Прагляд Поўнай Версіі : ypsilon 1.3 спідометр азначае хуткасці з 10 км/ч і больш
як вы думаеце, ? нармальна, што есць розніца ў 10 < /span паміж хуткасцю? маркіроўка інструмента і фактычнай (вымеранай з дапамогай навігатара)??
Дзіўная рэч ? што апошняе ? у выдатным soncronia з гэтай, выяўленай блокам кіравання з дапамогай ELM 327 і multiecuscan.
Такім чынам, вынікае, што ? інструмент, які абазначае хуткасць? больш (дапамагае прадухіліць камер!!!!!)...
І можна выраўнаваць інструмент з ECU?
carlo abarth
03-11-2013, 17:57
яны адлюстроўваюцца ў тако!!!skerzo і нармальна, што ес гэты разрыў, хуткасць дасканалай і ў тым, што меры, nav ;разрыў паміж ecu і nav амаль 80% аўтамабіляў з'яўляюцца так!!!
мне гэта прыемна... я ведаў, што спідометр мае хібнасць, але не думаў, што было нармальна, адзін хібнасць 10<!!!
Відавочна, мой 156 частка, што 20% аўтамабіляў, якія адзначаюць правільную хуткасць? па параўнанні з tomtom.
У любым выпадку, як я зразумеў, я павінен трымаць яе, cos?????
carlo abarth
03-11-2013, 19:12
я магу вам гарантаваць, што на ўсе fiat есць 7км пераходаў паміж gps і падліку!"!!
leandro89
03-11-2013, 22:16
па мне навігатар не ? дакладна, як хуткасць?, чаму? таму трыянгуляцыі 3 ці больш? спадарожнікаў, у залежнасці ад становішча спадарожнікаў пу? вар'іравацца ў сярэднім хуткасць?, або, калі навігатар ад смартфона больш, што спадарожнікі таксама прымае пад увагу сігнал сеткі.
я кажу, што есць? чаму? я вывучаў на працягу многіх гадоў тапаграфіі тб і apparecchietti, што есць у нас некалькі сотняў еўра робяць набліжэння не мала кошт.
nasone147
04-11-2013, 09:24
я магу вам гарантаваць, што на ўсе fiat есць 7км пераходаў паміж gps і падліку!"!!
Ну і дарма! Усе аўтамабілі fiat, якія я атрымаў, каб праверыць, маюць зрушэнне 7kmh!!
па мне навігатар не ? дакладна, як хуткасць?, чаму? таму трыянгуляцыі 3 ці больш? спадарожнікаў, у залежнасці ад становішча спадарожнікаў пу? вар'іравацца ў сярэднім хуткасць?, або, калі навігатар ад смартфона больш, што спадарожнікі таксама прымае пад увагу сігнал сеткі.
я кажу, што есць? чаму? я вывучаў на працягу многіх гадоў тапаграфіі тб і apparecchietti, што есць у нас некалькі сотняў еўра робяць набліжэння не мала кошт.
вы, sar? безумоўна, слушна тое, што вы кажаце, але хібнасць ? амаль нулявы паміж хуткасцю? па сігналах GPS і дасягаўся ад эбу, а не c'? з вялікім адрывам з інструментам.
Я не хачу, калі скажу, bestialit?:
Вы можаце зняць стрэлкі і ўсталюйце яго, пасля яго паварочваць на некалькі градусаў????
cinqueturbo
04-11-2013, 11:43
вы, sar? безумоўна, слушна тое, што вы кажаце, але хібнасць ? амаль нулявы паміж хуткасцю? па сігналах GPS і дасягаўся ад эбу, а не c'? з вялікім адрывам з інструментам.
Я не хачу, калі скажу, bestialit?:
Вы можаце зняць стрэлкі і ўсталюйце яго, пасля яго паварочваць на некалькі градусаў????
Упэўнены, што ў пу? зрабіць,
нават калі вы атрымаеце спасылку падстрэшка,
на мосце або на крык партоў на хуткасць? пастаянны і затым вярніце стрэлкі ў патрэбным месцы..
я не ведаю, калі я добра патлумачыў?..
будзьце асцярожныя каля дома выцягнуць стрэлка.i moterini далікатныя,я звычайна ўжываю сілу ў здабычы і ездзіць, ды добра, супраць гадзінны стрэлкі,так, што восі f? стрыжань у канцавы выключальнік.
валюты, якія пры перамяшчэнні стрэлкі, вы апынецеся стрэлка перамяшчаецца нават тады, калі прыборы і інструменты ? выключана,вы можаце знайсці іх у стан, у якім стрэлка абаротаў? па параўнанні з абаротаў не simmatrici у агульным-й? вышэй, чым у іншы(машына выключана).
blackwolf76
04-11-2013, 22:32
Неабходна ўлічваць таксама расход і памер шын. На малой хуткасці? у працэнтах ? мала, але калі вы ідзяце па шашы, вядома, хібнасць павялічваецца...
З аднаго боку, з маей машыны і ўсе той жа nav, проста ўсталяваўшы новыя шыны на месца гэтых гладкіх зрушэнне ў дыяпазоне 3/4 км / ч на шашы, хай толькі ў выпадку, калі вы montassero колы з памерамі ў межах больш, што не imprtobabile улічваючы, што аўтамабілі, апошнія прызначаныя для мантажу, многія меры колаў.
Неабходна ўлічваць таксама расход і памер шын. На малой хуткасці? у працэнтах ? мала, але калі вы ідзяце па шашы, вядома, хібнасць павялічваецца...
З аднаго боку, з маей машыны і ўсе той жа nav, проста ўсталяваўшы новыя шыны на месца гэтых гладкіх зрушэнне ў дыяпазоне 3/4 км / ч на шашы, хай толькі ў выпадку, калі вы montassero колы з памерамі ў межах больш, што не imprtobabile улічваючы, што аўтамабілі, апошнія прызначаныя для мантажу, многія меры колаў.
так, я цалкам згодны з вашым заўвагай, але, калі б, як вы кажаце, нават хуткасць? чытаць ад ECU павінны быць на прыладзе адрозніваецца ад рэальнага... а ? прычыны выбару толькі той, якая адлюстроўваецца спідометра.
Адсюль вынікае, што праблема ? звязаны толькі з апошняга.
Я бачу, калі знаходжу адзін пад знос, і я, крыху эксперыментаў.
Затым я дам вам ведаць
Дзякуй усім.