КПК

Перегляд Повної Версії : ypsilon 1.3 спідометр знаменує швидкості до 10 км/год і більше

giary74
03-11-2013, 17:14
як ви думаєте, ? нормально, що є різниця в 10 км/год між швидкістю? маркування інструменту і фактичної (виміряної за допомогою навігатора)??
Дивна річ ? що останнім ? у відмінному soncronia з цієї, виявленої блоком керування за допомогою ELM 327 і multiecuscan.
Отже, випливає, що ? інструмент, який позначає швидкість? більше (допомагає запобігти камер!!!!!)...
І можна вирівняти інструмент з ECU?

carlo abarth
03-11-2013, 17:57
вони відображаються в тако!!!skerzo і нормально, що єс цей розрив, швидкість досконалою і в тому, що заходи, nav ;розрив між ecu і nav майже 80% автомобілів є так!!!

giary74
03-11-2013, 18:33
мені це приємно... я знав, що спідометр має похибку, але не думав, що було нормально, один похибка 10 Км!!!
Очевидно, мій 156 частина, що 20% автомобілів, які відзначають правильну швидкість? порівняно з tomtom.
У будь-якому випадку, як я зрозумів, я повинен тримати її, cos?????

carlo abarth
03-11-2013, 19:12
я можу вам гарантувати, що всі fiat є 7км переходів між gps і підрахунку!"!!

leandro89
03-11-2013, 22:16
по мені навігатор не ? точно, як швидкість?, чому? тому тріангуляції 3 або більше? супутників, в залежності від положення супутників пу? змінюватись в середньому швидкість?, або, якщо навігатор від смартфона більше, що супутники також бере до уваги сигнал мережі.
я кажу, що є? чому? я вивчав протягом багатьох років топографії тб і apparecchietti, що є у нас кілька сотень євро роблять наближення не мало рахунок.

nasone147
04-11-2013, 09:24
я можу вам гарантувати, що всі fiat є 7км переходів між gps і підрахунку!"!!
Ну і даремно! Всі автомобілі fiat, які я отримав, щоб перевірити, мають зсув 7kmh!!

giary74
04-11-2013, 11:39
по мені навігатор не ? точно, як швидкість?, чому? тому тріангуляції 3 або більше? супутників, в залежності від положення супутників пу? змінюватись в середньому швидкість?, або, якщо навігатор від смартфона більше, що супутники також бере до уваги сигнал мережі.
я кажу, що є? чому? я вивчав протягом багатьох років топографії тб і apparecchietti, що є у нас кілька сотень євро роблять наближення не мало рахунок.

ви, sar? безумовно, вірно те, що ви говорите, але похибка ? майже нульовий між швидкістю? за сигналами GPS досягався від ебу, а не з'? з великим відривом з інструментом.
Я не хочу, якщо скажу, bestialit?:
Ви можете зняти стрілки та встановіть його, після його повертати на кілька градусів????

cinqueturbo
04-11-2013, 11:43
ви, sar? безумовно, вірно те, що ви говорите, але похибка ? майже нульовий між швидкістю? за сигналами GPS досягався від ебу, а не з'? з великим відривом з інструментом.
Я не хочу, якщо скажу, bestialit?:
Ви можете зняти стрілки та встановіть його, після його повертати на кілька градусів????

Впевнений, що у пу? зробити,
навіть якщо ви отримаєте посилання навісу,
на мосту або на крик портів на швидкість? постійний і потім поверніть стрілки в потрібному місці..
я не знаю, якщо я добре пояснив?..

obd75
04-11-2013, 12:30
будьте обережні біля будинку витягнути стрілка.i moterini ніжні,я застосовую силу у видобутку і їздити, да ладно, проти годинникової стрілки,так, що осі f? стрижень в кінцевий вимикач.
валюти, які при переміщенні стрілки, ви опинитеся стрілка переміщається навіть тоді, коли прилади та інструменти ? вимкнено,ви можете знайти їх у стан, в якому стрілка обертів? порівняно з оборотів не simmatrici загалом-й? вище, ніж в іншої(машина вимкнена).

blackwolf76
04-11-2013, 22:32
Необхідно враховувати витрату і розмір шин. На малій швидкості? у відсотках ? мало, але якщо ви йдете по шосе, звичайно, похибка збільшується...

З одного боку, з моєї машини і все той же nav, просто встановивши нові шини на місце цих гладких зміщення в діапазоні 3/4 км / год на шосе, нехай тільки у випадку, якщо ви montassero колеса з розмірами в межах більше, що не imprtobabile враховуючи, що автомобілі, останні призначені для монтажу, багато заходів коліс.

giary74
05-11-2013, 13:40
Необхідно враховувати витрату і розмір шин. На малій швидкості? у відсотках ? мало, але якщо ви йдете по шосе, звичайно, похибка збільшується...

З одного боку, з моєї машини і все той же nav, просто встановивши нові шини на місце цих гладких зміщення в діапазоні 3/4 км / год на шосе, нехай тільки у випадку, якщо ви montassero колеса з розмірами в межах більше, що не imprtobabile враховуючи, що автомобілі, останні призначені для монтажу, багато заходів коліс.

так, я повністю згоден з вашим зауваженням, але, якщо б, як ви кажете, навіть швидкість? читати ECU повинні бути на пристрої відрізняється від реального... а ? причини вибору тієї, яка відображається спідометра.
Звідси випливає, що проблема ? пов'язані тільки з останнього.
Я бачу, якщо знаходжу один під знос, і я, трохи експериментів.
Потім я дам вам знати
Спасибі всім.