Перегляд Повної Версії : defap Doblo 1.3mj-85cv-3455D182-51839150
привіт, хлопці ,
defap doblo у мене було трохи крупи, і я втратив оригінальні файли .
я відновив ecu в bdm пишу мікро-та flash, які мені були надані з defap і egr off і auto частина
зараз в ecu немає і немає помилок, але лампа двигуна і напис на дисплеї вказують, fap забиті.
я заявляю, що fap ще не був знищений фізично, але, як правило, defappo і помилки зникають, то видаляю fap.
якщо б вони були стерті dtc в flash я б подібна проблема?
дякую ....
Backgroop
02-11-2013, 09:11
Caio, не ? видалили добре, є swich's, пов'язані з загоряється лампа mil, і DTC's видалити додаток до post ін'єкції і стратегії регенерації
файл я взяв з форуму, тому я думаю, що зробив добре. проблема більша ? що я не можу написати мікро-правильно, чому? що ? від 516 і я пишу 513 . хто-те, що мені мікро цього ecu ? я не можу навіть завантажити нічого.
Backgroop
02-11-2013, 09:54
Поштовий файл, який має з Defap і бачимо, проблема,з якою інструмент написати??
я пишу з галло-v53 . в даний час з'? на карту, яка дала мені колега . тому що я і моя я не можу написати мікро. моя робить гніздо з форуму, так що я думаю, що він не може мати великі проблеми.
в теорії, мікро якщо в даний час в ecu і тієї ж сім'ї та програмного забезпечення, не повинен мати великих проблем замінити тільки спалаху. але так як автомобіль і в 50 км від лабораторії і клієнта, і поспішати я не можу дозволити собі помилитися, щось.
Backgroop
02-11-2013, 11:09
розмір flash і 2mb + мікро з галло v53 не робиш virtual read?? повинні повернути близько 2,5мб, де йде окрема частина мікро від flash після зміни зберіть все і написати
2,5 Мб їх читаю з бд , але я bdm з галло і читаю 2048, 513, 4.
також з ktag і дорівнює читання.
можливо, що єдиний інструмент, який читає micro 516 і bdm 100, і я не вважаю, мікро-ліжко або ktag або півень .
можливо, що єдиний інструмент, який читає micro 516 і bdm 100, і я не вважаю, мікро-ліжко або ktag або півень .
Ви, на жаль....я півень, тьху.... І файли ліжка з bdm 100 або ще kess... І компанії
Ми не можемо їх записати....на жаль, і так.... Поштовий файл, так хто тебе може дивитися.......я ще ніколи не робив цього типу машини...
в понеділок я отримую kess . ? сумісна з bdm 100? я маю на увазі з kess, я можу писати благословив micro 516kb??
в понеділок я отримую kess . ? сумісна з bdm 100? я маю на увазі з kess, я можу писати благословив micro 516kb??
Не знаю, за читання і подивіться, як ви іде, якщо і рівну написати....але вибачте, якщо у вас є якісь помилки читати файли навіть з півень, що хтось дивиться ce serv. Онлайн і бачать, що вони можуть зробити.....
Не знаю, за читання і подивіться, як ви іде, якщо і рівну написати....але вибачте, якщо у вас є якісь помилки читати файли навіть з півень, що хтось дивиться ce serv. Онлайн і бачать, що вони можуть зробити.....
файл я взяв з онлайн сервіс, а також вони тільки цього формату . я написав від одного з bdm і пішов дуже добре. але в якості доказу ми зібрали оригінальна карта думаючи, а потім замінити його mpps . тільки щось я не залишала ще писати з mpps.
потім цей друг зробив неправильно писати scrivendomi пошкоджений файл в мікро-і bdm не міг більше визнавати мікро. тому як тільки вдалося покласти його назад, як це було!? мити руки .
тепер ? все, проставлений, але у мене карту, яку я надав сервіс онлайн -, і мікро -, що дав мені друг, я не хотів би, що карта не сумісна з мікро .
? припущення, можливо, понеділка? я пишу тільки flash в bdm з галло, а ? все в порядку.
legendaryslave
02-11-2013, 12:42
я bakup conpleto ліжко з bdm100, якщо ви повинні були служити місце
leandro89
02-11-2013, 13:21
ви повинні виконати заміна dpf діагноз, так що всі лічильники йдуть до нуля, в тому числі % засмічення
я bakup conpleto ліжко з bdm100, якщо ви повинні були служити місце
ви повинні виконати заміна dpf діагноз, так що всі лічильники йдуть до нуля, в тому числі % засмічення
дякую тобі ? доказ того, що я зробив би, так чи інакше . понеділок? буде перше випробування.
msport (exil77grande)
02-11-2013, 17:49
бачив весь піст дуже бентежила riesumo що щоб уникнути непорозумінь на нашій роботі:
блок управління заблокований користувачем, всередині defap не зроблено нами, що було не дуже добре.
