Перегляд Повної Версії : проблема golf IV 1.6 8v sr
Привіт всім, я сподіваюся, я не tirerete помідори на нього погляд автомобіль питання, але у мене наступна проблема на моїй машині:
трохи часу я чую "здуватися", ніж раніше, але, насамперед, до мінімуму бурмоче він. Бурмоче, навіть коли пониження передач, і взагалі на низьких обертах.
Коли стрілянина трохи, і, як ніби гальмування, і після того, як я, наприклад, в 90-х ви відчуєте легкий увійдуть, як якщо б ви ходу в повітрі щось.
Я заявляю, що на машині я вже зробив наступні роботи:
весь курс
корпус дросельної заслінки новий
дроти на свічки і свічки
лямбда-зонд
датчик маси повітря
купон
Мої сумніви ? що не є несправність у блоці управління двигуном.
Якщо ви хочете, ви можете також взяти 3 або 4 л. с. більше?
вам експерти ? сталося вже, що це таке?
заздалегідь спасибі всім, хто торкнеться.
я також зробив розподіл
sebastiano345
29-10-2013, 22:44
привіт catalizzatorre забиті ? покладіть руки за вихлоп і за прискорення, хтось і відчуває, на відміну від іншого авто,або фаз розподілу неправильний зуб,то діагноз....
Controllero...але в діагнозі тепер навіть не помилки,....можливо, що у них не так з розподілом? Не, я помилився, я на якийсь машини...і не механік...я сподіваюся, що ні...каталізатор може бути....він 15 років машина...
Потім кожен раз, коли заходу і accellero кіл, можливо, деякі низькі відчуваю scippiettare....майже як себе, намагаючись піти в третій тримач
Backgroop
29-10-2013, 23:57
перевірені на додаток до фази розподілу, як запропонував мій колега тиском, бензиновий фільтр бензином і бензонасос форсунки та ін.. в мене ? натрапив на skoda 1.6 mpi насос він не правильний витрата, тест машини з манометром на лінії подачі бензину на дорозі і подивитися, як він себе веде
Ок маяк an he, але я вже змінилася і насос і фільтр benza.....я точки кандидати етап, каталізатор і форсунки. Ця машина має дросельної заслінки системи рециркуляції вихлопних газів? Мені здається, немає, але ви знаєте, не будучи механік....
Працюючи електроустаткування, електронні на автомобілі в ці дні я звернувся в кілька майстерень і все ? розподіл зроблено погано, хто мені це зробив....коли accelleri двигун від цього відчуття, ніби він три....потім дає деякі sgasata і на місці сказав мені, що і як, якщо б вибух не в той час. Ясно, просто, що був неправий, навіть тільки один зуб, що проблема є і....наступний тест сара довести машину від тих, хто мене зробив і змусити його перевірити......
привіт всім я дізнався наприкінці, що кабель свічка була несправна...дивно, тому що їх купив нові, майже рік тому. Точки і, принаймні, не розвантаження на блоці двигуна..треба прискорити трохи, щоб побачити дефект.
Я досі сумніваюся, перо:я помітив, що насоса, який приводить в рух заслінки в впускних колекторів не рухається, коли accellero. хто-небудь знає, слюди, як перевірити його працездатність? беручи до уваги, що pompettina ? приводиться в дію приводом.
додаю фото діагнозу, що я зробив з mtore хв.
інші фотографії...
поки я читав, я думав, що це проблема ahhahaha
І дивно...бо вони були нові...матеріал матті..55 євро на вітер..
Ви-то бренди погане.i buonii є ARP i miglmigliori по-моєму, навіть Brecav, не погано . Чемпіон so na monnezza.дивіться також свічки, які дуже впливають на
свічки я поставив бош 4 підказки...у списку сумісності? я давав ті. раніше у мене іридій ngk, якщо не помиляюся
але що стосується метеликів на вході, як я можу знати, якщо привід з цією"грушею повітря" працюють? і на місці я намагаюся accellelare але не рухається слюди....згадує тільки...