Прагляд Поўнай Версіі : 1.6 mjet 105 карту невядома
michele30
03-11-2013, 18:15
я, змяніўшы гэтую карту, і я прыйшоў да 1ECA82 і есць 5 карт на роўных, што ecm называецца turbo... але яны сапраўды карты turbo?
дзве карты turbo, не тыя, ад 1EFFB6 і 1F043E з адпаведным абмежавальнікам?
тыя, хто мяне дзе-то тлумачэнне..
дзякуй
прыкладаю карту:
infinityecu
04-11-2013, 05:17
Добры дзень, прыемна слухаць, калі май? файл з ecu titanium, усе тое, што гл. пункт turbo-частка турба-у тым ліку адрасы, вымаўленыя вамі, безумоўна, з'яўляюцца часткай ціску turbo аб'ектыўнай першаснай і другаснай я не магу загрузіць змест, але не бачачы, я думаю, што 5 карт на што паглядзець заўседы належаць да турба ? павінны змяняцца, але з большай упэўненасцю мы бачым, калі хто-то на форуме, што можа загрузіць пацвярджае тое, што сказаў
michele30
04-11-2013, 14:10
вы ecm называе мяне prex turbo, але я не думаю, былі карты, turbo,
першыя кліча ціску турба і 5
апошнія два ціску turbo мэта , што serebbe ?
SandroMarciano
04-11-2013, 14:35
ecm робіць розныя памылкі ў драйверах, або лепш сказаць, недакладнасці. на гэтыя экю карты turbo задача 1 на звычайнай вадзе і 2 у рэгенерацыі, тое c'? абмежавальнік у залежнасці ад атмасфернага ціску і адразу пасля svbl.
infinityecu
04-11-2013, 14:38
вы ecm называе мяне prex turbo, але я не думаю, былі карты, turbo,
першыя кліча ціску турба і 5
апошнія два ціску turbo мэта , што serebbe ?
Ціск турбо мэта будзе рэальнае ціск па параўнанні з агульным, што паглядзець, з надпісам толькі ціск турбо добра ці дрэнна, трэба даць ей падобныя, калі вы карту
michele30
04-11-2013, 19:52
таму я не разумею , карты ціску турба і абмежавальнік turbo, якія яны?
infinityecu
04-11-2013, 19:58
таму я не разумею , карты ціску турба і абмежавальнік turbo, якія яны?
Усе запісы, якія тычацца turbo якія належаць да турба і ідуць за радай зменены аднолькава ці падобна на тое, а абмежавальнік turbo gi? вы павінны мець запіс абмежавальнік turbo ў карту я не разумею, што c'? што вы не разумеючы,
michele30
04-11-2013, 20:55
ок, то есць усе-карты turbo mod роўныя, як ціску турба-ціску, мэты, абмежавальнік, не ? забіў, але заўседы думаю, што прамая лінія пасля апошняга карце
infinityecu
04-11-2013, 23:01
ок, то есць усе-карты turbo mod роўныя, як ціску турба-ціску, мэты, абмежавальнік, не ? забіў, але заўседы думаю, што прамая лінія пасля апошняга карце
Ўстаноўка турба-тэст машыны, калі гэта не адмова ад усяго што есць? што вы павялічылі turbo азначае, што абмежавальнік ? л? ;-)
У рэшце рэшт вы скончыце рабіць карту??? Вам лес выпрабаванне, што я вам сказаў??? Як ? туды??
michele30
07-11-2013, 22:33
я працую над гэтым цяпер, а заўтра я, давайце.
infinityecu
09-11-2013, 17:13
я працую над гэтым цяпер, а заўтра я, давайце.
Вы спрабавалі, каб убачыць, калі машыну вы ідзяце ў recovery???