Прагляд Поўнай Версіі : Праблема citroen c4
freddyecu
01-11-2013, 14:19
Прывітанне ўсім у мяне праблема на квадратныя МАШЫНЫ ... я бачу на дысплеі гика н рэактар актыўны... нічога Не працуе ne электрычныя шкла n'? вы пу? зняць тармазной. Рукой..., Калі scollego батарэі надпіс знікае, але не роўныя часткі, вы чуеце толькі rel?... Праз некаторы час з'яўляецца зноў надпіс на disppay...вы ведаеце, x выпадку тое, што пу? быць... загадзя дзякую
Backgroop
01-11-2013, 14:22
Caio, як правіла, гэта стратэгіі энергазберажэння рэалізаваны з-за недахопу зарада генератара, у мяне есць праблемы ў сістэме зарадкі харчавання (максі засцерагальнікі кропак, масы і т. д.)
pabloescobar
01-11-2013, 17:37
Але тое, што год
explode82
01-11-2013, 23:39
я б сказаў, каб праверыць акумулятар,можа быць, паспрабаваць з адным, што вы ведаеце, быць добрым і бачыць, што адбываецца
leandro89
02-11-2013, 00:03
я пекіна? на c4 2.0 136cv, акумулятара там не аказалася, аднак на некаторых з гэтых машын, пасля tot секунды або хвіліны), уключыць функцыю эканомікі, незалежна ад зарада батарэі
Я падзяляю з Leandro89, c'? сістэма, якая пасля р? што ты з выявай ўключана адключэнне наконт правільнага індэкса і іншыя рэчы....што за калі ? добра, але калі вы робіце некаторыя элементы кіравання, часам ставіць вас у неспакой няма, выключыце і пакіньце рамках выключаны імгненне, і ўсе rifunziona.
Добры дзень, а акумулятар туды ? здарылася са мной, і змяніў batt вырашана tt
Вы ? давялося ж мне акумулятар меншай магутнасці проста cambiaria і ўсе ок, але не ? адзіны тып АЎТАМАБІЛЯЎ, якія ў гэтай сістэме
cinqueturbo
09-11-2013, 15:35
Я не хачу верыць, што пасля 8 дзен па-ранейшаму нерухома стаіць machina?
ты не інструмент, каб паспрабаваць акумулятары паспрабуйце з гэтым я ўзяў адзін, і я скажу вам, што часам вы, захаваць жыцце вам пазбегнуць вялікіх сталовых.....
enzopezzano
14-11-2013, 11:16
на аўтамабілях групы psa рэжым? эканом-класа і заўседы. нават калі напружанне акумулятара падае ніжэй за 10 вольт пры запуску, рухавік працуе рэгулярна, але на ecu ідзе ў блок і не дазваляе запуск. як ужо? ? сказалі, пакладзеце батарэю на новую.