КПК

Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту альфа 159 110kw ступеністая

barrags
02-11-2013, 10:27
Прывітанне ўсім я хацеў бы мець свае меркаванне на гэтую карту, таму што ў 5? і 6? мае некаторыя праблемы, то падымаецца хутка, а затым спыняецца раптам..., па меншай меры, у гэтым ? тое, што скардзіцца мой сябар. і быў выдалены fap і закрыцця egr
я прыкладаю файлы...
дзякуй

infinityecu
02-11-2013, 12:33
Прывітанне ўсім я хацеў бы мець свае меркаванне на гэтую карту, таму што ў 5? і 6? мае некаторыя праблемы, то падымаецца хутка, а затым спыняецца раптам..., па меншай меры, у гэтым ? тое, што скардзіцца мой сябар. і быў выдалены fap і закрыцця egr
я прыкладаю файлы...
дзякуй 5902

Прывітанне barrags слухай, я зірнуў на карту і, па мне, час ўпырску, карэкцыі, чаму? пачынаюцца ў 300 бар занадта нізкім, так, як на схеме, то ў вас турба падоўжаны на 8%, не дакранаючыся абмежавальніка,чаму? вы не закранулі чыгуначных і яго relarivo абмежавальнік? Valcola egr не ? цалкам закрыты, я не разумею, як вы зрабілі, каб закрыць яе пара, магчыма, вы можаце паспрабаваць паўтарыць трохі лепш кіравання крокам паказана..................Фаза ўпырску, прыведзены арыгінальныя, чаму? па-мойму, ты пакуль яшчэ не дасведчаны, ці я памыляюся? Без? што вы offendi..................Я спрабую даць вам адзін савет і ацэнку ў адпаведнасці з маей оптыкай :-)

barrags
02-11-2013, 12:57

манро
02-11-2013, 12:57
час barrags часткі moddare 300 бар і 8 мм3 дызель.....
я б сказаў, p? занадта рана...потым, аднак, калі вы не закране rail не ў тым сэнсе, moddare час пасля 1600 бар..
педаль патрабаваць каля 430 нм, так жа як і ў лім пара, але не перайсці, паглядзіце, што ў карце нм>iq, каб мець, што пара служаць 97mm3 дызель...ты ў наш час вы "зашчапка" 88mm3 больш або менш...тое, што пара не c'? ты..
турба мне не падабаецца, нічога не зрабілі гэта такім чынам, і, як кажа infinityecu не дакрануўся да яго абмежавальнікі на самай справе вы амаль 1,6 бар press turbo, але лім усе на врі ў 1,5....не вы d? няспраўнасці ў турба??
праблема, што "сцены" у 5? і 6? і прыпісаць, хутчэй за ўсе, для дасягнення...даруй врі і доказы...
я хацеў бы спытаць, якія гэтыя моды з драйвера..тыпу 1C1FAE і 1C7C98...
у астатнім то сказаў infinityecu....

barrags
02-11-2013, 12:58
выбачайце, я меў на ўвазе, winmap

на самай справе я зразумеў, што сані злегку муфты. для таго, набірае абароты, а затым апускаецца, каб падняцца паступова...

як прыходжу дадому, бачу ўсталяваць winols(я яго дзе-то), і я спрабую я змен, так што, магчыма, я пазнаю што-то. *манро я не магу сказаць табе гэтых адрасоў, таму што я не зрабіў гэта сам, але хацеў бы паглыбіць personalemte...пасля таго, як я адпраўлю тое, што зроблена мной...што я зрабіў ? толькі dpf і egr праз раз.

ugoboss
02-11-2013, 14:26

шчыра ce што-то, што не вернецца, што я магу прасіць, што вы іх ложка файлы, то няма абсалютна след egroff і dpf off, файлы, за выключэннем некалькіх змяненняў, яны egr і fap актыўных.

barrags
02-11-2013, 15:20
файл мне зрабіў мой сябар, я...я толькі зрабіць сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf з раз. я думаў, што, па меншай меры, два апошніх былі зробленыя прыстойна. ? лепш ecusafev2

ugoboss
02-11-2013, 16:16
файл мне зрабіў мой сябар, я...я толькі зрабіць сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf з раз. я думаў, што, па меншай меры, два апошніх былі зробленыя прыстойна. ? лепш ecusafev2

egr і fap не былі кранутыя, што вы чыталі.

