Перегляд Повної Версії : що таке це призвело і чому повинен обійти датчик витрати повітря ?[pic включений]
sighline
30-10-2013, 19:20
5875
[ctrl і прокручування миші, щоб збільшити]
відповідний номер і 8 на зображення .. прилипає до труби, яка йде від фільтра, потім обходить mesuratore маси повітря(витратомір повітря) і потрапляє в повітропровід, укладений з коміром '9', який йде до турбіни.... Кількість 51779360 за eper , розділ альфа брера
і що толку?
я proggettando зміни в повітряний фільтр, і я хотів би знати, якщо я можу виключити цей шматок .. це буфер для безпосередньої rischieste турбіни? або selenziatore " втягування повітря у випуску прискорювач?
Backgroop
30-10-2013, 19:36
Те, що зазначено номер 8 ? один резонатор турбо компресор, придушення в risuono турбіни на стадії випуску acelleratore, його можна скасувати спокійно, навіть якщо abolisci і залиште повітряний фільтр оригінальний автомобіль отримує у відповідь
sighline
30-10-2013, 19:52
Те, що зазначено номер 8 ? один резонатор турбо компресор, придушення в risuono турбіни на стадії випуску acelleratore, його можна скасувати спокійно, навіть якщо abolisci і залиште повітряний фільтр оригінальний автомобіль отримує у відповідь
вдасться для випадку пояснити, що відбувається в момент відпускання дросельної заслінки? стиснене повітря 'знайти' корпус дросельної заслінки закриті, а потім повернутися назад, щоб потім вийти через цю коробку '8', а потім з фільтра з повітря ??
carmageddon
30-10-2013, 20:06
резонатора c ? причина, точно, не ? щоб заглушити звуки, продукція з турбо сенна? ви б назвав крутильних коливань і шуму не резонатор.
резонатора (див. резонатор гельмгольца, система використовується, як правило, для розрядки) служить для забезпечення підтримки швидкості? постійний потік повітря, який проходить через труби, щоб дістатися до колектора подачі, де створюються дисбаланси даних стовпців повітря в постійному русі, викликаний поршні...підняти його, значить, втратити в констанці живлення, щоб зробити роботу правильно і підняти його ? необхідно реформувати витяжних мати ефективність оптимального...якщо ви не маніяк, dell розвантаження і двигунів високої потужності spicifica, і не здається мені це справа, залиш його дов ? що тільки робить добре.
legendaryslave
30-10-2013, 20:16
резонатора c ? причина, точно, не ? щоб заглушити звуки, продукція з турбо сенна? ви б назвав крутильних коливань і шуму не резонатор.
резонатора (див. резонатор гельмгольца, система використовується, як правило, для розрядки) служить для забезпечення підтримки швидкості? постійний потік повітря, який проходить через труби, щоб дістатися до колектора подачі, де створюються дисбаланси даних стовпців повітря в постійному русі, викликаний поршні...підняти його, значить, втратити в констанці живлення, щоб зробити роботу правильно і підняти його ? необхідно реформувати витяжних мати ефективність оптимального...якщо ви не маніяк, dell розвантаження і двигунів високої потужності spicifica, і не здається мені це справа, залиш його дов ? що тільки робить добре.
ну і даремно :cool:
Backgroop
30-10-2013, 20:48
Резонатора служить не тільки поліпшити/змінити звук, але і служить також для оптимізації тиску хвилі на вході роблять? що при відкритті впускного клапана, що може бути хвиля позитивного тиску до клапана, що пу? збільшити всмоктуваного повітря. Очевидно, що якщо неправильно підібрана пу? статися навпаки, що означає, що хвиля тиску протилежно! цей обсяг пу? також може бути розвантаженням для абсурдно, і полегшення "мити" номер на етапі розвантаження. навіть тут, якщо погано розрахована, в кінцевому підсумку створити хвилі в позитивному напрямку випускний клапан відкритий, і на відміну від? вентиляційних газів приводить їх в номер. і мати витяжку наступний номер, не чистий, обмежує продуктивність.
оповиті зняти резонатор пу? тільки Ca**ата, але я, особисто я зняв на alfa romeo 147 і я витягуючи тільки вигоди, так як ? pi? лінійні, звичайно, повинна бути переглянута, і знову, все повітрозабірника, але не завжди оповиті може йти також добре, як повітряний фільтр, придушення в risuono
carmageddon
30-10-2013, 22:08
я не розумію, якщо ви в замішанні або, якщо ви робите це спеціально (не в образу)...перш, ніж написати, що ви пу? видалити і зараз написати, що раз пу? тільки*******?
видалити riisuonatore ? ЗАВЖДИ******* на оригінальний двигун і, якщо ви не " airbox-повітропровід-колектор впускний (див. гідродинаміка).
