Прагляд Поўнай Версіі : Пеўнік,mpps,kess...які выбраць??? савет
прывітанне ўсім,
я павінен купіць інструмент для чытання праз паслядоўны порт, а таксама на экскурсійнае...мне трэба, каб мець магчымасць чытаць і пісаць ecu, што bdm не падтрымлівае...
Я чытаў гэтыя інтэрфейсы: galletto, fgtech,kess,mpps....у чым? лепшы?
загадзя дзякую!
sportknight
31-10-2013, 13:14
hemce іх мільярды гэтыя абмеркавання...а гэта заўседы залежыць ад таго, колькі вы хочаце патраціць, і што вы, што твар
мап gallov2 ? добры кампраміс паміж коштам і прадукцыйнасцю
Я разглядаю, калі ўзяць K-Tag
і добра ў спалучэнні, вы марнуеце што-то яшчэ (не мала), і працаваць добра, адзіны недахоп, па-ранейшаму 60 маркер kessv2
infinityecu
31-10-2013, 14:21
Я разглядаю, калі ўзяць K-Tag
Ну конрад, на жаль ? так што, калі ў вас есць крыху ўдачы, і вы не там ен трохі асцярожныя пры куплі з клонаў, не ? тая ж гісторыя золата, таму версіі 48 50 51 52 53 на самай справе не існуе, адзінае, што ? на самай справе дзейнічае, напрыклад, у маім выпадку, пасля таго як яны выдаткавалі 250 еўра клон там працу выдатна без праблем, як у школе, што ў паслядоўны, але, на жаль, не для ўсіх ? cos? сапраўды, большасць, я бачу, што трацяць грошы, і я бяру толькі рабаванне
і добра ў спалучэнні, вы марнуеце што-то яшчэ (не мала), і працаваць добра, адзіны недахоп, па-ранейшаму 60 маркер kessv2
Ugoboss што б зразумець, для маркера, калі я магу ведаць? Чаму? ? новае слова для мяне..............
V. V., вы маеце рацыю, што марнаваць грошы на абсталяванне, вы працуеце ўсе лепш і лепш гэта паведамленне.....Толькі тое, што часам, нават у афіцыйных абсталявання робяць іх errorini такім чынам ? увесь пытанне, у асноўным, намаганняў і волі тых, хто працуе і тады, як кажуць, "інструменты робяць шаблон"? я паўтараю вам, я і мой інструмент, я сапраўды не магу скардзіцца sar? чаму? кожны раз, калі я выконваю працу, я заўседы трымаю вочы адкрытымі, і пальцы скрыжаванымі?! haahua XD :-)
маркеры з'яўляюцца святыя пісанні, якія можна выконваць пасля гэтага? завісае ... калі я памыляюся, corregetemi
infinityecu
31-10-2013, 14:34
маркеры з'яўляюцца святыя пісанні, якія можна выконваць пасля гэтага? завісае ... калі я памыляюся, corregetemi
Але калі б гэта cos? кажучы, я думаю, што я клон, што я ведаю, адзін мой сябар, які купіў у тым жа месцы, я ўзяў майго пеўня v2 мае абмежаванне на kess 2 500 маркер, калі заўседы адпавядае мяжа запісу, а затым пасля 500 пісання вынікае, што rispedisca вытворцу для перапраграмавання
дакладнае маркеры-то...
пасля 60 пісанняў і інструмент, вы можаце зрабіць булен..
калі не выплат і іншыя прыгожыя грошы і абнаўляў....
кампаніі, якія працуюць у гэтай вобласці адносяцца усе, як да "кароў даіць"
потым скардзяцца, што клоны знішчылі....
Але калі б гэта cos? кажучы, я думаю, што я клон, што я ведаю, адзін мой сябар, які купіў у тым жа месцы, я ўзяў майго пеўня v2 мае абмежаванне на kess 2 500 маркер, калі заўседы адпавядае мяжа запісу, а затым пасля 500 пісання вынікае, што rispedisca вытворцу для перапраграмавання
таксама я ведаў, што 500 пісання , жадаючы прадаюць толькі кампанент riprog без яго вярнуць , але я думаю, што хто-то гэтую праблему ? атрымалася raggirarlo? не ўпэўнены, што ... давайце паглядзім, што кажуць іншыя ;-)
дзякуй, хлопцы :) у кожнага есць свае перавагі, як я бачу...
і яшчэ пытанне...што для iaw 59f ? які праграміст? таксама для гэтых ecu там сотні праграмістаў...
напрыклад, пеўнік і да т.п. яны таксама карысныя для мас?
infinityecu
31-10-2013, 15:17
і яшчэ пытанне...што для iaw 59f ? які праграміст? таксама для гэтых ecu там сотні праграмістаў...
