Вхід

Перегляд Повної Версії : опитування, керівництва

giarras
22-08-2012, 22:52
скільки разів ви шукали робоча нарада керівництва?
вам би хотілося знайти в цьому форумі?
ми могли б присвятити розділ автомобілі і в розділі мото.
і ясно, що вона приймає ок з наших адміністраторів в іншому я подбаю.

klajdin
23-08-2012, 00:35
по-моєму, було б дуже корисно, програми, як ******** нам дають багато інформації, але не замінюють все керівництво по ремонту

zioweb
23-08-2012, 08:37
Керівництва майстерні буде велика справа, особливо для іномарок.
I, fiat, alfa і lancia знаходяться, але mercedes і smart, щоб сказати, я ніколи не tovati.

giarras
23-08-2012, 08:38
Керівництва майстерні буде велика справа, особливо для іномарок.
I, fiat, alfa і lancia знаходяться, але mercedes і smart, щоб сказати, я ніколи не tovati.

що вам потрібно, зокрема?

msport (exil77grande)
23-08-2012, 08:44
скільки разів ви шукали робоча нарада керівництва?
вам би хотілося знайти в цьому форумі?
ми могли б присвятити розділ автомобілі і в розділі мото.
і ясно, що вона приймає ок з наших адміністраторів в іншому я подбаю.

як ми хочемо назвати розділ?
так provvedo, наприклад, вставити її і тоді, якщо у вас є матеріал, і поставити звичайні запобіжні заходи pass т. д. а також.

zioweb
23-08-2012, 09:50
що вам потрібно, зокрема?

я б не подумали, керівництва для розумних, процедури зняття і установка :)
потім, якщо ви знайдете деякі програми, diagostico і калібрування ебу (типу обмін і т. д..) буде топ.

у мене смарт, і кожен раз, коли мені доведеться йти в mercedes, щоб з простих речей, які я зроблю, тільки, як я роблю для fiat/alfa/lancia, завдяки multiscan...

можливо, якщо б навіть для renault :)

як ми хочемо назвати розділ?
так provvedo, наприклад, вставити її і тоді, якщо у вас є матеріал, і поставити звичайні запобіжні заходи pass т. д. а також.

Може бути, це "керівництва майстерні" може йти вже? добре, що ви говорите?

klajdin
23-08-2012, 10:22
я б не подумали, керівництва для розумних, процедури зняття і установка :)
потім, якщо ви знайдете деякі програми, diagostico і калібрування ебу (типу обмін і т. д..) буде топ.

у мене смарт, і кожен раз, коли мені доведеться йти в mercedes, щоб з простих речей, які я зроблю, тільки, як я роблю для fiat/alfa/lancia, завдяки multiscan...

можливо, якщо б навіть для renault :)
що стосується програмного забезпечення діагностики я s? що потрібно ставити на Das Xentry, який працює з спеціальний інтерфейс, і ви можете дійсно зробити все, і програми, що вся інформація, послуги та інструкції по ремонту знаходяться ( Wis Standalone ", але не ? просто їх встановити і тоді вони досить важкі ( 3 dvd ) , не знаю, чи то навколо існує інший..

zioweb
23-08-2012, 14:11

klajdin
23-08-2012, 14:51

та я знаю ! ціни коливається від $ 350, думаєте, що я взяв тільки для мого C220, і я можу сказати, що з усіх разів, що я використовував..діагностика,скидання, кодування, ключі та ін. ? gi? оплачується лише( діагноз на MB навколо ? 45) тоді я ? довелося також кілька клопітно так.., а якщо тобі потрібна посилання для м'якої скажи мені, добре !