резонатора НЕМАЄ сенсу змінювати звук в одному з випадків, в якому він буде встановлений на впускний трубопровід!
резонатора не призводить до збільшення маси d повітря, але і служить для того, щоб забезпечити швидкість? потік постійний, атмосферний двигун тиск у впускному колекторі збільшує тільки з сильними перетині фаз газорозподілу распредвала і тільки даємо чудово діаграми впуску і випуску, які можна використовувати cos? ефект двигуна.
leandro89
30-10-2013, 22:14
Нагадаю, що писати великими літерами рівносильно кричати, давайте дотримуватися регламенту обміну інформацією, таким чином, підходить для
Backgroop
30-10-2013, 23:03
я не розумію, якщо ви в замішанні або, якщо ви робите це спеціально (не в образу)...перш, ніж написати, що ви пу? видалити і зараз написати, що раз пу? тільки*******?
видалити riisuonatore ? ЗАВЖДИ******* на оригінальний двигун і, якщо ви не " airbox-повітропровід-колектор впускний (див. гідродинаміка).
резонатора НЕМАЄ сенсу змінювати звук в одному з випадків, в якому він буде встановлений на впускний трубопровід!
резонатора не призводить до збільшення маси d повітря, але і служить для того, щоб забезпечити швидкість? потік постійний, атмосферний двигун тиск у впускному колекторі збільшує тільки з сильними перетині фаз газорозподілу распредвала і тільки даємо чудово діаграми впуску і випуску, які можна використовувати cos? ефект двигуна.
Не плутати і не роблю цього спеціально, ми тут говоримо двигуна шланг, стислий, а не атмосферний двигун, а в разі наддуву варто все те, що ви говорите, але в турбо стислий і зовсім інша справа, подивитися фільтрів всмоктувальних прямий cda в конкурсі (без резонатора x turbo-стислий), проходять наприкінці фази всмоктування інерція стовпа свіжого повітря в каналі живлення збільшує тиск відразу на вході в клапан. Таке явище найбільше відчуватися як підприємець? високе число обертів і чим сильніше? уздовж тракту. Для використання цієї хвилі тиску і дозволити кращого наповнення циліндра слід закрити впускний клапан з деяким запізненням після нижньої мертвої точки. Для посилення ефекту можна використовувати явища резонансу всередині стовпа повітря, тобто коливання тиску, викликані початку і в кінці фази впуску. Ефект дозволяє отримати всередині циліндра тиск трохи вище атмосферного без використання турбо або компресори, вимикання повітря проводиться від закриття впускних клапанів викликає хвилю тиску, яка сходить до повітрозабірника до фільтра, а потім повертається назад, і якщо він приходить до клапанів в момент, коли ви відкриті для подальшого введення, якщо отримує від цього позитивний ефект
що сильно по-різному на двигунах з турбонаддувом, стислі, як вище згадано, де нагнітачем або турбо-компресор забезпечує справи? повітря і постійного,
Так? резонанс (ефект пам'яті), виявляється на певній швидкості обертання, яка залежить від розмірів повітроводів, набувають поширення так звані канали впуску із змінною геометрією (запірна swirl та ін.), які дозволяють максимально використовувати феномен в широкому діапазоні числа обертів: проведені короткі на високих обертах, довгі і низькі.
Трубопроводи, в минулому, призначені для режиму максимального крутного моменту, щоб збільшити ккд двигуна, повинні сьогодні бути підібрані також в залежності від принципу, що на малих обертах у заливки кращих, проведених з довгими і ті високі з проведених короткі. Тоді, в той час як у формулі Один є, проведених бути змінної довжини, на автомобілях нормальні ми, як правило, проведені окремі довгі, що впадає в колектор впуску, де залишаються окремими низьких обертах ставляться загалом ті, високі, з допомогою метеликів типу лічильник.
sighline
30-10-2013, 23:08
Мені корекція . Корпус дросельної заслінки на дизельних двигунів, виконує функцію оптимізації ефективності системи рециркуляції EGR....
Потім колектор asp і' завжди 'басейн'
дякую за відповіді, щодо мого пошуку !
цієї коробки ? випадок резонансу або, більш конкретно sopressore частот шуму, щоб спробувати заглушити p? шум всмоктування з "фургон" типовий 5-циліндровий двигун fiat дизель....
тому тільки служить, щоб заглушити p? шуму...
механіка рідини з такою ефект helmotz,вплив оперативної пам'яті,хвилі негативного тиску, позитивні або ammenicoli і психічного пили різні, не мають нічого спільного коханого ciuffolo...
sighline
30-10-2013, 23:24
ха-ха, відповідь більш сильний , великий манро :)