Прагляд Поўнай Версіі : fap off mazda6 x espertissimi
у вас есць спосаб праверыць гэты файл і праверыць яго? я пасля таго, як я сышоў з машыны, стрыечны брат маей жонкі, і пасля таго, як пабудавалі эмулятар на мініятурным з маім сябрам прама цяпер не магу праверыць яго аўтамабіль знаходзіцца за мяжой.
можа быць, зразумець x
дзякуй.
msport (exil77grande)
23-08-2012, 08:39
цяжка праверыць яго,мы хацелі б марскую свінку, але цяпер нічога,акрамя гэтага неабходна таксама адпаведнае абсталяванне.
magi1984
23-08-2012, 10:59
як я сказаў час назад, я зрабіў mazda 5 і mazda 6, і праблем не пайду, яны ніколі не даных, цяпер яны не з майго пк, сення ў другой палове дня я магу параўнаць ваш файл з тым у маім распараджэнні, і паглядзець, калі ? аднолькавае ці не.
вы, як прымацаваць файл, арыгінал?
EDIT: ваш файл ? даволі адрозніваецца ад таго, што я, я, я не ўпэўнены, што функцыі...
як я сказаў час назад, я зрабіў mazda 5 і mazda 6, і праблем не пайду, яны ніколі не даных, цяпер яны не з майго пк, сення ў другой палове дня я магу параўнаць ваш файл з тым у маім распараджэнні, і паглядзець, калі ? аднолькавае ці не.
вы, як прымацаваць файл, арыгінал?
EDIT: ваш файл ? даволі адрозніваецца ад таго, што я, я, я не ўпэўнены, што функцыі...
што можна змяніць? а можа быць, я знайшоў аўтамабіль, дзе я магу гэта даказаць, мы спадзяемся, функцыі, мы б вырашыць у будучыні.
magi1984
23-08-2012, 20:24
змены p? рэчы...? без таго, зыходны файл можа быць рознай карту з-за розных лікаў hw і sw...вось чаму? я спытаў вас, калі ў вас арыгінал?, каб вы маглі параўнаць з арыгіналам аўтамабіля, што я і зрабіў
msport (exil77grande)
23-08-2012, 22:09
Калі ў вас есць марская свінка, я магу вам бясплатна файл для праверкі.
адзін мой сябар павінен звярнуцца да ўладальніку, паглядзім, ці зможам мы.
sportknight
31-07-2014, 16:17
выбачайце,хлопцы, mazda 6 2010 года, што ecu мантуе? чаму? дакументы, v53 мне кажуць, што delphi, у той час як kess, мне кажуць denso
delphi таму ў паслядоўны,denso jtag renesas
для defap ў выпадку з delphi я чытаў, што добра, калі,для denso свіфт?
выбачайце,хлопцы, mazda 6 2010 года, што ecu мантуе? чаму? дакументы, v53 мне кажуць, што delphi, у той час як kess, мне кажуць denso
delphi таму ў паслядоўны,denso jtag renesas
для defap ў выпадку з delphi я чытаў, што добра, калі,для denso свіфт?
мантуе denso rf7 або rf8 з kess v2 робіцца праз бд:)