Перегляд Повної Версії : презентація
всім привіт, я autoriparatore з кілька сивих волосин( be! кілька, ті, які мені залишилися) я люблю автомобілі , двигуни, незважаючи на я був змушений цікавитися магії heroes, але я також займає ця галузь техніки, до жаль, взуття, і, безсумнівно, мені потрібна ваша допомога, якщо буду в змозі я сподіваюся, що я теж допомогти, зараз мені здається доречним сказати вам, мою увагу" що б ви не робили, постарайтеся зробити це добре, в кінці кінців ми, хочуть того ж часу, але результат нічим не відрізняється від"
leandro89
02-11-2013, 13:24
ласкаво просимо, розкажіть, а як тебе звати, et?, і що місто? ви
biondo83
02-11-2013, 17:42
Ласкаво Просимо Лінус!
Backgroop
02-11-2013, 17:45
Привіт, Ласкаво просимо на форум і хороше продовження
msport (exil77grande)
02-11-2013, 18:32
привіт, лінус дайте нам більше інформації про себе.ваше ім'я нагадує мені ді-джей радіо діджей
carlo abarth
03-11-2013, 18:05
One Nation, One Station!!!
Привіт, вибачте, я забув, Генуї, але в даний час сукня-Chiavari GE, лінус і прізвисько, яке мені дали, починаючи від школи, storpiando моє прізвище, хтось нагадає,' комікси Шульц, дайте нам всередині
всім привіт, я autoriparatore з кілька сивих волосин( be! кілька, ті, які мені залишилися) я люблю автомобілі , двигуни, незважаючи на я був змушений цікавитися магії heroes, але я також займає ця галузь техніки, до жаль, взуття, і, безсумнівно, мені потрібна ваша допомога, якщо буду в змозі я сподіваюся, що я теж допомогти, зараз мені здається доречним сказати вам, мою увагу" що б ви не робили, постарайтеся зробити це добре, в кінці кінців ми, хочуть того ж часу, але результат нічим не відрізняється від"
Привіт і ласкаво просимо,ви говорите, добре, що ми, хочуть того ж часу у тому, щоб робити речі добре це чи погано,але між сказати і зробити там посеред моря !