Прагляд Поўнай Версіі : апытанне, кіраўніцтва
колькі разоў вы шукалі рабочую нараду кіраўніцтва?
вам бы хацелася знайсці ў гэтым форуме?
мы маглі б прысвяціць раздзел аўтамабілі і ў раздзеле мота.
і ясна, што яна прымае ок з нашых адміністратараў у астатнім я паклапачуся.
па мне было б вельмі карысна, такія праграмы, як ******** нам даюць шмат інфармацыі, але не замяняюць цалкам manual
Кіраўніцтва майстэрні будзе вялікая справа, асабліва для іншамарак.
I, fiat, alfa і lancia знаходзяцца, але mercedes і smart, каб сказаць, я ніколі не tovati.
Кіраўніцтва майстэрні будзе вялікая справа, асабліва для іншамарак.
I, fiat, alfa і lancia знаходзяцца, але mercedes і smart, каб сказаць, я ніколі не tovati.
што вам трэба, ў прыватнасці?
msport (exil77grande)
23-08-2012, 08:44
колькі разоў вы шукалі рабочую нараду кіраўніцтва?
вам бы хацелася знайсці ў гэтым форуме?
мы маглі б прысвяціць раздзел аўтамабілі і ў раздзеле мота.
і ясна, што яна прымае ок з нашых адміністратараў у астатнім я паклапачуся.
як мы хочам назваць раздзел?
так provvedo, напрыклад, уставіць яе і тады, калі ў вас есьць матэрыял, і паставіць звычайныя меры засцярогі pass г.д. да а таксама.
што вам трэба, ў прыватнасці?
я б не падумалі, кіраўніцтва для разумных, працэдуры, зняцце і ўстаноўка :)
затым, калі вы знойдзеце некаторыя праграмы, diagostico і каліброўкі эбу (тыпу абмен і г.д.) быў бы топ.
у мяне смарт, і кожны раз, калі мне давядзецца ісці ў mercedes, каб з простых рэчаў, якія я зраблю, толькі, як я раблю для fiat/alfa/lancia, дзякуючы multiscan...
магчыма, калі б нават для renault :)
як мы хочам назваць раздзел?
так provvedo, напрыклад, уставіць яе і тады, калі ў вас есьць матэрыял, і паставіць звычайныя меры засцярогі pass г.д. да а таксама.
Можа быць, гэта "кіраўніцтва майстэрні" можа ісці ўжо? добра, што вы кажаце?
я б не падумалі, кіраўніцтва для разумных, працэдуры, зняцце і ўстаноўка :)
затым, калі вы знойдзеце некаторыя праграмы, diagostico і каліброўкі эбу (тыпу абмен і г.д.) быў бы топ.
у мяне смарт, і кожны раз, калі мне давядзецца ісці ў mercedes, каб з простых рэчаў, якія я зраблю, толькі, як я раблю для fiat/alfa/lancia, дзякуючы multiscan...
магчыма, калі б нават для renault :)
што тычыцца праграмнага забеспячэння дыягностыкі я s? што трэба ставіць на Das Xentry, які працуе з спецыяльны інтэрфейс, і вы можаце сапраўды зрабіць усе, і праграмы, уся інфармацыя, паслугі і інструкцыі па рамонце знаходзяцца ( Wis Standalone ", але не ? проста іх усталяваць і тады яны даволі цяжкія ( 3 dvd ) , не ведаю, ці то вакол існуе іншы..
ды я ведаю ! цэны вагаецца ад $ 350, думаеце, што я ўзяў толькі для майго C220, і я магу сказаць, што з усіх разоў, што я выкарыстаў..дыягностыка,скід, кадоўкі, ключы і інш.? gi? аплачваецца толькі( дыягназ на MB вакол ? 45) тады я ? давялося таксама некалькі моташна так.., а калі табе патрэбна спасылка для мяккай скажы мне, добра !