Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : defap Doblo 1.3mj-85cv-3455D182-51839150

Alecsx
02-11-2013, 09:05
прывітанне, хлопцы ,

defap doblo у мяне было трохі круп, і я страціў арыгінальныя файлы .

я аднавіў ecu ў bdm пішу мікра-і flash, якія мне былі прадастаўлены з defap і egr off і auto частка

зараз у ecu няма і памылак няма, але лямпа рухавіка і надпіс на дысплеі паказваюць, fap забітыя.

Alecsx
02-11-2013, 09:10
я заяўляю, што fap яшчэ не быў фізічна выдалены, але, як правіла, defappo і памылкі зьнікаюць, то выдаляю fap.

калі б яны былі сцертыя dtc ў flash я б падобная праблема?

дзякуй ....

Backgroop
02-11-2013, 09:11
Caio, не ? выдалілі добра, есць swich's, звязаныя з загараецца лямпа mil, і DTC's выдаліць у дадатак да post ін'екцыі і стратэгіі рэгенерацыі

Alecsx
02-11-2013, 09:51
файл я ўзяў з форуму, таму я думаю, што зрабіў добра. праблема больш вялікая ? што я не магу напісаць мікра-правільна, чаму? што ? ад 516 і я пішу 513 . хто-тое, што мне мікра гэтага ecu ? я не магу спампаваць нічога.

Backgroop
02-11-2013, 09:54
Паштовы файл, які мае з Defap і бачым, праблема,з якой інструмент напісаць??

Alecsx
02-11-2013, 10:11
я пішу з гала-v53 . у цяперашні час c'? на карту, якая дала мне калега . таму што я і мая я не магу напісаць мікра. мая робіць гняздо з форуму, так што я думаю, што ен не можа мець вялікія праблемы.

Alecsx
02-11-2013, 10:13
у тэорыі, мікра калі ў цяперашні час у ecu і той жа сям'і і праграмнага забеспячэння, не мусіць мець вялікіх праблем замяніць толькі ўспышкі. але так як аўтамабіль і ў 50 км ад лабараторыі і кліента, і спяшацца я не магу дазволіць сабе памыліцца, што-то.

Backgroop
02-11-2013, 11:09
памер flash і 2mb + мікра з гала v53 не робіш virtual read?? павінны вярнуць каля 2,5мб, дзе ідзе асобная частка мікра ад flash пасля змены збярыце ўсе і напісаць

Alecsx
02-11-2013, 11:15
2,5 Мб іх чытаю з бд , але я bdm з гала і чытаю 2048, 513, 4.
таксама з ktag і роўная чытання.

Alecsx
02-11-2013, 11:16
магчыма, што адзіны інструмент, які чытае micro 516 і bdm 100, і я не лічу, мікра-ложак або ktag або певень .

michell
02-11-2013, 11:22
магчыма, што адзіны інструмент, які чытае micro 516 і bdm 100, і я не лічу, мікра-ложак або ktag або певень .

Вы, на жаль ....я певень, цьфу.... І файлы ложку з bdm 100 ці яшчэ kess І кампаніі...
Мы не можам іх запісаць....на жаль, і так.... Пошту файл, дык хто-то цябе можа глядзець.......я яшчэ не ніколі не рабіў гэтага тыпу машыны...

Alecsx
02-11-2013, 11:25
у панядзелак я атрымліваю kess . ? сумяшчальная з bdm 100? я маю на ўвазе з kess, я магу пісаць блаславіў micro 516kb??

michell
02-11-2013, 11:29
у панядзелак я атрымліваю kess . ? сумяшчальная з bdm 100? я маю на ўвазе з kess, я магу пісаць блаславіў micro 516kb??

Не ведаю, за чытанне і паглядзіце, як вы сыходзіць, калі і роўную напісаць....але прабачце, калі у вас есць нейкія памылкі чытаць файлы нават з певень, што хто-то глядзіць ce serv. Анлайн і бачаць, што яны могуць зрабіць.....

Alecsx
02-11-2013, 11:53
Не ведаю, за чытанне і паглядзіце, як вы сыходзіць, калі і роўную напісаць....але прабачце, калі у вас есць нейкія памылкі чытаць файлы нават з певень, што хто-то глядзіць ce serv. Анлайн і бачаць, што яны могуць зрабіць.....

файл я ўзяў з онлайн сэрвіс, а таксама яны толькі гэтага фармату . я напісаў ад аднаго з bdm і пайшоў benissimo. але ў якасці доказу мы сабралі арыгінальная карта думаючы, а затым замяніць яго mpps . толькі што то я не пакідала яшчэ пісаць з mpps.
потым гэты сябар зрабіў няправільна пісаць scrivendomi пашкоджаны файл у мікра-і bdm не мог больш прызнаваць мікра. таму як толькі ўдалося пакласці яго назад, як гэта было!? мыць рукі .
цяпер ? усе, слыннай, але ў мяне карту, якую я падаў сэрвіс онлайн -, і мікра -, што даў мне сябар, я не хацеў бы, што карта не сумяшчальная з мікра .
? здагадка, магчыма, панядзелка? я пішу толькі flash ў bdm з гала, а ? усе ў парадку.

legendaryslave
02-11-2013, 12:42
я bakup conpleto ложак з bdm100, калі вы павінны былі служыць месца

leandro89
02-11-2013, 13:21
вы павінны выканаць замена dpf дыягназ, так што ўсе лічыльнікі ідуць да нуля, у тым ліку % засмечвання

