КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта ford cmax 1.6 tdci 110 л.с.

infinityecu
30-10-2013, 14:16
Прывітанне ўсім, хацелася б меркаванне ад каго-тое, што тычыцца карты ford cmax 1.6 110 л. з самага пачатку, што fap ? быў зняты і клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ? было chiusa.......................Su ecm titanium у апошнія запісы ў раздзеле абмежавальнікі c'? абмежавальнік, пэўны "абмежавальнік ціску", але я не разумею, калі ставіцца да rail або turbo.........вы можаце зірнуць і, магчыма, дайце мне ведаць дзякуй

maxsek
30-10-2013, 14:23
перарабляць.....карты дызельнае паліва логіка няправільная,rail зрабіў так шмат, каб зрабіць....карты педаль чапайце няправільна і абмежавальнікі крутоўнага моманту можа даць больш?

infinityecu
30-10-2013, 14:27
перарабляць.....карты дызельнае паліва логіка няправільная,rail зрабіў так шмат, каб зрабіць....карты педаль чапайце няправільна і абмежавальнікі крутоўнага моманту можа даць больш?

але голас абмежавальнік ціску, што вы маеце на ўвазе??? Дзякуй за падтрымку, магчыма, успомніў, і дам вам ведаць

вось табе карта зменена часопіс

А мне было б цікава ведаць, што азначае запіс абмежавальнік ціску, хто-то можа дапамагчы мне даведацца, што ? калі gi? ведае???? Дзякуй

ugoboss
30-10-2013, 14:53
абмежавальнік ціску турба.

infinityecu
30-10-2013, 14:56

Дзякуй вялікі, info ugoboss :-)

Вы можаце зірнуць ты на карту, што я і зрабіў, напрыклад, апошні крок 3?? Дзякуй

infinityecu
30-10-2013, 21:23
Хлопцы, сення я супастаўляюцца аўтамабіль, кліент рады, нуль дым і так шмат, павелічэнне, вядома, з дапамогай логікі цалкам адрозніваецца ад карты, апублікаваныя сення, і дзякуючы, у прыватнасці, карыстачу ugoboss мне растлумачана і растлумачыў значэнне гэтай запісу абмежавальнік ціску, што ен па адносінах да ecm як толькі я плакат? карту зрабіў на мой рахунак :-)