Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне MCU 908
Усім прывітанне. Я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь калі-небудзь чытаў з УПА мікра-пытанне, MC68HC908AZ60, што ? усталяваны на прыборнай панэлі Fiat Punto 188. Мяне цікавіць, калі закон на ўсей тэрыторыі гатэля і які пратакол...? Загадзя дзякуй.
чытае, але не цалкам, толькі eeprom, калі я правільна памятаю, c'? адзін ці два пін-код, падняць, калі да гэтага часу вы зацікаўлены, дайце мне ведаць,зараз я не магу сказаць вам больш,розныя info для upa-я, захаваныя ў іншым p.c
Be-сапраўднаму, толькі, што я ведаю, што есць хочуць, чытанне ключоў...серыйныя нумары...
тады я бачыў, каб прачытаць гэтыя мікра трэба зняць pin pta0 pin0-упа , irq1 pin1-упа , vss pin5-упа паглядзець на інтэрнэт-data sheet мікра-або з sw упа ў функцыі "connections", cos? як правіла, іх чытаю без probblemi,нават дадам, што ў некаторых выпадках я знайшоў гэтыя мікра на іншыя карты цела або падушкі бяспекі і, каб прачытаць іх, я іх зварныя trumentazione кропкі.калі вы зрабілі спасылкі спачатку на "auto baud rate", а потым перайсці на чытанне
паслядоўнасцяў, што вы кажаце, павінна быць "security sequence code" абаронай r/w, якія не павінны прысутнічаць у гэтай камбінацыі прыбораў
Мм кажаце, што не c'? паслядоўнасць кодаў..? чаму? да гэтага часу я не ложку, і упа, чаму? я ведаў пра існаванне абароны.
Мм кажаце, што не c'? паслядоўнасць кодаў..? чаму? да гэтага часу я не ложку, і упа, чаму? я ведаў пра існаванне абароны.
вы ніколі не спрабавалі або не ўдалося,паўтараю паслядоўнасць кодаў ? функцыі чакаецца, на 908, але не ва ўсіх выпадках ? ўсталяваная гэтая абарона,паўтараю, мне не ? даводзілася мець справу з прыборамі кропкі з абаронай.я не хачу памятаць зло,калі вы маеце справу з 908 з абаронай, вы павінны мець зносіны з мікра -, але і мець для чытання што-небудзь (я не памятаю дакладна, калі ўсе FFFFF або 00000)
Няма ніколі не спрабаваў і я ніколі не мог рабіць некаторыя тэсты з-за недахопу часу..***** unque, як толькі я спрабую абнавіць...
Antonio46
15-12-2013, 14:28
Паспрабуйце праверыць, ці які-то datasheet і паглядзець, калі вы можаце паглядзець кантакты зацікаўленых