КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Vas pc

neo
04-11-2013, 20:44
Усім прывітанне,я не ведаю, колькі з вас ведаюць гэты дыягназ, таму што для мяне і лепшы дыягназ для групы vw.Qui хачу падзяліцца спасылкай для версіі v19.01 ў italiano.Bisognia спачатку ўсталяваць ангельскую версію, прытрымліваючыся інструкцыі, пасля чаго прымяніць выпраўленне беларуская.

angelus.d87
14-12-2013, 19:00
І як ен функцыянуе ? як vag або vcds?

Прывітанне ўсім, я новы на форуме! Пытанне: чаму спасылкі ў гэтай тэме, не загружаныя? Кажа мне, што я не мог бы мець прывілеі, неабходныя, тым не менш, я далучыўся ўжо некалькі дзен і толькі сення раніцай я атрымаў, l'***** казаў мне, што мой рахунак быў актываваны...У любым выпадку, я VAS 19.01.01 на англійскай мове, і я хацеў бы перавесці яго на рускую, таму я звярнуў сваю ўвагу на гэтую тэму: хто-небудзь можа дапамагчы мне зразумець, як гэта зрабіць, і, магчыма, аднавіць файлы, якія неабходныя для перакладу?

franco75
які тып інтэрфейсу можна выкарыстоўваць?

egs
Вы не можаце спампаваць іх, проста лес, што вы не паведамленні, неабходныя для загрузкі укладанняў, гэтыя прывілеі. Калі вы актыўныя на форуме, вы можаце дасягнуць парога, неабходнага для загрузкі укладанняў.
Аднак я хацеў спытаць, гэта досыць надзейна? Да гэтага часу вам стварыў праблемы?