Перегляд Повної Версії : fap off mazda6 x espertissimi
у вас є спосіб перевірити цей файл і перевірити його? я після того, як я зійшов з машини, двоюрідний брат моєї дружини, і після того, як побудували емулятор на мініатюрному з моїм другом прямо зараз не можу перевірити його автомобіль знаходиться за кордоном.
може бути, зрозуміти x
спасибі.
msport (exil77grande)
23-08-2012, 08:39
важко перевірити,ми хотіли б морську свинку, але зараз нічого,крім цього необхідно також відповідне обладнання.
magi1984
23-08-2012, 10:59
як я сказав би час назад, я зробив mazda 5 і mazda 6, і проблем не піду, вони ніколи не даних, тепер вони не з мого пк, сьогодні в другій половині дня я можу порівняти ваш файл з тим в моєму розпорядженні, і подивитися, якщо ? однакова чи ні.
ви, як прикріпити файл, що оригінал?
EDIT: ваш файл ? досить відрізняється від того, що я, я, я не впевнений, що функції...
як я сказав би час назад, я зробив mazda 5 і mazda 6, і проблем не піду, вони ніколи не даних, тепер вони не з мого пк, сьогодні в другій половині дня я можу порівняти ваш файл з тим в моєму розпорядженні, і подивитися, якщо ? однакова чи ні.
ви, як прикріпити файл, що оригінал?
EDIT: ваш файл ? досить відрізняється від того, що я, я, я не впевнений, що функції...
що можна змінити? а може бути, я знайшов автомобіль, де я можу це довести, ми сподіваємося, функції, ми б вирішити в майбутньому.
magi1984
23-08-2012, 20:24
зміни p? речі...? без того, що вихідний файл може бути різною карту з-за різних чисел hw і sw...ось чому? я запитав вас, якщо у вас оригінал?, щоб ви могли порівняти з оригіналом автомобіля, що я і зробив
msport (exil77grande)
23-08-2012, 22:09
Якщо у вас є морська свинка, я можу вам безкоштовно файл для перевірки.
один мій друг повинен звернутися до власника, подивимося, чи зможемо ми.
sportknight
31-07-2014, 16:17
вибачте,хлопці, mazda 6 2010 року, що ecu монтує? чому? документи, v53 мені кажуть, що delphi, в той час як kess, мені кажуть denso
delphi тому в послідовний,denso jtag renesas
для defap у випадку з delphi я читав, що добре, коли,для denso свіфт?
вибачте,хлопці, mazda 6 2010 року, що ecu монтує? чому? документи, v53 мені кажуть, що delphi, в той час як kess, мені кажуть denso
delphi тому в послідовний,denso jtag renesas
для defap у випадку з delphi я читав, що добре, коли,для denso свіфт?
монтує denso rf7 або rf8 з kess v2 робиться через бд:)