцы уладальнік зламаў турбіна арыгінал, і мне прыйшлося замяніць яго ў 155hp толькі цяпер у мяне праблема на практыцы машына мне закрывае дросельную засланку, калі шчупакі overboost так што я думаю, калі гэта было магчыма, адзіны, дзе колькасць абсталяванне для запісу файлаў у 155 на 120 ці мне трэба, каб прымусіць ісці, каб выдаліць біт матылькі файла 120 падзякаваць усіх, хто хоча дапамагчы мне
Атрымаць файл tjet 155cv магчыма, з hw ідэнтычны май? карту і голас у голас, параўноўвае і спрабуе капіяваць падобных значэнняў і змясціць іх на карту 120 cv ўручную, перш за ўсе, разглядаю, добра, гасціны лимитеры і параметры turbo........
Дзякуй за савет, а то я зрабіў на час, сення, каб зрабіць карту аднак, калі я павінен быў даставіць машыны я стаяў механічна на рг як раз мне паведамляе, вырашаю на карце. Я хацеў бы спытаць вас, калі linitazione матылек можна зразумець, параўноўваючы два файла-адзіны, hw 1.4 наддува ў версіі 78 і 100л.с.?
infinityecu
06-11-2013, 20:39
Дзякуй за савет, а то я зрабіў на час, сення, каб зрабіць карту аднак, калі я павінен быў даставіць машыны я стаяў механічна на рг як раз мне паведамляе, вырашаю на карце. Я хацеў бы спытаць вас, калі linitazione матылек можна зразумець, параўноўваючы два файла-адзіны, hw 1.4 наддува ў версіі 78 і 100л.с.?
Не для ўсіх сітуацый і сапраўды, але ўсе залежыць ад таго, што вы павінны зрабіць і атрымаць
legendaryslave
06-11-2013, 21:05
вы павінны загрузіць файлы па 2 мега 155 л.с. з такім жа hw
вы павінны загрузіць файлы па 2 мега 155 л.с. з такім жа hw
хто кажа мне, што трэба пу? рабіць, хто вы, я пачатковец і павінны наносіць страты, а мне ідзе менавіта nn мяне, я бяру з вас ? мой вентыляцыйных.... вы калі-небудзь зрабілі падобнае змяненне праграмнага забеспячэння на тым жа абсталяванні?
Не для ўсіх сітуацый і сапраўды, але ўсе залежыць ад таго, што вы павінны зрабіць і атрымаць
серыі, калі хочаце elimirare менавіта абмежаванне, што дзверы зачыніць, матылек на міф будзе сапраўдны, як узяць у прыклад або tt іншая логіка звязана з ціскам, якія былі выяўленыя і выпраўленыя паміж asp калектар asp і aps на воздуховод да дросельнай засланкі?
клаўдые-abarth
07-11-2013, 15:36
але ў 120 кулачкі і фарсункі не адрозніваюцца ад 150?
infinityecu
07-11-2013, 20:10
але ў 120 кулачкі і фарсункі не адрозніваюцца ад 150?