infinityecu
02-11-2013, 17:29

Купіць galletto v2, калі gi? не c'? ты і пачынае рабіць вопыт, ты сам убачыш, што час ад часу што-то пачнеце інтэрпрэтаваць нават ты ;-)

msport (exil77grande)
02-11-2013, 19:01
Прывітанне barrags слухай, я зірнуў на карту і, па мне, час ўпырску, карэкцыі, чаму? пачынаюцца ў 300 бар занадта нізкім, так, як на схеме, то ў вас турба падоўжаны на 8%, не дакранаючыся абмежавальніка,чаму? вы не закранулі чыгуначных і яго relarivo абмежавальнік? Valcola egr не ? цалкам закрыты, я не разумею, як вы зрабілі, каб закрыць яе пара, магчыма, вы можаце паспрабаваць паўтарыць трохі лепш кіравання крокам паказана..................Фаза ўпырску, прыведзены арыгінальныя, чаму? па-мойму, ты пакуль яшчэ не дасведчаны, ці я памыляюся? Без? што вы offendi..................Я спрабую даць вам адзін савет і ацэнку ў адпаведнасці з маей оптыкай :-)

я хацеў бы ведаць, як вы зрабілі, каб праверыць, ці фамільныя ўкладанні ўбачыў, што вы не патрабаванні,ваш адказ павінен быць пераканаўчым, таму што есць 2 рэчы, ці вы мяне пераканаеце сябе добра, ці я вымушаны вітаць вас і barrags або толькі сябе, ці толькі яго паглядзім

infinityecu
02-11-2013, 19:20
я хацеў бы ведаць, як вы зрабілі, каб праверыць, ці фамільныя ўкладанні ўбачыў, што вы не патрабаванні,ваш адказ павінен быць пераканаўчым, таму што есць 2 рэчы, ці вы мяне пераканаеце сябе добра, ці я вымушаны вітаць вас і barrags або толькі сябе, ці толькі яго паглядзім

Выбачайце msport, але сумленна кажучы я бачыў абмеркаванне жа размешчана карыстальнікам на іншым форуме, і я зрабіў " капіяваць " і " уставіць думаючы, адказ, які я даў ім, не думаючы, што ўсе яшчэ тут ўкладання я не магу іх праглядаць :-) Pardonnnnnnnnnnnnnn

infinityecu
02-11-2013, 19:52
але пеўнік v2 таксама ўключае ў сябе праграмнае забеспячэнне для апрацоўкі карт, або ? толькі hw і sw для чытання файлаў? я, напрыклад, чытаць і пісаць я cmdflash.
тады я павінен сказаць, што часам caxxeggio з winmap....але, шчыра кажучы, не ведаю, з чаго пачаць.

а я спадзяюся, што не зрабілі беспарадак на форуме, таму што ў мяне не было намеру....я не ведаю, што я зрабіў, але калі што-то я зрабіў, прабачце, хлопцы.

Barrags я лічу, што няма нічога дрэннага на навучанне ў адным або больш? форум, у рэшце рэшт, вы не робіце нічога дрэннага, і я думаю, com спбгэту таксама я і іншыя робяць тое ж самае, і я думаю, што msport растлумачыць? і sar? згодны, дастаткова таго, што вы кажаце праўду? не схавацца, і ўсе працуе гладка, але потым, зачыніўшы дужкі, і вяртаючыся да нас: "гэта пеўнік v2, я магу толькі сказаць, што ? праграміст, які трэба чытаць і пісаць ecu, і, такім чынам, мець зносіны з ім, то праграмнае забеспячэнне, якое служыць у rimpappare ? яшчэ адна рэч, і есць шмат у звароце, як, напрыклад, ecm titanium,ecm2001, winols,map3d і інш....... затым, у рэшце рэшт ? справа звычкі і c'? хто яе выкарыстоўвае, і проста, і тых, хто выкарыстоўвае pi? у залежнасці ад таго, які circostana і мытні мы знойдзем , каб ваш файл, а я паўтараю вам сказаць, што вы павінны паступова набірацца вопыту, чытаючы, спрабуючы і пішу, часам нават ламаючы і аплачваючы наступствы, чаму? вопыт не толькі латкі, але вы павінны атрымаць guadagnandola з потым..............................Курсы дапамогуць вам зразумець больш? але доказаў, што ты робіш з аўто вы заўседы дапамагаюць лепш зразумець кожнага змены ў тым, што паводзіны машыны пу? ісці супраць

barrags
02-11-2013, 20:10
Я усталяваў winols..я знайшоў кіраўніцтва ў інтэрнэце....але ? казіно, таму што я не разумею, як, каб, калі трэба damos.....мне здаецца, цяжка, як autocad, калі я рабіў чарцеж :-))

infinityecu
02-11-2013, 20:47

Тое msport я ўжо адказаў нават у barrags практычна я падпісаўся нават на іншых форумах, акрамя гэтага, і я бачыў пост ідэнтычныя barrags у той atro сайт, таму? адказ прастадушна, не думаючы, што я не магу anocra прагляду укладанняў я скапіяваць і ўставіць як? што цюй? таму я прашу прабачэння за гэтую памылку, наіўна ок?

