Прагляд Поўнай Версіі : Кантактны sid 206
Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы, калі магчыма, даведацца, што азначаюць розныя pin ecu sid 206:confused:, каб праверыць правільнае падлучэнне bdm, з павагай Джанфранка.;)
калі вам патрэбныя ў спробе прачытаць з bdm100 вам загадзя, што не варта яе чытаць...
я кажу, чаму? калі ў вас есць gallov2 інструкцыі ў дакументах.. певень
калі вам патрэбныя ў спробе прачытаць з bdm100 вам загадзя, што не варта яе чытаць...
я кажу, чаму? калі ў вас есць gallov2 інструкцыі ў дакументах.. певень
Вы бачылі кіраўніцтва, але я хацеў бы ведаць pin-код 1, што адпавядае pin-код 2, што яшчэ і гэтак далей, то есць-pin 1 да 3.3 вольт пін-2 да vdd (? напрыклад ), то, чытаючы, я не зразумеў, калі ўставіць schedino, што зварот тэлевізар з плоскім экранам, калі вы дасце мне тлумачэнне-й? падрабязнае ne sar? удзячны.Дзякуй Джанфранка.
Я забыўся, што я певень v2, такім чынам, я павінен мець магчымасць чытаць.
я не рабіў гэтых ecu,калі мне было вельмі, але ўсе ж я не певень v2.
я магу табе сказаць, што есць? што б я зрабіў: выходнае злучэньне пеўня мы ground кантакты 5-3 паглядзець з schedino, дзе вы v? у, звярнуўся ў gruond і паглядзець, дзе знаходзіцца маса ў разьбовых злучэнняў у bdm ecu cos? вы павінны зразумець, як пайсці і зварыць яго schedino я спадзяюся, што было ясна...
cinqueturbo
04-11-2013, 19:12
відаць, што не ўсе патрабаванні для спампаваць ці праглядзець ўкладанні, я прапаную зрабіць пошук на ******..
тым не менш было б гэта pin-out дакладныя..
5942
Ок OBD75, гэты кантроль, то зроблена, і ці варта было, што pin-код 3 і 5, затым, паставіўшы яго schedino siemens вы павінны знайсці ўсе, што, на маю думку, такія рэзістары на выхадзе bdm Дзякуй Джанфранка.
sportknight
05-11-2013, 16:31
прабачце,на падручніках пеўня знаходзіцеся уся інфармацыя ;)
ОК, я чытаў кіраўніцтва, але толькі кажа мне, пін-код nuemro 1, дзе знаходзіцца, але не кажа мне, пін-код 1, што адносіцца, я не ведаю, калі я не патлумачыў, што шукаў я, тое, што скажыце, калі ласка, пін і да чаго адносяцца. прывітанне джанфранка.
cinqueturbo
05-11-2013, 19:09
ОК, я чытаў кіраўніцтва, але толькі кажа мне, пін-код nuemro 1, дзе знаходзіцца, але не кажа мне, пін-код 1, што адносіцца, я не ведаю, калі я не патлумачыў, што шукаў я, тое, што скажыце, калі ласка, пін і да чаго адносяцца. прывітанне джанфранка.
не зразумеў, ці дзе яго паглядзець я Pin1?
Pin G4 +12V
Кантактны C3 +12V
Pin-H4-GND
cinqueturbo
05-11-2013, 19:13
не зразумеў, ці дзе яго паглядзець я Pin1?
Pin G4 +12V
Кантактны C3 +12V
Pin-H4-GND
Аааа цяпер зразумеў, ці вы кажаце пра pin1 задыяку schedino!!
чорт вазьмі, прабачце...
eee, а таксама праблемы, вы павінны зразумець, ад арыентацыі ECU..
як spegnartelo?
ад малюнка механічная раздымы павінны быць звернутыя да t?..
у schedini ў адпаведнасць pin-кода 1 c'? кропка
carlo abarth
05-11-2013, 22:34
калі вы можаце быць карысныя!!!!будзем чытаць з гала-53!!!
carlo abarth
05-11-2013, 22:36
вочы ўсе апошнія фота, есць батарэі на правай баку, каб зрабіць мацавання пад ecu!!!;)
cinqueturbo
06-11-2013, 02:28
вочы ўсе апошнія фота, есць батарэі на правай баку, каб зрабіць мацавання пад ecu!!!;)
Выдатна!! толькі што наш сябар obd75 не пу? убачыць яшчэ ўкладання...
мы хацелі б яшчэ адно рашэнне, каб паказаць яму рашэнне....
на жаль, я павінен яшчэ пачакаць, каб фатаграфіі, аднак, можа быць, і мой певень v2, якая не ідзе ricontrollando напружання на выхадзе я заўважыў, праблема напружання паміж кантактамі 3 і 9 я не 3,3 вольта. я дзякую ўсім за вашу даступнасць? з павагай Джанфранка.
carlo abarth
06-11-2013, 11:41
правілы есць правілы ...на жаль, я не магу інакш!!!
Выдатна!! толькі што наш сябар obd75 не пу? убачыць яшчэ ўкладання...
мы хацелі б яшчэ адно рашэнне, каб паказаць яму рашэнне....
sportknight
06-11-2013, 11:50
учора замест гэтага я tribolato з 204 land rover, якія мне падарылі...
я не змог гэта зрабіць у bdm...верагодна, аднак, sar? пашкоджаны блок кіравання