КПК

Перегляд Повної Версії : Vw Polo 12 tdi код anom. 15514

ecutano
02-11-2013, 19:06
Привіт Рага , борються з VW Polo 2011 12 tdi, що не частина , як код несправності ознайомитися із Запуск від 15514 , ви знаєте, скажи мені, що рівносильно ?

sno74
02-11-2013, 19:41
якщо у вас немає специфікація або опис не визнає і каже ця помилка не у вас інший інструмент діагностики, щоб зробити тест....

ecutano
02-11-2013, 22:44
якщо у вас немає специфікація або опис не визнає і каже ця помилка не у вас інший інструмент діагностики, щоб зробити тест....

я спробував з допомогою Texa , але в scantool OBD , і немає помилок , єдиний інструмент, який виявляє помилку і Запуск

rego88
03-11-2013, 02:16
проблема ? була умова поповнення випадку??? ви пробували зняти насос в баку і подивитися, з купою, якщо на дно ємності c'? тирсу??
одному, що знаю я ? натрапив зі схожою проблемою.... l' автомобіль після rifornimeto ви ? горить, і не хотів більше знати, починаючи, бак подача насоса, міняти по гарантії всю систему вприскування на volkswagen, те ж саме.... не йшов.... зрештою, вирішили з vas, при підключенні онлайн-діагностики у зв'язку з технічними vw і вирішили їх проблеми.... ніколи не виявила.....

ecutano
03-11-2013, 08:51
проблема ? була умова поповнення випадку??? ви пробували зняти насос в баку і подивитися, з купою, якщо на дно ємності c'? тирсу??
одному, що знаю я ? натрапив зі схожою проблемою.... l' автомобіль після rifornimeto ви ? горить, і не хотів більше знати, починаючи, бак подача насоса, міняти по гарантії всю систему вприскування на volkswagen, те ж саме.... не йшов.... зрештою, вирішили з vas, при підключенні онлайн-діагностики у зв'язку з технічними vw і вирішили їх проблеми.... ніколи не виявила.....

Паливний насос працює , я не бачив, якщо є тирсу в бак, але кажу вам, що блок управління двигуном не управляє регулятор на насосі високого тиску і, отже, не я тиску в магістралі rail , на регулятор не надходить струм , у мене тільки 12 вольт при виключенні рамки на кілька секунд.