Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : думку карта fiesta 1.4 tdci

тоіць
05-11-2013, 23:19
прывітанне ўсім, меркаванні на гэтую карту ? :) fiesta 1.4 tdci 68cv

манро
05-11-2013, 23:25
і арыгінал??

тоіць
05-11-2013, 23:28
вы прабачце, арыгінал ? гэта

манро
05-11-2013, 23:49
з чаго вы іх ложка??

тоіць
06-11-2013, 13:37
magpro, калі не памыляюся, але не маючы супастаўляецца я не ўпэўнены на 100%

манро
06-11-2013, 13:56
тое тоіць...я заяўляю, што на siemens не зверху....? мне карта не падабаецца....
і быў крануты, раз на 10% ўсюды павялічваецца нязначна прэс-rail, так і у драйвер, што па-за межамі...і дакрануўся да 3% педаль....для астатніх больш нічога....
відавочна, нехта зрабіў табе карту ведаў, колькі я на гэтых ecu....
ці, можа быць, ведае значна больш, і закрануў толькі неабходнае, каб зрабіць аўтамабіль...
на гэтыя экю s? "падзеі" дзіўныя.....cio? часам з крокам не прымае іх адразу...але пасля 2-3 дзен...
вас аўтамабіль, як v???

тоіць
06-11-2013, 18:11
тое тоіць...я заяўляю, што на siemens не зверху....? мне карта не падабаецца....
і быў крануты, раз на 10% ўсюды павялічваецца нязначна прэс-rail, так і у драйвер, што па-за межамі...і дакрануўся да 3% педаль....для астатніх больш нічога....
відавочна, нехта зрабіў табе карту ведаў, колькі я на гэтых ecu....
ці, можа быць, ведае значна больш, і закрануў толькі неабходнае, каб зрабіць аўтамабіль...
на гэтыя экю s? "падзеі" дзіўныя.....cio? часам з крокам не прымае іх адразу...але пасля 2-3 дзен...
вас аўтамабіль, як v???

маг, што сказаць, машына едзе, безумоўна, лепш, але не празмерна, guidandola ? цячэ, здаецца, амаль карту "stock", не есць дзіркі перабольшаныя, і інш... мы кажам, што ў 2000giri здаецца, адкаркаваць, але яна заўседы так рабіла... мы кажам, што не ? нічога "дрэннага", у мяне есць відэа аднаго 0-100, я магу паставіць спасылку? гэта, калі не памыляюся, ціск turbo павялічваецца, перепускной, а не карту, ці не так?

msport (exil77grande)
06-11-2013, 23:26
маг, што сказаць, машына едзе, безумоўна, лепш, але не празмерна, guidandola ? цячэ, здаецца, амаль карту "stock", не есць дзіркі перабольшаныя, і інш... мы кажам, што ў 2000giri здаецца, адкаркаваць, але яна заўседы так рабіла... мы кажам, што не ? нічога "дрэннага", у мяне есць відэа аднаго 0-100, я магу паставіць спасылку? гэта, калі не памыляюся, ціск turbo павялічваецца, перепускной, а не карту, ці не так?

калі вы хочаце змясціць спасылку на відэа фол, але я не думаю, служанка,ціску turbo робіць механічна.

explode82
07-11-2013, 14:45
тое, што я магу сказаць ? што не пашкодзіць,але вы можаце? зрабіць значна больш? і лепш, чым вы ? было зроблена

infinityecu
09-11-2013, 16:14

На некаторых ford fiesta, як і тое, што ен мой сябар на карце c'? запіс ціску turbo, але, вядома, не ўсе роўныя

mate89
30-03-2015, 15:42
турба ? у кіраванне механіка?