КПК

Перегляд Повної Версії : Як побудувати модуль витратоміра повітря

admin
15-06-2012, 18:11
Як побудувати модуль витратоміра повітря

dvdtuning
02-07-2012, 17:50
Не могли б ви пояснити, наприклад, так само просто неосвічені, як мені, для чого потрібен цей модуль?

dvdtuning
03-07-2012, 09:28
Але має ручного управління, правильно? регулюється в залежності від fumosit

msport (exil77grande)
03-07-2012, 11:33
Але має ручного управління, правильно? регулюється в залежності від fumosit??

тепер я не маю на увазі, те написав, але повинні мати тример для регулювання сигналу.

dvdtuning
03-07-2012, 17:39
Є тример...насправді було цікаво, якщо ви повинні знайти компроміс між продуктивністю і fumosit? або ? в постійній ручного регулювання?

msport (exil77grande)
03-07-2012, 18:53
Є тример...насправді було цікаво, якщо ви повинні знайти компроміс між продуктивністю і fumosit? або ? в постійній ручного регулювання?

тоді я не я я ніколи не використовуються ne побудовані перо, я думаю, що не центрувати fumosita", але значення в діагностиці слід знати стандартні значення, а потім налаштувати відповідно.

polini
19-07-2012, 13:19
дим centra, чому? якщо в теорії ми читати-й? повітря блок управління посилає pi? дизельне паливо, щоб компенсувати....

msport (exil77grande)
19-07-2012, 14:08
дим centra, чому? якщо в теорії ми читати-й? повітря блок управління посилає pi? дизельне паливо, щоб компенсувати....

але ви не можете встановити з курінням, але з їх стандартні значення, які повинні мати.

також
12-08-2012, 11:10

якщо ми робимо читати менше , кількість повітря повинно збільшити? метелик електроніки, які mosula приплив повітря спливає, чи не так?!

nicospl
12-08-2012, 13:38
повинно бути так

tezzero
15-09-2012, 16:04
модулі так званих salvadebimetro використовувати їх роки йдуть досить добре ,ви використовуєте тример для регулювання, є три дроти або чотири дроти, а саме :модель 3-дротяні, перериває сигнал 5 вольт, що забезпечує ебу на датчик витрати повітря, а в чотири дроти припиняється, вихідний сигнал від датчик витрати повітря виявити завжди з мультиметр..з двигуна до мінімуму, приблизно від 1,8 до 2,2 вольта прискорення збільшується..бути тріщини не мають до 4 вольт. Кращі, звичайно, ці 4 проводи, що застосовуються практично на всіх debimetri аналогових або 5 проводів...

ecuboost
20-09-2012, 00:00
для тих, цифрові c'? що робити? fiat bravo 1.9 mjtd 120 л. з 2007 чи знаєте ви, що монтує?

tezzero
20-09-2012, 00:13
Хто знає, для цифрового немає альтернативи

bart
29-10-2012, 11:36
Практично ці модулі використовуються для відновлення debimetri зношені: - щось на зразок підсилювача сигналу. Насправді з часом debimetri (будучи гаряча дріт) з часом зношуються, і ці circuitini служать відновити правильне значення напруги, які забезпечили б нові!
Для tararli правильно потрібно? використовувати комп'ютер на сто для діагностики і відрегулювати тример так, що теоретичну цінність і реальна вартість збігаються! Їх можна робити навіть з допомогою мультиметра, але тільки за умови, знаєте? апріорі правильне значення напруги, яке має забезпечити новий...
Існують як для бензинових, так і дизельних двигунах, але, як правило, не зовсім дешеві: так що спасибі admin за те, що нам подарували схему для їх реалізації... :)

albertorapper
15-02-2013, 23:05
так, але якщо у вас датчик витрати повітря не їх ви можете встановити потрібне?

luigigtc
31-03-2013, 17:52
я думаю, що датчик витрати повітря мають всі сучасні автомобілі з електронним уприскуванням, друг мій на alfa gt 16v mjet, він використав це, чому? були проблеми врожайності двигуна, я не пам'ятаю цих проблем, але поставивши цей емулятор, він вирішив майже всі її проблеми,

tonyteam
20-08-2013, 17:12
curiosit? riesumando в цій темі:але я читав, форм датчик витрати повітря від +50cv...навіть якщо це були тільки 15 або 20cv, на ваш погляд ? можете дати почитати дійсно значення + на датчик витрати повітря? cio? ecu avr? таблиці сходження на massmo для 1300г/S... якщо закон більше не викликає збоїв?

sportknight
01-09-2013, 19:08
я побудував хтось і протестували на 147 і bmw 530d з хорошими результатами,схема ? те, що можна знайти в інтернеті на 3 дроти,швидше всього то 4 дроти ? краще, коли датчик витрати повітря саме nonce робить-й?...

dantesfx
02-09-2013, 18:15
я побудував хтось і протестували на 147 і bmw 530d з хорошими результатами,схема ? те, що можна знайти в інтернеті на 3 дроти,швидше всього то 4 дроти ? краще, коли датчик витрати повітря саме nonce робить-й?...