Што я ведаю на 120 з 150 адрозніваецца турба-фарсункі, муфты пераключэння, але кулачкі мне здаецца, яны ідэнтычныя
Што я ведаю на 120 з 150 адрозніваецца турба-фарсункі, муфты пераключэння, але кулачкі мне здаецца, яны ідэнтычныя
мне здаецца дзіўным, што кулачкі павінны быць роўныя паміж 120 і 150, я ведаю, што яны маюць розны l каленчатага вала з яго imbiellaggio і адпаведныя фарсункі і турба і кулачкі
адзінае, што есць агульнага датчыкі aps, якія роўныя 155
infinityecu
07-11-2013, 21:23
мне здаецца дзіўным, што кулачкі павінны быць роўныя паміж 120 і 150, я ведаю, што яны маюць розны l каленчатага вала з яго imbiellaggio і адпаведныя фарсункі і турба і кулачкі
Я толькі не сказаў з упэўненасцю, што кулачкі павінны быць роўныя ", мне здаецца, не ? крыніца бяспекі ", але не фарсункі turbo счаплення курс, безумоўна, па-рознаму
infinityecu прабачце, я sbaglito пісаць і мяне выпраўляе розныя паміж 120 і 150 кулачкі
infinityecu
07-11-2013, 21:51
Не, вы не павінны прабачыць, я думаў, я зразумеў адну рэч за іншую
Я прыходжу спытаць, калі замена праграмнага забеспячэння ў парытэт? абсталявання пу? рабіць? убачыў, што есць адказы супярэчлівыя, аб, і я хачу, каб мець дакладнае ўяўленне
infinityecu
08-11-2013, 05:13
Я прыходжу спытаць, калі замена праграмнага забеспячэння ў парытэт? абсталявання пу? рабіць? убачыў, што есць адказы супярэчлівыя, аб, і я хачу, каб мець дакладнае ўяўленне
Залежыць ад тыпу Эбу і версіі праграмнага забеспячэння, з якім ? у спалучэнні апаратных сродкаў, у тэорыі, можна? зрабіць на практыцы гэта пу? зрабіць, але рызыка блакавання
Калі паставіць sw-іншаму, і вялікая памылка,
На мой погляд, і лепш дзейнічаць sw арыгінальны і ўмяшацца
Адпаведным чынам.
Калі вы не ведаеце, зрабіць гэта было лепш, каб яго турбіны зыходнай.
Дзякуй за меркаванне, цяпер у мяне ідэі больш ясна
legendaryslave
09-11-2013, 13:16
Адпаведным чынам.
калі яны паслаў 500 130cv у фіят, каб ператварыць яго ў сс ? вярнулася з эбу зменена з тым жа hw, а sw-іншаму ? ужыты за ўсе ў камплект уваходзіць фільтр,амартызатары+спружыны, бампера,diski тормаз,манометр на панэлі і ўсе астатняе ў рухавіку не было зроблена запісу нічога, і ? была пераробленая на буклет з новай кавалерыі я pernso, што 130 ад 160 адрозніваецца толькі блокам кіравання, не існуе кладу руку на агонь, але я думаю так
Гэта і gp 120 л.с.... Адрозніваюцца частак у рухавіку.
infinityecu
09-11-2013, 15:27
калі яны паслаў 500 130cv у фіят, каб ператварыць яго ў сс ? вярнулася з эбу зменена з тым жа hw, а sw-іншаму ? ужыты за ўсе ў камплект уваходзіць фільтр,амартызатары+спружыны, бампера,diski тормаз,манометр на панэлі і ўсе астатняе ў рухавіку не было зроблена запісу нічога, і ? была пераробленая на буклет з новай кавалерыі я pernso, што 130 ад 160 адрозніваецца толькі блокам кіравання, не існуе кладу руку на агонь, але я думаю так
Што яны змянілі праграмнае забеспячэнне, магчыма, для абнаўлення, пасля таго, як яны ўнеслі змены ў доме Abarth нічога не адымае, што не abiano зробленыя, хоць і некалькі нават на рухавіку вы ўпэўненыя??
infinityecu
09-11-2013, 15:27
Адпаведным чынам.
А alfajtd? часам рызыкуючы працуе ў залежнасці ад тыпу ecu
legendaryslave
09-11-2013, 17:24
Што яны змянілі праграмнае забеспячэнне, магчыма, для абнаўлення, пасля таго, як яны ўнеслі змены ў доме Abarth нічога не адымае, што не abiano зробленыя, хоць і некалькі нават на рухавіку вы ўпэўненыя??
