Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта smart 600 turbo бензін
infinityecu
31-10-2013, 19:26
Усім прывітанне, я хацеў бы погляд на карту smart 600, можа быць, вы думаеце, мы былі б змены зрабіць, чаму? я ? было паслана яшчэ мой сябар, які зрабіў гэта замест золата, і мод вам слова :-)
Backgroop
31-10-2013, 19:49
Caio ваша карта не мае нічога асаблівага, акрамя авансаў дадзеных няправільна, адсутнічаюць некаторыя карты ўпырску і ціску турба, не ? зменена, адзінае, што можна адзначыць, паставіўшы яго на аўтамабіль ? абмежавальнік абаротаў пераехаў
infinityecu
31-10-2013, 20:08
Caio ваша карта не мае нічога асаблівага, акрамя авансаў дадзеных няправільна, адсутнічаюць некаторыя карты ўпырску і ціску турба, не ? зменена, адзінае, што можна адзначыць, паставіўшы яго на аўтамабіль ? абмежавальнік абаротаў пераехаў
Дзякуй за адказ, але ў выніку карту не ? мая я яму гатую ў гэты час і, магчыма, як я скончу пасля плаката? дзякуй
Вось файл зроблены ў гэты час, з самага пачатку я паставіў гэты файл на форум менавіта таму, што? я ніколі не рабіў smart 600 turbo, таму ўсе парады прымаюцца ;-)
Backgroop
31-10-2013, 21:00
Прывітанне, файл не падыходзіць, той жа перадаплату вы не робіце такім чынам, cos? за затрымкі і вельмі не мала, час ўпырску занадта высокія, я б парэкамендаваў вам знізіць іх, каб не рызыкаваць autoaccensioni, ціск турбо-вы можаце пакінуць у пу? ісці добра такім чынам, вы размесціце файлаў так што вы разумееце, як змяніць авансы.
infinityecu
31-10-2013, 23:19
Прывітанне, файл не падыходзіць, той жа перадаплату вы не робіце такім чынам, cos? за затрымкі і вельмі не мала, час ўпырску занадта высокія, я б парэкамендаваў вам знізіць іх, каб не рызыкаваць autoaccensioni, ціск турбо-вы можаце пакінуць у пу? ісці добра такім чынам, вы размесціце файлаў так што вы разумееце, як змяніць авансы.
5888
На жаль, я не магу спампаваць нічога, каб цяпер яго rivedr? у момант, калі вы зможаце? гэта зрабіць, і тады прабачце, што backgroop што вы маеце на ўвазе для самазагаранне????
5888[/QUOTE]
У той жа час вы не можаце прагледзець авансавыя плацяжы я вырашыў паехаць туды паступова, як вам здаецца, гэты крок???? Дзякуй за дапамогу
прадбачыць, 8 градусаў на турба трэба мець ul некаторыя ідэі, ясна, што, калі вы ў назад.
вам застаецца шмат карт. дасягненняў, хай врі цяпер. націсніце prex turbo і lim turbo. ін'екцыі парз , поўнай нагрузкі, педалі або пара.
паспрабуйце, калі машына ў парадку, то дадаць 2 градусаў з авансаў. зрабіць мод на бензін!!! як дызель , трэба быць асцярожным, калі я не ведаю, caxxi :).большасць карт з'яўляюцца 8-разрадны..... добрая праца
infinityecu
01-11-2013, 01:40
прадбачыць, 8 градусаў на турба трэба мець ul некаторыя ідэі, ясна, што, калі вы ў назад.
вам застаецца шмат карт. дасягненняў, хай врі цяпер. націсніце prex turbo і lim turbo. ін'екцыі парз , поўнай нагрузкі, педалі або пара.
паспрабуйце, калі машына ў парадку, то дадаць 2 градусаў з авансаў. зрабіць мод на бензін!!! як дызель , трэба быць асцярожным, калі я не ведаю, caxxi :).большасць карт з'яўляюцца 8-разрадны..... добрая праца
Вялікі дзякуй за ваша паведамленне jolidj, абмежавальнік turbo, на які адрас, я лічу, улічваючы, што паміж запісамі ў карту мне не сыходзіць, а затым з крокам 4, па-твойму, пасля яго зарадкі на аўто, вы думаеце, што не ідзе, або ідзе, але можна зрабіць больш?
Паглядзець некаторыя cos? як вам здаецца, дзякуючы (Авансы зменшаны павелічэнне абаротаў-й? высокія, як выезд turbo, паніжаны ) ;-)
табе прывітанне пісаў вышэй , авансавых на врі і выпрабаванне машыны , вядома, што вы можаце зрабіць . паспрабуйце і вы кажаце ....
infinityecu
01-11-2013, 14:11
табе прывітанне пісаў вышэй , авансавых на врі і выпрабаванне машыны , вядома, што вы можаце зрабіць . паспрабуйце і вы кажаце ....
Ды, дзякуй, я меў на ўвазе, калі магчыма, уключыўшы ў яе крок, што я зрабіў, можа, па-твойму, існуе праблема аднаўлення
roby2040
01-11-2013, 19:56
прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі з пеўнік або kwp plus2000 ці магу я падключыць obd smart спампаваць файл врі з павагай 600cc
infinityecu
01-11-2013, 20:12
прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі з пеўнік або kwp plus2000 ці магу я падключыць obd smart спампаваць файл врі з павагай 600cc
Добры дзень, гэта файл, які я ведаю, з петушку v2 вы можаце зрабіць гэта, але я не магу табе сказаць праўду? з kwp plus2000 калі вы можаце зрабіць гэта
каб прачытаць яго, трэба пакласці яго ў boot, пеўнік вы маеце на ўвазе 1250.
roby2040
01-11-2013, 21:13
galletto 1260, калі nn error
galletto 1260, калі nn error
роўныя.
infinityecu
01-11-2013, 21:29
каб прачытаць яго, трэба пакласці яго ў boot, пеўнік вы маеце на ўвазе 1250.
АЛЕ прабачце уга таксама для galletto v2, трэба пакласці яго ў boot, каб прачытаць????