Пробував ніколи на Golf V?

sportknight
02-09-2013, 23:17
ні, але вони повинні піти по тому ж

tech
08-09-2013, 13:22
Хлопці, хто-небудь намагався використати модуль, який знаходиться в першому пості цієї сторінки ? Крім того, відповідно pin-код 7805 c' ? написав діоди купити...... як використовувати ? і, нарешті, поруч з pin 1 7805 c'? написано 1N4148, що хочеш сказати : що треба додати діод 1n4148 на цій гілці?

sportknight
08-09-2013, 20:06
ви повинні використовувати 2 діоди купити, залежно від наявності? кавуни(не жарт) написано 1N4148 не розглянути..

tech
09-09-2013, 10:58
ви повинні використовувати 2 діоди купити, залежно від наявності? кавуни(не жарт) написано 1N4148 не розглянути..

Але ти вже пробував цей модуль?....*****unque діодів є ще одна, в магазин, що спеціалізується на електронних компонентів я не можу слюди сказати нам, дайте мені дві діоди купити ?

sportknight
09-09-2013, 15:05
упевнений, що я пробував, і йде до великим,для діодів, я, каже, просто два діода купити ;)

tech
05-10-2013, 17:33
упевнений, що я пробував, і йде до великим,для діодів, я, каже, просто два діода купити ;)

Привіт, я зробив як ви сказали ... я запитав двох діодів придбати !! Тепер я побудував форму.... але як це працює ? з схеми я бачу, що я повинен вставляти модуль між блоком управління і датчик витрати повітря, але як?...... таблиці різьблена робота, проводи, що з'єднують блок управління з модулем ?

danny677
05-10-2013, 23:49
Харчування + і -, їх потрібно тільки перехопити і зрощування, харчування вторинної ланцюга витратоміра mail pin n.4 ви повинні зупинити і витратомір має бути відтепер живиться від дроту струм перетвориться з 12в ( гніздо pin 2 ) в 5в і щось..
однак давати + вольт в ланцюзі вторинної resusciter? трохи ( дає якусь користь), але в кінці brucer? все опору всередині через напругу збільшилася..
крім того, не ? дуже точний, як метод, як побудувати добре, напруга не ? ніколи не стабільним як 5в, що посилає ecu, при зміні робочої температури схеми, що s'? зрозумів, та струм навантаження з 12в, яка живить гарячої пластиною varier? і не мало напруга дати на датчик витрати повітря х, де ви barcamenerai між моменти, коли дим у комин, у моменти пропусків подачі..
схема, яка діє на сигнал, де s'? згадувалося раніше, ? стабільна і там ви розміщуєте на всіх аналогових, кому не ліньки ( і існує в 3, 4,5 і 6 pin ) .
Для debimetri цифрові c'? один з bmwpassion, що він створив, і він говорить, що багато функцій, але ще не надійшов у продаж

angelus.d87
22-01-2014, 10:41
Ви впевнені? Xk я qst nn, я можу бачити, але я побудував модифікатор сигналу x точки jtd
І практично машина вимкнена сигнал вольт повинно бути між 1 і 1.2, і це також служить xk, коли датчик витрати повітря nn-ї працює? сигнал недостатньо..
Це добре чи погано, ми зможемо компенсувати
по суті, датчик витрати повітря nn працює повітря вимірюється в 700 замість повітря об'єктивної і 1200, як мінімум, на годину, з модулем повітря вимірюється 1000 щось робить.. А потім я помітив, що мг вводять впали з 8 до 6,5 мг

dariuccio
24-03-2014, 21:57
нещодавно я придбав права для того, щоб бачити вкладення і бачачи цю форму, я був здивований у тому сенсі, що я його тримаю вже? шматок
встановлено значні відмінності, не відомо, якщо не світу, але відчуватися розмахом у більш високих оборотах.
я намагаюся побудувати на цьому, що я вважаю більш неприпустимим для вулиці ще можливість? регулювання.
хтось взяв? пробували?
7451