я бачыў рахунак, і кавалкі золата, што яны ведаюць так, што я паставіў эбу стары, але мяккі, чым у 160 л.с. файл da2mega, і супаставіць іх з выхлапной copleto intercouler турбіны на падшыпніках і фарсункі ад 320millgrammi 226cv rullati у школе, мы не кладу руку на агонь, як я паўтараю, але па-мойму змяняецца толькі для кіравання soft і linerizzazione датчыкаў на 500 на gp, я не ведаю, ці могуць быць розныя, не сумняваюся, што зменіцца, то
legendaryslave
09-11-2013, 17:27
А alfajtd? часам рызыкуючы працуе ў залежнасці ад тыпу ecu
я паўтараю вам, што я зрабіў personalmete змяніць soft 130 з чым 160 файл 2 мега у hw роўныя, і, калі правіла абвяшчае, што колькасць hw вызначае праводкі машыны няма ніякіх праблем у змене soft
tecnoecu
09-11-2013, 17:50
прывітанне, калі я магу даць вам савет, параўнайце карту ke ecm titanium называецца кут аперацыйнай у 120cv і ў 155cv
я паўтараю вам, што я зрабіў personalmete змяніць soft 130 з чым 160 файл 2 мега у hw роўныя, і, калі правіла абвяшчае, што колькасць hw вызначае праводкі машыны няма ніякіх праблем у змене soft
тады праводка рухавіка ад 120 да 150-і 180-я ugiali
у 180 мяняюць датчыкі aps, што яны пі? чытанне і карэктуюцца ў карту, каб пазбегнуць recovery затым па мне ? магчыма як рэч, tant? праўда, што, калі яны зроблены trasfrormazioni ў ss abarth загружаюцца толькі праграмы, не змяняючы эбу і я скажу вам, чаму? у мяне grande punto abarth supersport у камплект пастаўкі, мантуецца загружаецца праграмнае забеспячэнне, такім чынам, заўседы pi? перакананы, што вы маглі б зрабіць
Адпаведным чынам.
што тычыцца турбіны, калі я там rimettevo у vl37 але, на жаль, кліенту трэба было тэрмінова ад машыны, і я закупіў гэты так се л я належнае мацаванне для патрабуецца c? казалі, з майго боку, што кажа: " атакуе асел, куды хоча гаспадар" я папярэдзіў, што маглі быць праблемы аднаўлення
legendaryslave
09-11-2013, 20:00
тады праводка рухавіка ад 120 да 150-і 180-я ugiali
у 180 мяняюць датчыкі aps, што яны пі? чытанне і карэктуюцца ў карту, каб пазбегнуць recovery затым па мне ? магчыма як рэч, tant? праўда, што, калі яны зроблены trasfrormazioni ў ss abarth загружаюцца толькі праграмы, не змяняючы эбу і я скажу вам, чаму? у мяне grande punto abarth supersport у камплект пастаўкі, мантуецца загружаецца праграмнае забеспячэнне, такім чынам, заўседы pi? перакананы, што вы маглі б зрабіць
няма вам не змяняюць soft вам прадаюць eci ж hw, але soft-рознаму
legendaryslave
09-11-2013, 20:09
звярніце вочы, то гэтай ? тое, што я і зрабіў
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?21-fiat-500-abarth-1-4tjet-135cv-160cv-200cv-bosch-me7-9-10&p=67129#post67129
клаўдые-abarth
09-11-2013, 20:21
таму важнай ? што нумар hw блок кіравання, да якога дадайце роўнае колькасць hw блок кіравання, да якога капіруеце?
няма вам не змяняюць soft вам прадаюць eci ж hw, але soft-рознаму
маей зрабілі cos? а мне змянілі ecu, але я загрузіў карту на 500 abarth давалі іншы эбу gi? запланавана
пытанне, але потым файл 2 мега, павінны быць скарочаныя, каб напісаць у бд або ? лепш пісаць tt файл у boot?
абмеркаванне адмовіліся???????
на жаль, змены ў механіцы, што я зрабіў на wt міфа nn v? або лепш у dinamic машына ў мяне v? ў бяспецы, але ў normal проста патрабую высокай нагрузкай на рухавік для працягну мне ен у бяспекі, што я думаю, што я магу вырашыць, ці не пайсці і змяніць ціск турбо, устаноўленага карту, але будуць выступаць на картах кіравання дросельнай засланкі я на правільным шляху?
маей зрабілі cos? а мне змянілі ecu, але я загрузіў карту на 500 abarth давалі іншы эбу gi? запланавана
пытанне, але потым файл 2 мега, павінны быць скарочаныя, каб напісаць у бд або ? лепш пісаць tt файл у boot?
файл 2 мега павінна быць напісана ў boot так як', такім чынам, запісаць файлы на мікра-і не толькі карты.
Перайсці камфортна вы ў рукі экспертаў, паверце!