КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Розніца паміж паслядоўным і bdm

nero72
05-11-2013, 16:33
Прывітанне, хлопцы, як вынікае з назвы, у чым розніца паміж чытаць па bdm і паслядоўны, што цягне за сабой калі я калі-то прачытаны ў bdm, а потым чытаю ў паслядоўнага змяніць перапісаць, і ecu мяне завісае:confused:, я магу перапісаць на bdm, то я магу працягнуць, прашу прабачэння за блытаніну, я спадзяюся, вы разумееце, з павагай Джанфранка.

faberecu
05-11-2013, 17:49
Між тым, растлумачым :
зрабіце чытанне разам у bdm (flash , micro , seprom)
затым вы можаце зрабіць тое, што вы хочаце
максімум аднаўляе ўсе

розніца паміж чытаннем бд і bdm ў falsch, і што ў бд не чытайце ўсе змест,
тады не чытайце міко , і seprom (код, ключ ,шасі, кузаў і т. д. і т. п кадоўкі фарсунак км шляху і т. д.)
regards

nero72
05-11-2013, 17:52
Ок, я зразумеў, што я павінен зрабіць копію ў bdm з маіх двух аўтаматаў прывітанне і яшчэ раз дзякуй faberecu, добрае зрабіць.

мегамозг
05-11-2013, 17:58
Я думаю, вы таксама можаце чытаць нават толькі ў flash bdm і перапісаць, то ў далейшым паслядоўны.
Напрыклад, чытанне bdm (толькі flash) запіс певень паслядоўны.

nero72
05-11-2013, 18:04
зразумеў, але калі ecu блакуецца на запіс паслядоўным, я павінен отпаяйте eprom, перапісаць, ці проста падключыць эбу ў bdm і перапісаць усе і добрай ночы. ВЫ ЛЕПШЫЯ.;)

мегамозг
05-11-2013, 18:17
Калі завісае, вам трэба bdm і паўтарыць усе.

Менавіта ў паслядоўны застанецца заблакаванай.

ugoboss
05-11-2013, 18:36
прыслоўі таксама, што не ўсе блокі кіравання, вы можаце прачытаць у bdm.

nero72
05-11-2013, 19:00
Гэта добра, але большасць блокаў кіравання вы можаце прачытаць ,мне трэба, каб мае і які-небудзь адзін, я не раблю на працы, я праграміст plc.
Джанфранка.

ugoboss
05-11-2013, 19:06
што машыны, што вам трэба зрабіць.

мегамозг
05-11-2013, 19:16
Паглядзіце на тое, калі вы павінны прыняць, што c'? спіс аўтамабіляў, якія падтрымліваюцца, дастаткова таго, што вы шукаеце у сеткі, і вы адрэгулюйце адпаведным чынам. Можа быць, вы павінны прыняць Певень, v2...

obd75
05-11-2013, 19:32
Я думаю, вы таксама можаце чытаць нават толькі ў flash bdm і перапісаць, то ў далейшым паслядоўны.
Напрыклад, чытанне bdm (толькі flash) запіс певень паслядоўны.

на гэтую гіпотэзу, быў бы ўдзячны за пацверджанне,я заўседы чытаю вашы экю ў bdm і першае змяненне я ў bdm, але я ніколі не хацеў, каб перанесці файл bdm ў бд...

sportknight
05-11-2013, 21:50
працуе,не на ўсіх, але працуе ;)

msport (exil77grande)
06-11-2013, 15:41
то есць блокі кіравання, якія можна прачытаць у bdm іншыя, якія не маюць смол для bdm і трэба отпаяйте,чытаючы з bdm, як вы сказалі, чытайце рэзервовага блока, а затым усе, што вы робіце, вы можаце выправіць сітуацыю,я прапаную ў блокі больш падрабязна, як, напрыклад, bmw заўседы рабіць рэзервовую копію, перш чым пісання паслядоўных, калі вы не абсталяваны, падрыхтаваны ў вобласці, каб пазбегнуць марнаваць 1500? для эбу новы bmw,для астатняй частцы flash прачытана bdm можна амаль заўседы запісаць у паслядоўны порт, і вы можаце паспрабаваць, вы вопыт так, як я вам ужо казаў адзін раз, зрабіў рэзервовую копію, вы заўседы можаце вярнуцца назад, у той час як, наадварот, вы не можаце зрабіць, калі не ў рэдкіх выпадках, так што я б сказаў не паспрабаваць шчасця.