Прагляд Поўнай Версіі : прэзентацыя
усім прывітанне, я autoriparatore з некалькі сівых валасоў( be! некалькі, тыя, якія мне засталіся) я люблю аўтамабілі , рухавікі, нягледзячы на я быў вымушаны цікавіцца магіі heroes, але я таксама займае гэтая галіна тэхнікі, на жаль, абутку, і, несумненна, мне патрэбна ваша дапамога, калі буду ў стане я спадзяюся, што я таксама дапамагчы, цяпер мне здаецца дарэчным сказаць вам, мае увагу" што б вы ні рабілі, паспрабуйце зрабіць гэта добра, у рэшце рэшт, мы, хочуць таго ж часу, але вынік нічым не адрозніваецца ад"
leandro89
02-11-2013, 13:24
сардэчна запрашаем, раскажыце, а як цябе завуць, et?, і што горад? вы
biondo83
02-11-2013, 17:42
Сардэчна Запрашаем Лінус!
Backgroop
02-11-2013, 17:45
Добры дзень, Дабро запрашаем на форум і добрае працяг
msport (exil77grande)
02-11-2013, 18:32
прывітанне, лінус дайце нам больш інфармацыі аб сабе.ваша імя нагадвае мне дзі-джэй радые дыджэй
carlo abarth
03-11-2013, 18:05
One Nation, One Station!!!
Прывітанне і дабро запрашаем
Прывітанне, прабачце, я забыўся, Генуі, але ў цяперашні час сукенка-Chiavari GE, лінус і мянушка, якое мне далі, пачынаючы ад школы, storpiando мае прозвішча, хто-то нагадае,' коміксы Шульц, дайце нам ўнутры
усім прывітанне, я autoriparatore з некалькі сівых валасоў( be! некалькі, тыя, якія мне засталіся) я люблю аўтамабілі , рухавікі, нягледзячы на я быў вымушаны цікавіцца магіі heroes, але я таксама займае гэтая галіна тэхнікі, на жаль, абутку, і, несумненна, мне патрэбна ваша дапамога, калі буду ў стане я спадзяюся, што я таксама дапамагчы, цяпер мне здаецца дарэчным сказаць вам, мае увагу" што б вы ні рабілі, паспрабуйце зрабіць гэта добра, у рэшце рэшт, мы, хочуць таго ж часу, але вынік нічым не адрозніваецца ад"
Прывітанне і дабро запрашаем,вы кажаце, добра, што мы, хочуць таго ж часу ў тым, каб рабіць рэчы добра гэта ці дрэнна,але паміж сказаць і зрабіць там пасярод мора !