Перегляд Повної Версії : Різниця між послідовним і bdm
Привіт, хлопці, як випливає з назви, в чому різниця між читати по bdm і послідовний, що тягне за собою якщо я коли-то прочитаний в bdm, а потім читаю в послідовного змінити переписати, і ecu мене зависає:confused:, я можу переписати на bdm, то я можу продовжити, прошу вибачення за плутанину, я сподіваюся, ви розумієте, з повагою Джанфранко.
faberecu
05-11-2013, 17:49
Між тим, пояснимо :
зробіть читання разом у bdm (flash , micro , seprom)
потім ви можете зробити те, що ви хочете
максимум відновлює всі
різниця між читанням бд і bdm в falsch, і що в бд не читайте все зміст,
тоді не читайте міко , і seprom (код, ключ ,шасі, кузов і т.д. і т.п кодування форсунок км шляху і т.д.)
regards
Ок, я зрозумів, що я повинен зробити копію в bdm з моїх двох автоматів привіт і спасибі ще раз faberecu, гарне зробити.
мегамозок
05-11-2013, 17:58
Я думаю, ви також можете читати навіть тільки flash в bdm і переписати, то надалі послідовний.
Наприклад, читання bdm (тільки flash) запис півень послідовний.
зрозумів, але якщо ecu блокується на запис послідовним, я повинен отпаять eprom, переписати, або просто підключити ecu в bdm і переписати все і доброї ночі. ВИ НАЙКРАЩІ.;)
мегамозок
05-11-2013, 18:17
Якщо зависає, вам потрібно bdm і повторити всі.
Саме в послідовний залишиться заблокованою.
пояснимо також, що не всі блоки управління, ви можете прочитати в bdm.
Це добре, але більшість блоків керування ви можете прочитати ,мені потрібно, щоб мої і який-небудь один, я не роблю на роботі, я програміст plc.
Джанфранко.
що машини, що вам треба зробити.
мегамозок
05-11-2013, 19:16
Подивіться на те, якщо ви повинні прийняти, що c'? список автомобілів, які підтримуються, досить того, що ви шукаєте в мережі, і ви відрегулюйте відповідним чином. Може бути, ви повинні прийняти Півень, v2...
Я думаю, ви також можете читати навіть тільки flash в bdm і переписати, то надалі послідовний.
Наприклад, читання bdm (тільки flash) запис півень послідовний.
на цю гіпотезу, був би вдячний за підтвердження,я завжди читаю ваші екю в bdm і перша зміна я в bdm, але я ніколи не хотів, щоб перенести файл bdm в бд...
sportknight
05-11-2013, 21:50
працює,не на всіх, але працює ;)
msport (exil77grande)
06-11-2013, 15:41
тобто блоки управління, які можна прочитати в bdm інші, які не мають смол для bdm і треба отпаять,читаючи з bdm, як ви сказали, читайте резервного блоку, а потім все, що ви робите, ви можете виправити ситуацію,я пропоную в блоки більш детально, як наприклад bmw завжди робити резервну копію, перш ніж писання послідовних, якщо ви не обладнаний, підготовлений в області, щоб уникнути витрачати 1500? для ебу новий bmw,для іншої частини flash прочитано bdm можна майже завжди записати в послідовний порт, і ви можете спробувати, ви досвід так, як я вам вже казав один раз, зробив резервну копію, ви завжди можете повернутися назад, в той час як навпаки ви не можете зробити, якщо не в поодиноких випадках, так що я б сказав не спробувати щастя.