Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Vw Polo 12 tdi код anom. 15514

ecutano
02-11-2013, 19:06
Прывітанне Рага , змагаюцца з VW Polo 2011 12 tdi, што не частка , як код няспраўнасці азнаеміцца з Запуск ад 15514 , вы ведаеце, скажы мне, што раўнасільна ?

sno74
02-11-2013, 19:41
калі ў вас няма спецыфікацыя або апісанне не прызнае і кажа гэтая памылка не у вас іншы інструмент дыягностыкі, каб зрабіць тэст....

ecutano
02-11-2013, 22:44
калі ў вас няма спецыфікацыя або апісанне не прызнае і кажа гэтая памылка не у вас іншы інструмент дыягностыкі, каб зрабіць тэст....

я паспрабаваў з дапамогай Texa , але ў scantool OBD , і няма памылак , адзіны інструмент, які выяўляе памылку і Запуск

rego88
03-11-2013, 02:16
праблема ? было ўмова папаўнення выпадку??? вы спрабавалі зняць помпу ў баку і паглядзець, з кучай, калі на дно емістасці c'? пілавінне??
аднаму, што ведаю я ? сутыкнуўся з падобнай праблемай.... l' аўтамабіль пасля rifornimeto вы ? гарыць, і не хацеў больш ведаць, пачынаючы, у бак падача помпы, змяняць па гарантыі ўсю сістэму ўпырску на volkswagen, тое ж самае.... не сыходзіў.... у рэшце рэшт вырашылі з vas, пры падключэнні онлайн-дыягностыкі ў сувязі з тэхнічнымі vw і вырашылі іх праблемы.... ніколі не выявіла.....

ecutano
03-11-2013, 08:51
праблема ? было ўмова папаўнення выпадку??? вы спрабавалі зняць помпу ў баку і паглядзець, з кучай, калі на дно емістасці c'? пілавінне??
аднаму, што ведаю я ? сутыкнуўся з падобнай праблемай.... l' аўтамабіль пасля rifornimeto вы ? гарыць, і не хацеў больш ведаць, пачынаючы, у бак падача помпы, змяняць па гарантыі ўсю сістэму ўпырску на volkswagen, тое ж самае.... не сыходзіў.... у рэшце рэшт вырашылі з vas, пры падключэнні онлайн-дыягностыкі ў сувязі з тэхнічнымі vw і вырашылі іх праблемы.... ніколі не выявіла.....

Паліўны помпа працуе , я не бачыў, калі есць пілавінне ў бак, але кажу вам, што блок кіравання рухавіком не кіруе рэгулятар на помпе высокага ціску і, такім чынам, не я ціску ў магістралі rail , на рэгулятар не паступае ток , у мяне толькі 12 вольт пры выключэнні рамкі на некалькі секунд.