ми надіслали резервного копіювання в інший вимір, ніж той, що читає його bdm з defap працює, що він сам підтвердив, а потім машини в рух і dpf ок, але запрограмована з bdm його другові.
потім написав карту в послідовний з mpps ribloccando ебу і з ним bdm 100, який читає і пише з іншого розміру нашого резервного копіювання і не в змозі більше повернутися від свого друга, що він написав наш резервного копіювання ви біжите і " знову потребує ремонту.
сподіваюся, тепер все ясно одне одного.
Спасибі msport не дізнався б, краще підсумовувати,
Розслідування плутанини вийшло тільки я.
Висновок :
А. Пу? бути, що habbia gi? вирішити то я дізнаюся, в понеділок? в майстерні.
B. Мені потрібно або bdm 100 до теперішнього часу або файл у моє замовлення.
Дякую всім за співпрацю.
legendaryslave
02-11-2013, 20:11
Спасибі msport не дізнався б, краще підсумовувати,
Розслідування плутанини вийшло тільки я.
Висновок :
А. Пу? бути, що habbia gi? вирішити то я дізнаюся, в понеділок? в майстерні.
B. Мені потрібно або bdm 100 до теперішнього часу або файл у моє замовлення.
Дякую всім за співпрацю.
що б ваші вимірювання ? у будь-якому випадку, якщо ви заблокували flasch вам не потрібно файл на мікро
Мені пояснили, що flash, micro йдуть у парі, я просто боюся, що, змінивши тільки flash не їдьте-й?
Я намагаюся, якщо не починається я повернуся, мій друг bdm і зобов'язані писати.. хіхі
Ps. Коли ви пишете файл пошкоджений вірусом ,так що все в нуль ставить нас життя, а потім bdm не визнає, ще і блок управління. Пишу це тому, що? ? перший раз, коли я, трапляється, і, на щастя, я був в змозі повернутися.
Backgroop
02-11-2013, 20:41
Мені пояснили, що flash, micro йдуть у парі, я просто боюся, що, змінивши тільки flash не їдьте-й?
Я намагаюся, якщо не починається я повернуся, мій друг bdm і зобов'язані писати.. хіхі
Ps. Коли ви пишете файл пошкоджений вірусом ,так що все в нуль ставить нас життя, а потім bdm не визнає, ще і блок управління. Пишу це тому, що? ? перший раз, коли я, трапляється, і, на щастя, я був в змозі повернутися.
Якщо у вас є Mpps ви можете просто розрізати файл на 1 мб і записати без проблем мікро-і різні речі, вони ecu простих важко заблокувати, і більшість разів, що вони блокують iprendi переписавши файли
legendaryslave
02-11-2013, 20:49
не ? абсолютно вірно, якщо у вас упакованим в flasch тому що у вас написано, послідовний ви можете взяти будь-який файл цього soft 3455d182 і виріжте її і виправити її, правильно так: або ви користуєтеся ktag або fgtech або bdm або dissaldi в flasch і покладіть на програміста, велич і все ж, 2MEGA потім тобі мікро не дають абсолютно нічого.
що інструменти у вас є у вашому розпорядженні, я скажу вам, як це зробити?
Якщо у вас є Mpps ви можете просто розрізати файл на 1 мб і записати без проблем мікро-і різні речі, вони ecu простих, важко закріпити і maggioparte раз, які блокують iprendi переписавши файли
? те, що зробив, і це було чудово .в *******та ? було взяти flash 2 мегапіксельна і запишіть його в послідовний з галло. Я не бачив, що півень пише мікро-та flash складання 513 + 2048
Не повинно було трапитися я ? урок.
legendaryslave
02-11-2013, 21:50
? те, що зробив, і це було чудово .в *******та ? було взяти flash 2 мегапіксельна і запишіть його в послідовний з галло. Я не бачив, що півень пише мікро-та flash складання 513 + 2048
Не повинно було трапитися я ? урок.
? тоді відкрийте ecu атак bdm і записати тільки файл з 2mega з півень і проблема ? вирішена