Перегляд Повної Версії : Контактний sid 206
Привіт, хлопці, я хотів би, якщо можливо, дізнатися, що означають різні pin ecu sid 206:confused:, щоб перевірити правильне підключення bdm, з повагою Джанфранко.;)
якщо вам потрібні в спробі прочитати з bdm100 вам наперед, що не варто її читати...
я кажу, чому? якщо у вас є gallov2 інструкції в документах півень..
якщо вам потрібні в спробі прочитати з bdm100 вам наперед, що не варто її читати...
я кажу, чому? якщо у вас є gallov2 інструкції в документах півень..
Ви бачили керівництво, але я хотів би знати pin-код 1, що відповідає pin-код 2, що ще і так далі, тобто-pin 1 до 3.3 вольт пін-2 до vdd (? наприклад ), то, читаючи, я не зрозумів, якщо вставити schedino, що звернення телевізор з плоским екраном, якщо ви дасте мені пояснення-й? докладний ne sar? вдячний.Спасибі Джанфранко.
Я забув, що я півень v2, отже, я повинен мати можливість читати.
я не робив цих ecu,коли мені було дуже але все ж я не півень v2.
я можу тобі сказати, що є? що б я зробив: вихідне з'єднання півня ми ground контакти 5-3 подивитися з schedino, де ви v? в, звернувся в gruond і подивитися, де знаходиться маса в різьбових з'єднань bdm в ecu cos? ви повинні зрозуміти, як піти і зварити його schedino я сподіваюся, що було ясно...
cinqueturbo
04-11-2013, 19:12
видно, що не всі вимоги для завантажити або переглянути вкладення, я пропоную зробити пошук на ******..
тим не менш, було б це pin-out точні..
5942
Ок OBD75, цей контроль, те зроблено, і чи варто було, що pin-код 3 і 5, потім, поставивши його schedino siemens ви повинні знайти все, що, на мою думку, такі резистори на виході bdm Спасибі Джанфранко.
sportknight
05-11-2013, 16:31
вибачте,на підручниках півня знаходитесь вся інформація ;)
ОК, я читав керівництво, але тільки говорить мені, пін-код nuemro 1, де знаходиться, але не каже мені, пін-код 1, що належить, я не знаю, якщо я не пояснив, що я шукав, те, що скажіть, будь ласка, пін і до чого відносяться. привіт джанфранко.
cinqueturbo
05-11-2013, 19:09
ОК, я читав керівництво, але тільки говорить мені, пін-код nuemro 1, де знаходиться, але не каже мені, пін-код 1, що належить, я не знаю, якщо я не пояснив, що я шукав, те, що скажіть, будь ласка, пін і до чого відносяться. привіт джанфранко.
не зрозумів, або де його подивитися я Pin1?
Pin G4 +12V
Контактний C3 +12V
Pin-H4-GND
cinqueturbo
05-11-2013, 19:13
не зрозумів, або де його подивитися я Pin1?
Pin G4 +12V
Контактний C3 +12V
Pin-H4-GND
Аааа тепер зрозумів, чи ви говорите про pin1 зодіаку schedino!!
чорт візьми, вибачте...
eee, а також проблеми, ви повинні зрозуміти, від орієнтації ECU..
як spegnartelo?
від зображення механічна роз'єми повинні бути звернені до t?..
у schedini у відповідність контактів 1 c'? точка
carlo abarth
05-11-2013, 22:34
якщо ви можете бути корисні!!!!будемо читати з галло-53!!!
carlo abarth
05-11-2013, 22:36
очі всі останні фото, є батареї на правій стороні, щоб зробити кріплення під ecu!!!;)
cinqueturbo
06-11-2013, 02:28
очі всі останні фото, є батареї на правій стороні, щоб зробити кріплення під ecu!!!;)
Відмінно!! тільки наш друг obd75 не може? побачити ще вкладення...
ми хотіли б ще одне рішення, щоб показати йому рішення....
на жаль, я повинен ще почекати для фотографій, однак, може бути, і мій півень v2, яка не йде ricontrollando напруга на виході я помітив, проблема напруги між контактами 3 і 9 я не 3,3 вольта. дякую вам всім за вашу доступність? привіт Джанфранко.
carlo abarth
06-11-2013, 11:41
правила є правила ...на жаль, я не можу інакше!!!
Відмінно!! тільки наш друг obd75 не може? побачити ще вкладення...
ми хотіли б ще одне рішення, щоб показати йому рішення....
sportknight
06-11-2013, 11:50
вчора замість цього я tribolato з 204 land rover, які мені подарували...
я не зміг зробити її bdm...ймовірно, в будь-якому випадку sar? пошкоджений блок управління