Я усталяваў winols..я знайшоў кіраўніцтва ў інтэрнэце....але ? казіно, таму што я не разумею, як, каб, калі трэба damos.....мне здаецца, цяжка, як autocad, калі я рабіў чарцеж :-))

Barrags я настойліва рэкамендую, перш чым выкарыстоўваць winols набыць-й? вопыт працы ў галіне вы не даведаецеся ўсе і адразу

msport (exil77grande)
02-11-2013, 22:05
Тое msport я ўжо адказаў нават у barrags практычна я падпісаўся нават на іншых форумах, акрамя гэтага, і я бачыў пост ідэнтычныя barrags у той atro сайт, таму? адказ прастадушна, не думаючы, што я не магу anocra прагляду укладанняў я скапіяваць і ўставіць як? што цюй? таму я прашу прабачэння за гэтую памылку, наіўна ок?

ок, пераканаўчы адказ.

barrags
02-11-2013, 22:53
Затым, як я мог coninciare? Я хачу дастаткова бачыў, - выдаткі раздуць, што я зрабіў, каб купіць, я дабраславіў cmd...:)

infinityecu
02-11-2013, 23:17
Затым, як я мог coninciare? Я хачу дастаткова бачыў, - выдаткі раздуць, што я зрабіў, каб купіць, я дабраславіў cmd...:)

Купіць прыгожы пеўнік v2 нават клон выдатнага якасці? і пачынаецца вы ўбачыце, што паступова вы даведаецеся, але калі не ў пачатку, ніколі не рабі нічога

barrags
02-11-2013, 23:33
Купіць прыгожы пеўнік v2 нават клон выдатнага якасці? і пачынаецца вы ўбачыце, што паступова вы даведаецеся, але калі не ў пачатку, ніколі не рабі нічога
Вы, я заўважыў, што вы купляеце досыць мала, а таксама edc 17, які з дапамогай cmd flash не раблю, таму што я не купіў загрузкі tricore, якая стаіць у сталіцы.
але што з гэтага ? у тым ліку і sw, для mappre з пеўнік? ? гэта я не разумею. Таму што я базу дадзеных з сотняй файлаў паміж врі і мод у мяне ўжо ў пк, таму што трэба, каб чытаць і пісаць у auro ў мяне. Таму мая ідэя ? пашукаць праграмнае забеспячэнне для пачаткоўцаў такім чынам, каб пачаць глядзець файлы, якія мне рабілі іншыя. Я кажу, добра? :-)

ugoboss
03-11-2013, 09:30
мяккая winmap, што і з gallo2 клон не працуе, але мне здаецца, што вы ўжо маеце, іншы soft вельмі добрыя і досыць простая ў засваенні і titanium, якія вы можаце знайсці ў сеткі, што мне цікава (і гэта тое, што я прасіў два разы, з чым вы іх партый, тыя файлы, што, калі вы навічок, вы пайшлі купляць cmd выдаткаваўшы на ўра.

msport (exil77grande)
03-11-2013, 10:04
файлы, якія ты дазволіў ім страціць хаця б тое, што не ад надзейнага крыніцы,якому вы давяраеце, для адпачынку, калі вы хочаце стаць гаспадаром мы арганізуем курсы падрыхтоўкі на 100% для атрымання дадатковай інфармацыі вы можаце звязацца з намі праз ***** пакінуўшы свой дастаўкі, і мы звяжамся з вамі на кароткі час,хто з намі цяпер працуе ў адзіночку, і тут на форуме есць па меншай меры 5 членаў, якія магу пацвердзіць.

leandro89
03-11-2013, 11:15
адзін з тых, хто пу? пацвердзіць гэта я, я зрабіў ход, а ? па-сапраўднаму унікальным.
уважлівы, якой пеўнік купіце, знаходзіцеся ў форуме абмеркаванне, дзе прызнаць, пеўнік добры, адзін дрэнны. не лічыцца з выдаткамі на набыцце гэтага прадукту, калі блокі есць ecu квашанай капусты

barrags
03-11-2013, 11:50
Ок, дзякуй. То я кажу, Данііл, з якой я ўжо запыт на працягу