Пеўнік, я магу гэта пацвердзіць ? выдатны тып ecu, што менавіта цябе цікавіць
таксама я ведаў, што 500 пісання , жадаючы прадаюць толькі кампанент riprog без яго вярнуць , але я думаю, што хто-то гэтую праблему ? атрымалася raggirarlo? не ўпэўнены, што ... давайце паглядзім, што кажуць іншыя ;-)
Было б карысна, калі хто-небудзь ведае спосаб, каб абыйсці перапраграмавання, магчыма, з пэўнай праграмы і размяшчаць кіраўніцтва, каб зрабіць яго карысным, магчыма, тым, хто мае ўжо? выдаткавалі грошы, ці тых, хто плануе набыць у kess v2 клон
вось табе прыклад на раздзеле дакументы майго пеўня v2 інструкцыі для iaw 59f і пра тое, як прасвідраваць адтуліну
на жаль, я не магу глядзець ўкладанні.... ва ўсякім выпадку я бачыў праграмістаў для iaw 59f, якія могуць чытаць / пісаць без выканання адтулін на ecu...
хто дарэчы ? сапраўды рызыкоўна...
infinityecu
31-10-2013, 15:38
на жаль, я не магу глядзець ўкладанні.... ва ўсякім выпадку я бачыў праграмістаў для iaw 59f, якія могуць чытаць / пісаць без выканання адтулін на ecu...
хто дарэчы ? сапраўды рызыкоўна...
Прабачце калі што не так напісаў, але ў дакументах есць таксама інструкцыі dettagliste, на якім вы не можаце? памыліцца, каб выканаць адтуліну, і ў той жа afinch? хто-то, калі гэта будзе трэба, можа быць, я магу быць карыснай.................
maurof650
05-11-2013, 18:27
Добрае спалучэнні я бачу, з MPPS і Певень V2. У MPPS рэкамендую, чаму? ? вельмі стабільна, але працуе толькі ў паслядоўны, а Певень V2 лічу, што гэта выдатна, каб працаваць у bootmode. З гэтымі інструментамі вы, сапраўды, шмат.
Адносна адтуліну на IAW59F, калі строга прытрымлівацца інструкцыі, якія вы знойдзеце ў Гала V2, не рызыкі, на самай справе нічога.
прабачце riesumo абмеркавання...што гісторыя ? гэты маркер? певень мае пэўную колькасць пісанняў?
певень не мае абсалютна ніякага лічыльніка пісання, маркеры, іх мае kessv2 але цяпер вы baypassano легка перапісаўшы frw.
Alfiuccio
26-12-2014, 18:45
я згодны з ugoboss....я андрэй на kess v2 + k-tag.....нічога зняць пеўнік....
Я kessv2 клон з лімітам 50 маркераў, у скрынцы было таксама форму карціны, для перапраграмавання прашыўкі працэсара... шчыра кажучы, я знаходжу добра з kess, у наступны выдаткаў будзе самодиагностику і пасля ktag... заўседы клон цяпер, нават калі топ будзе ktag цьфу.
richytech
06-02-2015, 12:48
Прабачце за пытанне... mpps com'?? дакладнае, няправільнае, c'? хто-то, хто яго выкарыстоўвае? дзякуй
Я ведаю, што есць некалькі праблем, пра marelli fiat, bosch edc16c35, bosch 7.62, працуе добра на групы Vag. Я V12 выкарыстоўваецца цяпер толькі на альфа-147-159 не праблема.
запал рухавікоў
06-02-2015, 20:54
Прывітанне, заўседы ўлічвайце, што яны клоны, і кожны з іх мае свае вартасці і недахопы, як Kv2, што Fg патрабуюць абнаўлення hw, на форуме вы знойдзеце шмат дыскусій і рашэнняў па гэтым пытанні, на мой погляд mpps будзе трымаць толькі эскорт для некаторых edc15......
.- Антоніа.
06-02-2015, 21:19
Пеўнік мае праблемы на edc15?
запал рухавікоў
06-02-2015, 23:44
вы антоніа ? што вядомы ўжо? ад v48
.- Антоніа.
07-02-2015, 06:42
Я не ведаў, я быў упэўнены, што ў boot усе зрабіў без праблем.
я v48, я ніколі не меў праблем на edc15, будзе ўдача.
.- Антоніа.
07-02-2015, 07:08
я v48, я ніколі не меў праблем на edc15, будзе ўдача.
Як у boot, што ў паслядоўны?
запал рухавікоў
07-02-2015, 18:32
запал рухавікоў
07-02-2015, 18:34
Я-я-й? адзін певень v54, kess v2, mpps12, дзе не ідзе адзін, ідзе іншы, ? я павінен сказаць, праўда? я добра, а каб працаваць, экскурсійнае над певень я, bdm 1255, а? у ktag...мы заўседы кажам клонаў...
.- Антоніа.
07-02-2015, 22:53
Макс ў вас есць пастаўкі дзіўны xD