Alecsx
02-11-2013, 15:41
я bakup conpleto ложак з bdm100, калі вы павінны былі служыць месца

вы павінны выканаць замена dpf дыягназ, так што ўсе лічыльнікі ідуць да нуля, у тым ліку % засмечвання
дзякую цябе ? доказ таго, што я зрабіў бы, так ці інакш . панядзелак? будзе першае выпрабаванне.

msport (exil77grande)
02-11-2013, 17:49
бачыў увесь пост вельмі бянтэжыла riesumo што ў пазбяганне непаразуменняў на нашай працы:

блок кіравання заблакаваны карыстальнікам, усярэдзіне defap не зроблена намі, што было не вельмі добра.
мы паслалі рэзервовага капіявання ў іншае вымярэнне, чым тое, што чытае яго bdm з defap працуе, што ен сам пацьвердзіў, а затым машыны ў рух і dpf ок, але запраграмавана з bdm яго аднаго.
потым напісаў карту ў паслядоўны з mpps ribloccando эбу і з ім bdm 100, які чытае і піша з іншага памеру нашага рэзервовага капіявання і не ў стане больш вярнуцца ад свайго сябра, што ен напісаў наш рэзервовага капіявання вы бяжыце і " зноў мае патрэбу ў рамонце.
спадзяюся, цяпер ясна ўсе адзін аднаго.

Alecsx
02-11-2013, 20:02
Дзякуй msport не пазнаў бы, лепш сумаваць,
Расследаванне блытаніны атрымалася толькі я.
Выснова :
А Пу? быць, што habbia gi? вырашыць тое я даведаюся, у панядзелак? у майстэрні.
B. Мне трэба або bdm 100 да цяперашняга часу або файл у мой заказ.

Дзякуй усім за супрацоўніцтва.

legendaryslave
02-11-2013, 20:11
Дзякуй msport не пазнаў бы, лепш сумаваць,
Расследаванне блытаніны атрымалася толькі я.
Выснова :
А Пу? быць, што habbia gi? вырашыць тое я даведаюся, у панядзелак? у майстэрні.
B. Мне трэба або bdm 100 да цяперашняга часу або файл у мой заказ.

Дзякуй усім за супрацоўніцтва.

што б вашыя вымярэння ? у любым выпадку, калі вы заблакавалі flasch вам не патрабуецца файл на мікра

Alecsx
02-11-2013, 20:36
Мне патлумачылі, што flash і micro ідуць у пары, я проста баюся, што, змяніўшы толькі flash не едзьце-й?
Я спрабую, калі не пачынаецца я вярнуся, мой сябар bdm і абавязаны пісаць.. хихи

Ps. Калі вы пішаце файл пашкоджаны вірусам ,так што ўсе ў нуль ставіць нас жыцце, а затым bdm не прызнае, яшчэ і блок кіравання. Пішу гэта таму, што? ? першы раз, калі я, здараецца, і, на шчасце, я быў у стане вярнуцца.

Backgroop
02-11-2013, 20:41
Мне патлумачылі, што flash і micro ідуць у пары, я проста баюся, што, змяніўшы толькі flash не едзьце-й?
Я спрабую, калі не пачынаецца я вярнуся, мой сябар bdm і абавязаны пісаць.. хихи

Ps. Калі вы пішаце файл пашкоджаны вірусам ,так што ўсе ў нуль ставіць нас жыцце, а затым bdm не прызнае, яшчэ і блок кіравання. Пішу гэта таму, што? ? першы раз, калі я, здараецца, і, на шчасце, я быў у стане вярнуцца.

Калі ў вас есць Mpps вы можаце проста разрэзаць файл на 1 мб і запісаць без праблем мікра-і розныя рэчы, яны ecu простых цяжка заблакаваць, і большасць раз, што яны блакуюць iprendi перапісаўшы файлы

legendaryslave
02-11-2013, 20:49

не ? абсалютна дакладна, калі ў вас спакаваным у flasch таму што ў вас напісана, паслядоўны вы можаце ўзяць любы файл гэтага soft 3455d182 і выражыце яе і выправіць яе, правільна так: ці вы карыстаецеся ktag або fgtech або bdm або dissaldi у flasch і пакладзеце на праграміста, веліч і ўсе ж, 2MEGA затым табе мікра не даюць абсалютна нічога.
што інструменты ў вас есць у вашым распараджэнні, я скажу вам, як гэта зрабіць?

Alecsx
02-11-2013, 21:35
Калі ў вас есць Mpps вы можаце проста разрэзаць файл на 1 мб і запісаць без праблем мікра-і розныя рэчы, яны ecu простых, цяжка замацаваць і maggioparte раз, якія блакуюць iprendi перапісаўшы файлы

? тое, што зрабіў, і гэта было выдатна .у *******тая ? было ўзяць flash 2 мегапіксэльная і запішыце яго ў паслядоўны з гала. Я не бачыў, што певень піша мікра-і flash зборкі 513 + 2048

Не павінна было здарыцца я ? ўрок.

legendaryslave
02-11-2013, 21:50
? тое, што зрабіў, і гэта было выдатна .у *******тая ? было ўзяць flash 2 мегапіксэльная і запішыце яго ў паслядоўны з гала. Я не бачыў, што певень піша мікра-і flash зборкі 513 + 2048

Не павінна было здарыцца я ? ўрок.

? тады адкрыйце ecu нападаў bdm і запісаць толькі файл 2mega з певень і праблема ? вырашана